Προς το περιεχόμενο

Service Lenovo Smartphone από Κίνα;;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

σκέφτομαι την αγορά ενός Lenovo P780 από κινέζικα site.

ήθελα να ρωτήσω εάν ξέρει κάποιος τι γίνεται ή ακόμα καλύτερα εάν έχει εμπειρία, από περίπτωση βλάβης ή προβλήματος του κινητού είτε εξ αρχής, είτε κατά την διάρκεια της εγγύησης!

Από έρευνα (στο ιντερνετ) που έκανα δεν βρήκα επίσημο service για smartphone Lenovo στην Ελλάδα- διορθώστε με βέβαια εαν υπάρχει.

Σκέφτηκα να ρωτήσω και στο ίδιο το site αλλά πολύ φοβάμαι ότι για να "κερδίσουν" την πώληση

θα "απλοποιήσουν" τα πράγματα...

Δημοσ.

Καλησπερα.
Ειμαι ακριβως στο ιδιο βημα με εσενα. Βρηκα και εγω γι αυτο το επισημο service που ειπες , αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν η αγορα πρεπει να εχει γινει απο Ελλαδα.

Εισαι 100% σιγουρος οτι θα πας στο P780 ? εγω ειμαι μεταξυ P780 και Α850 .

Δημοσ.

Προτιμώ το P780 λόγω αυτονομίας της μπαταρίας του- για μένα παίζει βασικό ρόλο.

Αυτό που με "φρενάρει" είναι το τι παίζεται μετά την αγορά του, σε περίπτωση βλάβης!

Σε Service Lenovo στην Ελλάδα θα το δεχτούν; (μιας και ΔΕΝ το εισάγουν καν!)

Δημοσ.

Και εγω αυτο λεω με σενα , επειδη δεν τα εχουν εδω στην Ελλαδα ακομα δεν ξερει καποιος 100% σιγουρα αν θα εισαι οκ  με το service.
Καπου ειδα ομως οτι απ το 2014 θα ειναι και στην Ελλαδα ολα τα λενοβο κινητα.Οποτε μετα θελουν δεν θελουν θα ειναι οκ στο service.
Παντως , μιλαμε για εταιρεια(Lenovo) , οχι καποια παιξε γελασε κινεζικη ή καποιο κινεζικο κλωνο. Οσο δεν κανεις πειραματα με το κινητο (flash,αλλαγη Rom κτλ ) δεν πιστευω να σου βγαλει καποιο προβλημα.

Απο ποιο σιτε κοιτας να το παρεις ? Εγω εχω και αυτο το προβλημα.
Ειμαι μεταξυ Minideal και Toc2.

Δημοσ.

Τα κινητά lenovo δεν εχουν service στην Ελλάδα. Το αν θα έχουν δεν ξέρω, αλλά λογικά θα το φέρουν και στην περιπτωση αυτή θα υποστηρίζουν κινητά που εχουν αγοραστεί απο ευρωπαϊκή αγορά. Όπως είναι τώρα η κατάσταση αν προκύψει πρόβλημα το στέλνεις συστημένο στο minideal (ή εκεί που το αγόρασες). Επισης από εκεί που θα το αγοράσεις να ζητήσεις να σου το κάνουν root στα ελληνικά γιατί τα lenovo που ανέφερες έχουν μόνο κινέζικα και αγγλικά σαν γλώσσες εμφάνισης

Δημοσ.

Δεν υπαρχει service smartphone lenovo στην Ελλαδα αλλα και να υπηρχε απο τι στιγμη που θα το παρεις root συν τη rom που θα του βαλει το minideal το etotalk κλπ δε ξερω κατα ποσο θα το δεχοταν για επισκευη η lenovo αν υπηρχε.Γι αυτο και οι κινεζοι δινουν αν δε κανω λαθος απο 6 μηνες εως 1 χρονο εγγυηση για να το στειλεις πισω.Αποτελει ρισκο η αγορα απο Κινα αλλα γλυτωνεις αρκετα χρηματα.

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Προφανώς και το ερώτημα είναι εάν κανείς παίρνει το ρίσκο ή όχι τελικά! Στην προκειμένη περίπτωση η τιμή μετράει πολύ...

Πάντως κρίμα που κυκλοφορούν τέτοια κινητά "έξω" ενώ στην Ελλάδα όχι...

...και πάλι thanks..

Δημοσ.

Ακριβως αυτο που ειπε ο Chourdis. Δεν υπαρχει περιπτωση να μην το εκμεταλευτουν αυτο 2-3 ελληνες κορακια τα οποια θελουν να βγαλουν τρελο κερδος + ο επιπλεον Φορος που εχουμε σαν Χωρα.
Ωρες ωρες σκεφτομαι γιατι να ειμαι εδω που ειμαι ....Τελος παντων.
βλεπω το λενοβο σ6000 το ταβλετ για παραδειγμα και εχει 350-400 ευρω δεν ξερω και εγω ποσα εχει εδω απο ελλαδα.και λεω γιατι?

Αν μπεις στο σιτε της λενοβο λεει οτι κοστιζει 199$ με ενα κουπουνι (270 $ ) χωρις αυτο....
και λεω...γιατι τοσο μεγαλη διαφορα?Πραγματικα αν το βρω σε τετοια τιμη 200-230 ευρω θα το παρω.
Το θεμα ειναι πως και στο Minideal ή στο Toc2 δεν υπαρχει το μοντελο αυτο και δεν ξερω το γιατι.
Αλλα καλυτερα κατα την γνωμη μου , καποιος να παρει ενα αντικειμενο ιδιας τεχνολογιας με 50-60% χαμηλοτερη τιμη απο Κινα , και ας σπασει , χαλασει ας παθει οτι θελει , παρα να δωσω διπλασια τιμη για το ιδιο απο εδω.Εξαλλου, αν παθει κατι το Κινεζικο(που για μενα το λενοβο κινητο δεν ειναι Κινεζικο μαιμου που λεει και ο απλος κοσμος) τουλαχιστον θα ξερεις τι επαθε και ξερεις τι αγοραζεις με τα λεφτα που το παιρνεις, παρα να σου τα παιρνουν με φορος και τιμες 100-150 ευρω καπελο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...