Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μετα το self healing θα βγουν αλλα κινητα που σκανε damage ,κανουν tank και θα παιζουμε και raid με κινητα η ακομα καλυτερα,Pokemon battles :P

Δημοσ.

μετα το self healing θα βγουν αλλα κινητα που σκανε damage ,κανουν tank και θα παιζουμε και raid με κινητα η ακομα καλυτερα,Pokemon battles :P

Χαχ. Δεν μου φανηκε καθολου αστειο.
Δημοσ.

Το ...self healing μου ξέφυγε.

Έτσι μου έρχεται να πάρω ένα και να το στείλω συστημένο με DHL στον τυπά

που παρουσιάζει το "Will it Blend ?".

Να δούμε τι healing spells κρύβει μέσα του.

Δημοσ.

Βασικά δεν είναι τόσο η εργονομία της τσέπης όσο το γεγονός ότι μπορείς να βλέπεις την οθόνη έξω σε μια ηλιόλουστη μέρα ότι μπορεί να το έχεις το κινητό στο κομοδίνο και να βλέπεις την ώρα χωρίς να το σηκώσεις κτλ..

Δημοσ.

Ρε φιλαράκι τώρα...

Γιατί τους χαλάς τα πιστεύω τους;;; πλέον είναι αυτονόητο ότι ο κόσμος συγκρίνει το το όνομα και όχι με Hw/Software features.

Nαι... μια και η Sony είναι πολύ μικρό όνομα!

Δημοσ.

Περιμενω μετα απο αυτο να δω τη κινηση της sony...Κυρτη οθονη και αδιαβροχο, οτι πρεπει για βαρκουλα το καλοκαιρι! Εεε??

Δημοσ.

Το κυρτό σχήμα είναι αχρηστο και θα μείνει έτσι μέχρι να φτάσουν τα κινητά σε επίπεδο αναδίπλωσης

Κάνεις μεγάλο λάθος η κυρτή οθόνη έχει καλύτερη απεικόνιση τουλάχιστον στις μεγάλες OLED.

Δημοσ.

Πολύ ωραίο το τηλέφωνο.βλεπω πολλοί έχετε θέμα με την ανάλυση ενδεχόμενος δεν έχει δει ακομα ότι η οθόνη είναι OLED και όχι AMOLED

Δημοσ.

δεν μου αρεσουν καθολου σαν ιδεα τα κυρτα κινητα..

καραχας ο ογκος που πιανουν ειναι αυξημενος, καθως αν το βαλεις μεταξυ 2 επιφανειων το παχος που πιανουν δεν ειναι το παχος της συσκευης, αλλα το παχος της συσκευης συν την κυρτωση..

Επισης φανταστειτε ποσο δυσκολο ειναι να διευθετησουν τα εξαρτηματα στο εσωτερικο τηε συσκευης λογω της κυρτωσης

• Super Moderators
Δημοσ.

Πολύ ωραίο το τηλέφωνο.βλεπω πολλοί έχετε θέμα με την ανάλυση ενδεχόμενος δεν έχει δει ακομα ότι η οθόνη είναι OLED και όχι AMOLED

ίδια τεχνολογία είναι, το AMOLED είναι απλά Samsung trademark, για την ακρίβεια το "σωστό" είναι OLED...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...