Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Παίζω πάλι τη Season 1 γιατί έγινε μακακία με τα saves, τρέχω να προλάβω την 4η Μαρτίου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sed22 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1/988784_10151977516363597_1235431200_n.jpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sed22 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Τελος απο εμενα ! Πολυ καλυτερο απο το πρωτο φυσικα.. απο τα καλυτερα οντως επεισοδια με διαφορα με intense κλίμα και σε αφηνει στο φιναλε με πολυ αγωνια για την συνεχεια ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Ω ρε τέτοια πες μου, γιατί το πρώτο δεν έλεγε και πολλά.Πάντως η Season 1 το χαλάει από ένα σημείο και μετά, μακάρι η δεύτερη να πάει καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Τελος απο εμενα ! Πολυ καλυτερο απο το πρωτο φυσικα.. απο τα καλυτερα οντως επεισοδια με διαφορα με intense κλίμα και σε αφηνει στο φιναλε με πολυ αγωνια για την συνεχεια ! Αυτό μου την έσπασε κάπως . Πάρα πολύ ωραίο το επεισόδιο πάντως με αρκετές απρόσμενες εξελίξεις. Δυστυχώς 100 λεπτά όπως και το πρώτο. μακάρι να μεγαλώσουν τη διάρκεια στα επόμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Ω ρε τέτοια πες μου, γιατί το πρώτο δεν έλεγε και πολλά.Πάντως η Season 1 το χαλάει από ένα σημείο και μετά, μακάρι η δεύτερη να πάει καλύτερα. Που άρχισε να σε χαλάει η 1η σεζόν? (inside spoilers) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 μολις τελειωσα το 2ο επεισοδιο!!παρα πολυ καλο με πολυ αγωνια αλλα σχετικα μικρο!!!!αναμενουμε το 3ο τωρα!!λογικα σε κανενα 3μηνο ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iridium Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Πολύ καλό και το δεύτερο επεισόδιο, σε κρατά σε αγωνία μέχρι τη συνέχεια. Ωστόσο θεωρώ το The Wolf Among Us αρκετά καλύτερο από άποψη σεναρίου. Ελπίζω πάντως να μην αργήσει το επόμενο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Πόσα save έχετε από την πρώτη season ; Εγώ μόλις το τέλειωσα και έχω 75 σύνολο, αλλά κάπου είδα ότι θέλει 76 για να βρει η Season 2 το save. ***Edit: Κομπλέ, δεν ισχύει αυτό με τα 76 save. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 μολις τελειωσα το 2ο επεισοδιο!!παρα πολυ καλο με πολυ αγωνια αλλα σχετικα μικρο!!!!αναμενουμε το 3ο τωρα!!λογικα σε κανενα 3μηνο ε? Όλοι ελπίζουμε πως δεν θα υπάρχουν άλλες καθυστερήσεις και ότι θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα. Για να δούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Μακάρι να είναι όπως τα λες φίλε μου !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Σημερα επαιξα το δευτερο επισοδειο.Απο τα καλυτερα επισοδεια ,ισως το καλυτερο ποτυ εχω παιξει.Αν και τους κραζω,μακαρι να αργουν και να βγαζουν τετοια διαμαντια επισοδεια.2 ωρες χωρις να βαρεθεις λεπτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Λογικά σε 2 βδομάδες από σήμερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 29 Απριλίου λένε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα