Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Το τερμάτισα και 'γω.Μου άρεσε αρκετά, άλλαξε παραστάσεις τελείως επιτέλους και είχε κάτι διαφορετικό, από δράση λίγα πράγματα(Στο τέλος κυρίως) και πολύ μπλα μπλα αλλά με αγωνία για το τι θα προκύψει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 μολις το τερματισα και εγω!!πολυ ωραιο αλλα μικρο...αντε τωρα να βγει το 4ο επεισοδιο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 μολις το τερματισα και εγω!!πολυ ωραιο αλλα μικρο...αντε τωρα να βγει το 4ο επεισοδιο.. Δυστυχώς όλα τα επεισόδια σε αυτή τη σεζόν στο ίδιο μέγεθος είναι. Κανένα δεν με πήρε πάνω από 100 λεπτά για να το τελειώσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Το 4ο πότε προβλέπεται να βγαίνει? Αν είναι μετά τον Ιούλιο, δεν θα το ξεκινήσω κάν για να παίξω όλα τα επεισόδια μια και καλή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Μέσα στον Ιούλιο Γιάννη. Και λογικά η σεζόν τελειώνει Σεπτέμβρη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δυστυχώς όλα τα επεισόδια σε αυτή τη σεζόν στο ίδιο μέγεθος είναι. Κανένα δεν με πήρε πάνω από 100 λεπτά για να το τελειώσω. 100 λεπτα πολλα λες φιλε μου!πολυ πιο λιγο ειναι!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 100 λεπτα πολλα λες φιλε μου!πολυ πιο λιγο ειναι!! Ναι αυτά στα λέω με αρκετό ψάξιμο και πολλές συνομιλίες. Σε απλή playthrough γύρω στα 90 πάει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntonisKo Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Πολύ μέτριο μου φάνηκε, μονάχα στο τέλος άξιζε λίγο κατά την γνώμη μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Όπου να 'ναι έρχεται και το 204 λένε(Μέσα στον Ιούλιο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Ή 22 ή 29 Ιουλίου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 The Walking Dead – Season 2: Episode 4 Releases Next Week, Gets Official Trailer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntonisKo Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Για να δούμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntonisKo Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Για να δούμε... Βγήκε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Το 'χω κατεβάσει από χτες, περιμένω τη δικιά μου να γυρίσει από δουλειά να το παίξουμε.Ελπίζω να άξιζε η αναμονή.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Ήταν πολύ ωραίο το επεισόδιο. Από τα καλύτερα της σεζόν κατά τη γνώμη μου. Ανυπομονώ για το φινάλε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα