kserias Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Μετά από format στο Laptop μου ενώ ανάβει το λαμπάκι του Hi-Fi δεν μπορώ να συνδεθώ ασυρματικά, μου ζητά το ethernet , που μέσω αυτού έκανα τη φόρτωση των XP. Μπορεί κάποιος να μου πει τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω;
jek20 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Αυτό που λές δεν λέγεται hi-fi αλλα wifi , ποιο λάπτοπ έχεις; Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2013 από jek20 1
veteranos123 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Μετά από format στο Laptop μου ενώ ανάβει το λαμπάκι του Hi-Fi δεν μπορώ να συνδεθώ ασυρματικά, μου ζητά το ethernet , που μέσω αυτού έκανα τη φόρτωση των XP. Μπορεί κάποιος να μου πει τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω; Πέρασες όλους τους driver του laptop?
kserias Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Συγνώμη για την πληκτρολόγηση, έχεις δίκιο. Το laptop είναι Turbo-x, στο οποίο υπήρχαν τα XP και το Wi-Fi δούλευε κανονικά. Όσο για τους drivers τους έχω περάσει. Ευχαριστώ για την ανταπόκρισή σας
Gtr34 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Ποιο λειτουργικο εχεις τωρα ; Ποιος ειναι ο κατασκευαστης του wifi ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα