chrisgoudousis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Θέλω να αναβαθμίσω το pc μου για gaming (ταβάνι 1000€ ) κρατάω μόνο το cpu μου (i7 2600k) κουτί και τον σκληρό μου οπότε θέλω psu,gpu,motherboard,ram,ssd.Επήσεις επηδή είμαι τρίτη λυκείου και σχεδόν μου είναι άχρηστως τώρα (τον ανοίγω μια φορά την ημέρα και αν για πολύ λίγη ώρα) να τον αναβαθμίσω το καλοκαίρι ή δεν θα πέσουν οι τιμές ? Θα βρω όμως μητρηκή για lga 1155 τότε ?
driverpit Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 θα σου πρότεινα να μην προχωρήσεις σε αναβάθμιση πάρε έναν ssd με 90-100 ευρώ μόνο για να βελτιώσεις το υπάρχων σύστημα και να περιμένεις το καλοκαίρι να δεις που θα περάσεις με τής πανελλήνιες και μετά κοιτάς και την αναβάθμιση του υπολογιστή σου που ίσως χρειαστεί να πάρεις και laptop φιλικά.
Zapee995 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Τι μητρικη εχεις τωρα που θες να την αλλαξεις??
Millennium Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Γιατί να αναβαθμίσεις αφού δεν τον χρησιμοποιείς τώρα; Όταν είναι να ξαναασχοληθείς βλέπεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα