HQ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 γεια σας.εχω μια απλη ερωτηση . θα ηθελα απαντηση απο καποιον που χρησιμοποιει αυτα τα 2 προιοντα.θελω να κανω το setup του τιτλου [macbook air 13"(haswell)+dell 2713hm] .διαβαζω ομως πως γενικα υπαρχει καποιο θεμα και πολλες φορες δεν δουλευει σωστα το παραπανω setup (ουτε σε mbp-r , ή air ακομα και στα παλιοτερα μοντελα ) .εχω αναγκη την μεγαλη αναλυση , δεν μπορω να παρω το cinema display και προτιμω το dell .επισης θα ηθελα καποιος χρηστης του σεταπ αυτου ή με αλλο μονιτορ που κανει χρηση της 2560*1440 αναλυσης , να μου πει αν εχει φλικερς και αν δουλευει οκ το μηχανημα και η οθονη. Το air δεν εχει οπως ξερετε ξεχωριστη καρτα γραφικων και ως εκ τουτου αλλη μνημη για τα γραφικα και θελω να ξερω αν θα αντεχει με 4gb ραμ την αναλυση αυτη η αν θα μου γονατιζει .Επισης για να δουλεψει σε αυτη την αναλυση το μονιτορ χρειαζεται τον dual link dvi adapter και εχω βρει πλειαδα αναρτησεων που περιγραφουν πως τα μονιτορς δεν "ξυπνανε" μετα απο sleep του υπολογιστη και αλλες περιπτωσεις που παθαινουν kernel panic εξ αιτιας του dual link dvi adapter. ευχαριστω.
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 γεια σας. εχω μια απλη ερωτηση . θα ηθελα απαντηση απο καποιον που χρησιμοποιει αυτα τα 2 προιοντα. θελω να κανω το setup του τιτλου [macbook air 13"(haswell)+dell 2713hm] . διαβαζω ομως πως γενικα υπαρχει καποιο θεμα και πολλες φορες δεν δουλευει σωστα το παραπανω setup (ουτε σε mbp-r , ή air ακομα και στα παλιοτερα μοντελα ) . εχω αναγκη την μεγαλη αναλυση , δεν μπορω να παρω το cinema display και προτιμω το dell . επισης θα ηθελα καποιος χρηστης του σεταπ αυτου ή με αλλο μονιτορ που κανει χρηση της 2560*1440 αναλυσης , να μου πει αν εχει φλικερς και αν δουλευει οκ το μηχανημα και η οθονη. Το air δεν εχει οπως ξερετε ξεχωριστη καρτα γραφικων και ως εκ τουτου αλλη μνημη για τα γραφικα και θελω να ξερω αν θα αντεχει με 4gb ραμ την αναλυση αυτη η αν θα μου γονατιζει . Επισης για να δουλεψει σε αυτη την αναλυση το μονιτορ χρειαζεται τον dual link dvi adapter και εχω βρει πλειαδα αναρτησεων που περιγραφουν πως τα μονιτορς δεν "ξυπνανε" μετα απο sleep του υπολογιστη και αλλες περιπτωσεις που παθαινουν kernel panic εξ αιτιας του dual link dvi adapter. ευχαριστω. Αν δεν βαλεις 8gb ραμ μην το παρεις ακομα, και μαζεψε φραγκα να το παρεις με 8gb γιατι μετα απο την αγορα δεν αναβαθμιζεται... Εκτος αν το εχεις ηδη παρει οποτε... Οσο για την οθονη, δεν θα εχεις προβλημα, η καρτα γραφικων στο mba 2013 ειναι αρκετα ικανη και μπορει ανετα να κρατησει τετοια αναλυση
HQ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 οχι δεν το εχω αγορασει ακομα .γνωριζω πως δεν παιρνει αναβαθμιση .βλεπω εχεις ενα hackintosh (signature σου) , ποση μνημη ελευθερη σου μενει (βλεπω δεν εχεις επιπλεον καρτουλα γραφικων) και σε τι αναλυση το χρησιμοποιεις;με ποια οθονη;ευχαριστω για την απαντηση σου .
itsgosu Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 για μένα χωρίς 16GB δεν πας πουθενά.τα 8gb είναι οριακά. (πόσο μάλλον για μελοντική χρήση τύπου 1-2 χρόνια)δυστηχώς το air για μένα είναι για δουλείες του ποδαριού, αν θες βασικό μηχάνημα πάς στη σειρά των Pro.κακώς έχει περάσει η ιδέα ότι τα air θα αντικαταστήσουν κάπως τη σειρά των Pro.
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 για μένα χωρίς 16GB δεν πας πουθενά. τα 8gb είναι οριακά. (πόσο μάλλον για μελοντική χρήση τύπου 1-2 χρόνια) δυστηχώς το air για μένα είναι για δουλείες του ποδαριού, αν θες βασικό μηχάνημα πάς στη σειρά των Pro. κακώς έχει περάσει η ιδέα ότι τα air θα αντικαταστήσουν κάπως τη σειρά των Pro. Οπα κατσε φιλαρακι με σκοτωνεις με αυτα που λες... Εγω αυτη την στιγμη με το pc ολη μερα ανοιχτο εχω https://www.dropbox.com/s/jwr88rjfqsfa3fy/Screenshot%202013-10-28%2021.48.53.png Τα 8gb ειναι υπερ αρκετα, επισης ξερω ατομα που χρησιμοποιουν air 13" για να κανουν βαριες εργασιες σε final cut ακομα και για live εμφανισεις σε συναυλιες χρησιμοποιοντας logic pro και mainstage! 8gb ειναι υπερα αρκετα οχι δεν το εχω αγορασει ακομα . γνωριζω πως δεν παιρνει αναβαθμιση . βλεπω εχεις ενα hackintosh (signature σου) , ποση μνημη ελευθερη σου μενει (βλεπω δεν εχεις επιπλεον καρτουλα γραφικων) και σε τι αναλυση το χρησιμοποιεις;με ποια οθονη; ευχαριστω για την απαντηση σου . Χρησιμοποιω την οθονη μου σε 1080p και η hd 4000 καθε αλλο παρα αδυναμη ειναι μιας και σε windows επαιξε mw2 σε full γραφικα, οποτε δεν θα εχεις προβλημα με την hd5000 που εχει το air... ΣΕ καθε περιπτωση ram 8gb+ https://www.dropbox.com/s/jwr88rjfqsfa3fy/Screenshot%202013-10-28%2021.48.53.png
HQ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 υπαρχει καποιος χρηστης που τυχαινει ισως να διαβαζει το ποστ αυτο και να κανει χρηση 2560*1440 ;θα με βοηθουσε πολυ μια ενημερωση στο ποση μνημη τρωει σε idle με τετοια κατασταση ,στο περιπου τουλαχιστον , μια εικονα ,ωστε να εχω μια ιδεα και να ξερω αν τελικα θα με εξυπηρετησει σε οσα θελω να κανω .Τα 8γβ θα ειναι οκ . αλλα ποσο οκ . οποιος ΞΕΡΕΙ απο προσωπικη εμπειρια ας μας γραψει .Ευχαριστω για τις απαντησεις σας .
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 υπαρχει καποιος χρηστης που τυχαινει ισως να διαβαζει το ποστ αυτο και να κανει χρηση 2560*1440 ; θα με βοηθουσε πολυ μια ενημερωση στο ποση μνημη τρωει σε idle με τετοια κατασταση ,στο περιπου τουλαχιστον , μια εικονα ,ωστε να εχω μια ιδεα και να ξερω αν τελικα θα με εξυπηρετησει σε οσα θελω να κανω .Τα 8γβ θα ειναι οκ . αλλα ποσο οκ . οποιος ΞΕΡΕΙ απο προσωπικη εμπειρια ας μας γραψει . Ευχαριστω για τις απαντησεις σας . Δεν θα εχεις προβλημα, ψαξε στο net για παρομοια setup
haHa Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 υπαρχει καποιος χρηστης που τυχαινει ισως να διαβαζει το ποστ αυτο και να κανει χρηση 2560*1440 ; θα με βοηθουσε πολυ μια ενημερωση στο ποση μνημη τρωει σε idle με τετοια κατασταση ,στο περιπου τουλαχιστον , μια εικονα ,ωστε να εχω μια ιδεα και να ξερω αν τελικα θα με εξυπηρετησει σε οσα θελω να κανω .Τα 8γβ θα ειναι οκ . αλλα ποσο οκ . οποιος ΞΕΡΕΙ απο προσωπικη εμπειρια ας μας γραψει . Ευχαριστω για τις απαντησεις σας . Σχεδον μηδενική σχεση εχει το rendering του UI (μικρης ή μεγαλης ανάλυσης) με την ποσότητα της κεντρικής μνημης ram. Εχω το air 13" 2013 κ δεν υπαρχει ουσιαστικη διάφορα στην χρηση ram οταν το χρησιμοποιώ μονο με την δικια του οθονη ή ταυτόχρονα και με μια εξωτερική. Οποτε απο αυτο το θεμα θα είσαι οκ. Για τη σύνδεση, καλυτερα να χρησιμοποιησεις displayport αντι για duallink dvi.
HQ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 φιλε @haHa διαβαζω πως για 1440 o κοσμος προτεινει dvi-d .λενε διαφορα...προτιμω dp ,αλλα με οσα διαβαζω...προσανατολιζομαι για dvi-d .θα τα δοκιμασω , αλλωστε η οθονη δινει dp αλλα λενε πως δεν το παιζουν τα macbooks σε αυτη την αναλυση παρολο που την υποστηριζουν .|καποια αλλα ποστς βεβαια γραφουν πως ειναι οκ και πως τους δουλευει . τρεχα γυρευε.ευχαριστω για τις απαντησεις σας .
haHa Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 φιλε @haHa διαβαζω πως για 1440 o κοσμος προτεινει dvi-d . λενε διαφορα... προτιμω dp ,αλλα με οσα διαβαζω...προσανατολιζομαι για dvi-d . θα τα δοκιμασω , αλλωστε η οθονη δινει dp αλλα λενε πως δεν το παιζουν τα macbooks σε αυτη την αναλυση παρολο που την υποστηριζουν .| καποια αλλα ποστς βεβαια γραφουν πως ειναι οκ και πως τους δουλευει . τρεχα γυρευε. ευχαριστω για τις απαντησεις σας . Α, δεν ηξερα/δεν ειχα ακούσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα