Windows8 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Ελα αντε γειαααα, ααπιστευτη ταχύτητα, επιτέλους θα μπορώ να έχω Skype ενώ παίζω στο Xbox, και επιτέλους θα μπορώ να κάνω εναλλαγή στο fb πχ ενώ παίζει ένα βαρετό βιντεο απο το game. In ONE we trust.
sonyxp Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 - XBOX make me a coffe - What? go make it yourself! - sudo XBOX make me a coffe - Ok! Έχει εντυπωσιακά features! τέτοια θέλει ο κόσμος!!! δεν θέλει να αγοράσει το όνομα όπως με άλλες εταιρίες. 4
nhzt Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Θα μπορεί να καταλαβαίνει τα Αγγλικά με την προφορά του κυρ Γιάννη που μένει δίπλα από το Βενζινάδικο του χωριού? Sent from my iPad using Insomnia Γιατί ο κυρ Γιάννης ξέρει τι είναι Xbox ; 1
nhzt Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Όσον αφορά την γλώσσα , θέλω να ρωτήσω το εξής : Αν θέλεις να πεις Xbox on στα Ελληνικά και πεις Xbox άνοιξε. ποιά η διαφορά ; Ή αν θες να πεις Xbox go to Pacific rim στα Ελληνικά και πεις Xbox πηγαινε Pacific Rim τι αλλάζει . Δηλαδή να βάλει τα ελληνικά για μια ή δυο λέξεις ενώ οι άλλες θα είναι πάλι στα αγγλικά . Δεν το καταλαβαίνετε , δεν έχει νόημα. Ή ξέρεις αγγλικά και χρησιμοποιείς τα παιχνίδια, το Skype , το email και όλα αυτά με ξένη ονομασία ή παράτα τα. Όλα αυτά τα παιχνίδια και τα διάφορα site που είναι στα αγγλικά δεν σας πείραξαν , η ελληνική ομιλία στο Xbox σας πείραξε. Εκτός και αν θέλεις να πεις Xbox παρήγγειλε πιτόγυρο , τότε θα είσαι ο ο κυρ Γιάννης δίπλα στο βενζινάδικο. Αλλά από την άλλη , αν είχε δηλαδή ελληνικά , θα το αγοράζατε ; Ε ρε Ελλάδα με τους τσολιάδες σου !!! 5
paulchro Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Με κουραζουν αυτα τα τετραγωνακια της ms σε ολα! 1
Anorymous Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Αν θα πάρω ποτέ νέα κονσόλα θα είναι το PS4 γιατί έχει μεγαλύτερη επεξεργαστική ισχύ, το PS Plus τα σπάει και το κυριότερο θα έχει το God of War 4
Anorymous Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Το θέμα δεν είναι μόνο η γλώσσα αλλά και η προφορά ok και εγώ ξέρω αγγλικά αλλά το google voice ή η siri μου βγάζει την πίστη μέχρι να καταλάβει τι λέω. Επίσης το θέμα είναι πόσο σέβεται η εταιρεία τον πελάτη και η Sony τουλάχιστον στο PS3 έβγαλε αρκετά πρωτοκλασάτα παιχνίδια πλήρης εξελληνισμένα και αυτό εμένα με κάνει να την διαλέγω από την MS.
kxs14 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 http://www.imdb.com/title/tt2647544/ σε ευχαριστώ!
telegamesvg Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Ο τρόπος και ειδικά η ταχύτητα που αλλάζει ανάμεσα στις διάφορες εφαρμογές πάντως είναι απίστευτος. Δεν ξερω , αλλα κατι μου λεει οτι δεν θα ειναι ετσι στην πραγματικοτητα . 2
Windows8 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Το θέμα δεν είναι μόνο η γλώσσα αλλά και η προφορά ok και εγώ ξέρω αγγλικά αλλά το google voice ή η siri μου βγάζει την πίστη μέχρι να καταλάβει τι λέω. Επίσης το θέμα είναι πόσο σέβεται η εταιρεία τον πελάτη και η Sony τουλάχιστον στο PS3 έβγαλε αρκετά πρωτοκλασάτα παιχνίδια πλήρης εξελληνισμένα και αυτό εμένα με κάνει να την διαλέγω από την MS. Ενώ εμεις με τα Xbox δεν είχαμε καθολου πρωτοκλασάτα; Πφφ θεε μου τι διαβαζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα