XPHSTOS_ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Χμμμ... θέλω να δω τις θήκες που θα έχει...
Ntinaras Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 μετα το self healing θα βγουν αλλα κινητα που σκανε damage ,κανουν tank και θα παιζουμε και raid με κινητα η ακομα καλυτερα,Pokemon battles
Windows8 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 μετα το self healing θα βγουν αλλα κινητα που σκανε damage ,κανουν tank και θα παιζουμε και raid με κινητα η ακομα καλυτερα,Pokemon battles Χαχ. Δεν μου φανηκε καθολου αστειο.
chrismfz Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Το ...self healing μου ξέφυγε. Έτσι μου έρχεται να πάρω ένα και να το στείλω συστημένο με DHL στον τυπά που παρουσιάζει το "Will it Blend ?". Να δούμε τι healing spells κρύβει μέσα του.
The_Colonel Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Βασικά δεν είναι τόσο η εργονομία της τσέπης όσο το γεγονός ότι μπορείς να βλέπεις την οθόνη έξω σε μια ηλιόλουστη μέρα ότι μπορεί να το έχεις το κινητό στο κομοδίνο και να βλέπεις την ώρα χωρίς να το σηκώσεις κτλ..
ntg1980 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Ρε φιλαράκι τώρα... Γιατί τους χαλάς τα πιστεύω τους;;; πλέον είναι αυτονόητο ότι ο κόσμος συγκρίνει το το όνομα και όχι με Hw/Software features. Nαι... μια και η Sony είναι πολύ μικρό όνομα!
Anorymous Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Αρε LG με τις κινηταρες σου...μακραν η καλυτερη! Αυτά πέστα στους κατόχους του 2X και 4X
Zapee995 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Περιμενω μετα απο αυτο να δω τη κινηση της sony...Κυρτη οθονη και αδιαβροχο, οτι πρεπει για βαρκουλα το καλοκαιρι! Εεε??
Anorymous Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Το κυρτό σχήμα είναι αχρηστο και θα μείνει έτσι μέχρι να φτάσουν τα κινητά σε επίπεδο αναδίπλωσης Κάνεις μεγάλο λάθος η κυρτή οθόνη έχει καλύτερη απεικόνιση τουλάχιστον στις μεγάλες OLED.
keepgoing Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Ενδιαφέρον αυτό το υλικό. Νομίζω οτι είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζεται σε κινητό.
panagi0tisgr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Πολύ ωραίο το τηλέφωνο.βλεπω πολλοί έχετε θέμα με την ανάλυση ενδεχόμενος δεν έχει δει ακομα ότι η οθόνη είναι OLED και όχι AMOLED
MasterX Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 δεν μου αρεσουν καθολου σαν ιδεα τα κυρτα κινητα.. καραχας ο ογκος που πιανουν ειναι αυξημενος, καθως αν το βαλεις μεταξυ 2 επιφανειων το παχος που πιανουν δεν ειναι το παχος της συσκευης, αλλα το παχος της συσκευης συν την κυρτωση.. Επισης φανταστειτε ποσο δυσκολο ειναι να διευθετησουν τα εξαρτηματα στο εσωτερικο τηε συσκευης λογω της κυρτωσης
yiannis_1 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Λέτε οι παλιές crt να ξαναγίνουν της μόδας? Και αυτές CURVED ήταν.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Πολύ ωραίο το τηλέφωνο.βλεπω πολλοί έχετε θέμα με την ανάλυση ενδεχόμενος δεν έχει δει ακομα ότι η οθόνη είναι OLED και όχι AMOLED ίδια τεχνολογία είναι, το AMOLED είναι απλά Samsung trademark, για την ακρίβεια το "σωστό" είναι OLED...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα