Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας και πάλι,

Έχω ένα θεμα με το λαπτοπ μου,εκει που τρεχω ενα παιχνιδι (οχι τπτ βαρυ) ή πολλα παραθυρα στο Chrome ή καπου αλλου....το νορτον μου πετουσε 1 μνμ οτι το ''ταδε'' προγραμμα κανει εντονη χρηση της μνημης.Και αφου γινει αυτο και τρεχω πχ το παιχνιδι μαυριζει η οθονη αλλα το λαπτοπ μενει ανοιχτo  καθως ακουω για λιγο χρονικο διαστημα τον ηχο του παιχνιδιου ή αν εχω βαλει μουσικη στο chrome.Λετε αν του ριξω ενα γερο καθαρισμα,του παρω και μια RAM 8GB να παιζω με την ησυχία μου το παιχνιδι (το παιχνιδι λεγετε 4story,δν ειναι τπτ βαρυ)

Τα χαρακτηριστικα του HP λαπτοπ μαζι με θερμοκρασίες ειναι:

Operating System
Windows 7 Home Premium 64-bit
CPU
Intel Core i5 460M @ 2.53GHz 61 °C
Arrandale 32nm Technology
RAM
3,00GB Dual-Channel DDR3 @ 532MHz (7-7-7-20)
Motherboard
Hewlett-Packard 143A (CPU) 62 °C
Graphics
Οθόνη PnP γενικής χρήσης (1366x768@60Hz)
Intel HD Graphics (HP)
ATI Mobility Radeon HD 5470 (HP) 66 °C
Hard Drives
298GB Seagate ST9320423AS (SATA) 37 °C
Optical Drives
hp CDDVDW TS-L633N
Audio
Realtek High Definition Audio
Επεξ/σία από PantaExwProblima
Δημοσ.

Εχεις βγαλει το Norton και παλι σου βγαζει μηνυμα το Norton? Κατι δεν παει καλα! Τρεξε ενα ccleaner μπας και σου καθαρισει τιποτα σκουπιδια απο το Norton

https://support.norton.com/sp/el/gr/home/current/solutions/kb20080710133834EN_EndUserProfile_el_el

Υπαρχει και αυτο Norton removal tool

Δημοσ.

Λογικά από την μνήμη είναι,τα 7 στα 64bit μόνα τους θέλουν 2gb το λιγότερο για να τρέχουν ομαλά.

Μπορείς να έχεις την διαχείριση εργασιών ανοιχτή και να βλέπεις πόσοι μνήμη σου μένει πριν καν τρέξεις το παιχνίδι.

Μπορείς να βγάλεις άχρηστα προγράμματα που σου τρώνε την μνήμη μπας και φτιάξει ή να βάλεις μεγαλύτερη μνήμη.

Δημοσ.

Δεν πιστευω να ειναι η μνημη το προβλημα σου γιατι εχεις 3GB και πολλοι δουλευουν με 2GB αλλα καλο ειναι να βγαλεις το 1GB και να βαλεις ενα κομματι των 4GB και ετσι να πας στα 6GB

Δημοσ.

Απο οτι ειδα στην διαχείριση εργασιών,μονο και μονο που ειμαι εδω και μιλαω χωρις να τρεχω τπτ αλλο παρα μονο το skype η μνημη ειναι στο 80%.....

Δημοσ.

Κατέβασε ένα πρόγραμμα συντήρησης π.χ. Advanced System Care (την δωρεάν έκδοση) και τρέχτο. Μπορεί να λυθούν τα θέματα που έχεις...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...