Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αναφέρουμε:

Ποσό που διαθέτουμε :800-1000

Χρήση υπολογιστή :gaming,surfing, ταινιες

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:κανενα

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. εχω μια lg m2352

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).αθηνα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?δεν εχω προβλημα

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? να συναρμολογηθει στο καταστημα

οποιεσδηποτε προτασεις ευπροσδεκτες!οσο για το λειτουργικο συστημα εινια καλυτερα 7 η 8?

επισης τον σκληρο που εχω στον τωρινο υπολογιστη λεω να τον κανω εξωτερικο.ειναι ευκολο?

Δημοσ.
Δημοσ.

ευχαριστω πολυ παιδια..fulgore τι διαφορες εχουν οι μητρικες που εβαλες?

επισης μπορω να τα παρω απο vision studio η digital master ετσι?

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ παιδια..fulgore τι διαφορες εχουν οι μητρικες που εβαλες?

επισης μπορω να τα παρω απο vision studio η digital master ετσι?

Τις διαφορες τις βλεπεις απο κατω απο καθε φωτογραφια στα τεχνικα χαρακτηριστικα.Επισης η Asrock εχει μολις 2 χρονια εγγυηση σε σχεση με τις Asus αλλα ειναι καπως φθηνοτερη και εχει αρκετα καλα πραγματα πανω της.Τις τιμες τις εχω βαλει απο Digitalmaster και φυσικα αγοραζεις απο οπου θελεις εσυ. Τελος στα λεφτα αυτα μπορουμε να σου φτιαξουμε και συνθεση Amd αν θελεις.

Δημοσ.

Τις διαφορες τις βλεπεις απο κατω απο καθε φωτογραφια στα τεχνικα χαρακτηριστικα.Επισης η Asrock εχει μολις 2 χρονια εγγυηση σε σχεση με τις Asus αλλα ειναι καπως φθηνοτερη και εχει αρκετα καλα πραγματα πανω της.Τις τιμες τις εχω βαλει απο Digitalmaster και φυσικα αγοραζεις απο οπου θελεις εσυ. Τελος στα λεφτα αυτα μπορουμε να σου φτιαξουμε και συνθεση Amd αν θελεις.

η διαφορα amd intel ειναι στο οτι εχουν πιο χαμηλες θερμοκρασιες η amd η κατι τετοιο?ειχα ρωτησει και σε παλιοτερο θεμα αλλα δεν θυμαμαι!ειμαι εντελως ασχετος απο αυτα..

Δημοσ.

παιδια εναλλακτικη για τν καρτα γραφικων του fulgore υπαρχει?γιατι μ ειπαν οτι δεν τν εχουν διαθεσιμη

Δημοσ.

Τ πα οτι θα περιμενω τελικα για τν αρχικη!!ευχαριςτω παντως

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...