therock Δημοσ. 27 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2003 Pedia aytos o titlos leei tipota?Apotelei dikaiologia gia ta 60+evro? 8)
Marcos_Aurilius Δημοσ. 27 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2003 Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες: - Σου αρέσουν τα sims? - Έχεις την προηγούμενη version? - Έχεις joystick? κτλ. κτλ. Εγώ που έχω και το προηγούμενο, βρήκα την νέα έκδοση ελαφρά βελτιωμένη. Μην αρχίσω να απαριθμω πράγματα που σίγουρα έχεις διαβάσει στο site του παιχνιδιου. Απλά να αναφέρω ως πιο εμφανεις προσθήκες - την αρκετά καλύτερη μηχανη randomly generated κτιρίων, - τον Ελευθέριο Βενιζελο (LGAV) - τα πολλά και αρκετά πιο εμφανίσιμα και λεπτομερή αεροπλάνα - την εγκυκλοπαίδια της Αεροπλοϊας (που αμφιβάλω αν θα την κοιτάξει ποτέ κανείς) - τα πολύ βελτιωμένα καιρικά φαινόμενα (πρώτη φορά βλέπω τετοια σύννεφα - αλλά μεγάλο performance hit) που μπορουν να αλλάζουν δυναμικά και χωρίς την χρήση του internet... Βέβαια έχει μεγάλες απαιτήσεις. Με το δικό μου μηχάνημα δεν μπορώ να πιάσω την απόδοση που θέλω (όπως με το 2002) δηλαδή σταθερά πάνω από 20fps με settings κοντά στο 80% και 4xAA/8xAF.
therock Δημοσ. 27 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2003 Oxi den exo ksanapeksei flight simulatro pou sinepagetai pos den exo oute peroigoumena paixnidia tis seiras.Apo ekei kai pera an aksizei mporo na to paro,kathos kai ena joystic.Alitheia poso peripou exei to joystic kai poio montelo einai to protimotero?
ceptic_flesh Δημοσ. 27 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2003 giati den to pairneis metaxeirismeno sxedon tsampa kai ama sou aresei to agarazeis normal . pm for more .
or1onas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 Gia joystick einai poly kalh epilogh to sidewinder force feedback 2. Egw to xa parei prin apo 1,5 xrono peripou 35000 alla twra prepei na exei pesei sta misa. Poly kalo k sta8ero.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.