Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

?? (!!!)

Άντε η Sony... αν και θεωρώ ότι ήδη έχει πάρει τη κατηφόρα στα κινητά και σήμερα δε συγκρίνεται με τη Samsung, αλλά μπορεί (αν θέλει) να επανέλθει δυναμικά.

Η LG στα κινητά από που κι ως που? Τα χειρότερα κινητά που έχω πιάσει στο χέρι μου! Εμφανισιακά σκίζουν και λειτουργικά κολλάει ο Δίας κι όλο το 12θεο μαζί!

H Rom της Lg μετα το Optimus G ειναι πολυ καλυτερη απο της Samsung..

Δημοσ.

Σερβιέτα.. θα ντρεπομουν να το βγαλω απο το μπουφαν μου αυτο...

Γιατί ρε; Παίζεις -λογικά- και άνετα μπουκάλα με αυτό..

:D

• Like 6
Δημοσ.

To lg g2 που εχει ο κολλητος μου γονατιζει το s4.. ειδα live συγκριση σε ολα τα σημεια και αν θυμαμαι καλα δεν εχασε σε κανενα σημειο..

Η συγκριση ηταν στον τομεα της ταχυτητας απο εφαρμογες μεχρι browser.. Τι και αν εχουν παραπλησια δυναμη? Η lg εχει τον τροπο..

και δε κολλαει πουθενα κ ολας.

Για τη sony λαθος θεωρεις..

Το Z1 ειναι πολυ καλυτερο απ το s4..

To G2 είναι εντυπωσιακό κινητό τo πήρα και εγώ αλλά αν κρίνω από το optimus 2x που είχα όταν έκαναν update στο ICS ήταν κλαφτώ Χαράλαμπε, κολλούσε συνέχεια και  έγινε αργό.

βέβαια δεν ξέρω τι θα κάνει από εδω και πέρα η LG

Δημοσ.

Οι κάρτες sim και microSD που δέχεται θα πρέπει κι αυτές να είναι κυρτές;;;  :P

Εγω δεν το επιασα αυτο με την οθονη και τις γρατζουνιες...

Πως γινεται αυτο και με τι βαθος γρατζουνιας?

Δημοσ.

Είναι καιρός πλέον οι εταιρείες να βγάζουν λίγες συσκευές το χρόνο για να μπορεί να τους παρακολουθεί και ο κόσμος που ενδιαφέρετε για τις καινοτομίες τους διότι αυτός είναι που διαθέτει το χρήμα για να τις αγοράσει 

προσωπικά μου αρέσει το σχήμα όπως και τότε με το samsung galaxy nexus και nexus s που είχα

Υ.Γ. δεν λέω για την οθόνη αλλά για το σχήμα 

Δημοσ.

720p στις 6(!) ίντσες; Really?

153 ppi?

αν θα είναι τιμή κυκλοφορίας χαμηλή (που μάλλον θα είναι) ποιο είναι το παράπονο? καλά για μετά δεν συζητάω ήδη το LG G2 το βρίσκεις 470 από 600 και κυκλοφόρησε μόλις (ούτε ένας μήνας πέρασε)

αλλο αν δεν σε καλύπτει, αλλα επειδή σε δε καλύπτει δεν σημαίνει πώς δεν θα καλύψει άλλους

+ δεν ειναι 153 ppi κάπου έκανες λάθος είναι ~245 που δεν είναι καθόλου μα καθόλου λίγα

?? (!!!)
Άντε η Sony... αν και θεωρώ ότι ήδη έχει πάρει τη κατηφόρα στα κινητά και σήμερα δε συγκρίνεται με τη Samsung, αλλά μπορεί (αν θέλει) να επανέλθει δυναμικά.

Η LG στα κινητά από που κι ως που? Τα χειρότερα κινητά που έχω πιάσει στο χέρι μου! Εμφανισιακά σκίζουν και λειτουργικά κολλάει ο Δίας κι όλο το 12θεο μαζί!

την samsung ειδικα μετά από τελευταία που έκανε με κλειδώματα κλπ θα χάσει πάρα πολλούς ειδικά Power users
τώρα για λογισμικό της lg ναι παλιά ήταν χάλια μαύρα αλλά μετά απο optimus g και πέρα βγάζει απροβλημάτιστο λογισμικό (έστρωσε τον κώλο τις και έκανε καλή δουλειά ) σε αντίθεση με την samsung που ακόμη και στο s4 έχει lag στα σημεία

Δημοσ.

Όσον αφορά την ανάλυση, χαίρομαι που είμαι ο μοναδικός με μυωπία εδώ μέσα και είστε όλοι αετοματιδες και αν δεν ειναι hd η οθονη σας χαλάει και βλέπετε τα pixel.

Σχετικά με την Κουρτη οθονη, το έχουμε ξαναπεί, άχρηστη προς το παρόν, αλλα η τεχνολογία απο κάπου ξεκινάει για να φτάσουμε στα μελλοντικά μοντέλα.

Τέλος τα τόσο μεγάλα κινητά στην εποχή μου τα λέγαμε παντόφλες. Λυπάμαι αλλα όσο εντυπωσιακό και ειναι ειναι για μένα οι 4 - 4,5 in ειναι το μέγιστο για χρηστικότητα και φορητότητα.

• Like 6
Δημοσ.

Σερβιέτα.. θα ντρεπομουν να το βγαλω απο το μπουφαν μου αυτο...

Εδω αλλοι βγαζουν Note III , S4 κτλ σε αυτο θα κολησουμε?

Δημοσ.

βγαζουν οι εταιρειες full hd, τις κραζουμε επειδη θεωρουμε τετοια αναλυση περιττη σε τοσο μικρες οθονες.

βγαζουν 720 παλι τις κραζουμε επειδη ειναι "λιγη" η αναλυση και μας χαλαει.

μ'αυτα και μ'αυτα, μην ζοριζομαστε μετα που η samsung βγαζει 30 διαφορετικες συσκευες τον χρονο. αφου δεν ξερουμε τι θελουμε :)

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...