giannisko Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Καλησπερα παιδια,το προβλημα μου ειναι σε desctop εδω και 3 μερες το pc εκει που ηταν ανοιχτο ξαφνικα εκλεισε ,μετα προσπαθουσε να κανει επανεκινηση, μερικες φορες τα καταφερνει και κραταει ανοιχτο 1,5 με 2 ωρες ,αλλες φορες 5 λεπτα ,αλλες φορες τιποτα ειναι ανοιχτα τα ανεμιστηρια (τροφοδοτικου-επεξεργαστη) αλλα δεν φορτωνει τα windows,πρεπει να παταω τον διακοπτη του pc καμμια δεκαρια φορες,και με τις 10 φορες καταφερνει την μια να φορτωσει τα windows για διαστημα απο 5 λεπτα στην χειροτερη, μεχρι 2 ωρες στην καλυτερη, και μετα ξανάπαλην τα ιδια,γενικα η κατασταση ειναι αφορητη. Απο θερμοκρασιες ολα καλα που τις κοιταξα Δεν βγαζει μπλε οθονες με errors Που να εστιασω με την εμπειρια σας : τροφοδοτικο - μνημες - motherboard - η σκληρος δισκος ?
xristosk Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 τροφοδοτικό για αρχή, δοκίμασε κάποιο άλλο
giannisko Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 τροφοδοτικό για αρχή, δοκίμασε κάποιο άλλο Xρηστο ευχαριστω για την απαντηση Κοιτωντας εδω κανοντας ενα τεστ με το CPUID στις τασεις ειδικα στα 12 volts λεει 6,69 volts οτι βγαζει,δεν ξερω ειναι αξιοπιστο αυτο ? γιατι δουλευει παρεπιπτοντος το pc 1:45 λεπτα σε κανα τεταρτο λογικα το πολυ θα κλειση,το ερωτημα ειναι γινεται να δουλευει το pc με 6,69 volts ? αντι για 12 volts που χρειαζεται ?
Xristaras12 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 κοιταξε τις τιμες των τασεων απο το bios κ εμενα το hw monitor μου δειχνει 6 βολτ στα +12,το hwinfo μου τα λεει κανονικα. Εγω εστιαζω τροφοδοτικο η μητρικη,κανε εναν οπτικο ελεγχο στη μητρικη για τιποτα σκασμενους πυκνωτες η αν θες ανεβασε φωτογραφια του εσωτερικου(σε καλη ποιοτητα η τμηματικα εδω)
giannisko Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 κοιταξε τις τιμες των τασεων απο το bios κ εμενα το hw monitor μου δειχνει 6 βολτ στα +12,το hwinfo μου τα λεει κανονικα. Εγω εστιαζω τροφοδοτικο η μητρικη,κανε εναν οπτικο ελεγχο στη μητρικη για τιποτα σκασμενους πυκνωτες η αν θες ανεβασε φωτογραφια του εσωτερικου(σε καλη ποιοτητα η τμηματικα εδω) Χρησταρα οι πυκνωτες ειναι ενταξει στην μητρικη δεν βλεπω κανενα βαρελακι φουσκωμενο, αυριο θα βαλω ενα δανεικο τροφοδοτικο να δοκιμασω.
Roger Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 O ανεμιστηρας του τροφοδοτικου δουλευει?Θα πρεπει εξ αρχης να μετρηθουν οι τασεις του τροφοδοτικου,αλλα ακομα και καλες να ειναι θα πρεπει να γινει δοικιμη με αλλο τροφοδοτικο. Δευτερον,σχολαστικος ελεγχος για σκασμενους πυκνωτες στο motherboiard(προαναφερθηκε)
giannisko Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 O ανεμιστηρας του τροφοδοτικου δουλευει?Θα πρεπει εξ αρχης να μετρηθουν οι τασεις του τροφοδοτικου,αλλα ακομα και καλες να ειναι θα πρεπει να γινει δοικιμη με αλλο τροφοδοτικο. Δευτερον,σχολαστικος ελεγχος για σκασμενους πυκνωτες στο motherboiard(προαναφερθηκε) Ο ανεμιστηρας του τροφοδοτικου δουλευει, λοιπον εφερε ενας φιλος ενα αλλο τροφοδοτικο καινουργιο και δοκιμασμενο το βαλαμε επανω και παλι τα ιδια μαυρη οθονη τιποτα δεν κανει η μητρικη ουτε μπιπ,, μου λεει ο φιλος μου που ξερει κατι παραπανω οτι ειναι μητρικη, του λεω σκληρο δεν θα κανουμε δοκιμη? Δεν ειναι σκληρος μου λεει , αν ηταν σκληρος θα εβγαζε καποια γραμματα εστω της μητρικης, μνημες του λεω ? ουτε μνημες μου λεει σπανιοτατα χαλανε οι μνημες , τι να πω , εχει δικιο ? Γιατι εγω δεν ξερω και πολλα, και μητρικη μου λεει τωρα δεν υπαρχει για τον επεξεργαστη που εχεις, αρα πας μου λεει για νεα μητρικη, νεο επεξεργαστη, και νεα μνημη ddr 3
Roger Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Το πρωτο μηνυμα σου μιλαει για ασταθες συστημα με συνεχεις επανεκινησεις.Το δευτερο για μαυρη οθονη. Μπερδεμα. Να δημιουργει ο σκληρος τετοια προβληματα,οχι.Ακομα και να τον αφαιρεσεις πρεπει να ποσταρει. Οι μνημες ομως καποιες φορες μπορουν να κανουν τετοια προβληματα,και να φταινε οι μνημες δεν ειναι καθολου σπανιο. Πριν καταληξεις να πεις οτι φταιει η motherboard,θα πρεπει να αλλαξεις μνημη,ισως και να δοκιμαστει και αλλος επεξεργαστης. Το προβλημα ομως κατα πασα πιθανοτητα δειχνει να ειναι motherboard.
giannisko Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Το πρωτο μηνυμα σου μιλαει για ασταθες συστημα με συνεχεις επανεκινησεις.Το δευτερο για μαυρη οθονη. Μπερδεμα. Να δημιουργει ο σκληρος τετοια προβληματα,οχι.Ακομα και να τον αφαιρεσεις πρεπει να ποσταρει. Οι μνημες ομως καποιες φορες μπορουν να κανουν τετοια προβληματα,και να φταινε οι μνημες δεν ειναι καθολου σπανιο. Πριν καταληξεις να πεις οτι φταιει η motherboard,θα πρεπει να αλλαξεις μνημη,ισως και να δοκιμαστει και αλλος επεξεργαστης. Το προβλημα ομως κατα πασα πιθανοτητα δειχνει να ειναι motherboard. Φιλε Roger ,απο σημερα το pc δειχνη μαυρη οθονη δεν φορτωνει ουτε για 5 λεπτα τα windows, φαινεται οτι σιγα αλλα σταθερα το προβλημα εγινε μονιμο, δηλαδη γινεται αν εχει προβλημα η μνημη να δειχνη μαυρη οθονη ?, και εχω 2 module να επαθαν προβλημα και τα δυο ?
Roger Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Πραγμα δυσκολο. Δοκιμασε μια μια μνημη σε διαφορετικο slot καθε φορα και αν δεν μετα μαλλον η μητρικη μας αφησε. Επαναλαμβανω προς αποφυγη παρεξηγησεων,οτι εγω θα δοκιμαζα και αλλον επεξεργαστη. Να μπεις στον κοπο να βρεις τετοια motherboard και τελικα να φταιει ο επεξεργαστης,θα βαρας το κεφαλι σου στον τοιχο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα