Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Τι είναι το 400 days ; Κάτι σαν DLC για την πρώτη season ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liquidsnake Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Τι είναι το 400 days ; Κάτι σαν DLC για την πρώτη season ; Ακριβώς. 5 μικρές ιστοριούλες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoDRiC- Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Ξέρουμε τι παίζει με το 2ο επεισόδιο της 2ης σεζόν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Ε όπου να 'ναι μέσα στον Φλεβάρη λογικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chillbill Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Ε όπου να 'ναι μέσα στον Φλεβάρη λογικά. εμένα μόνο μου φαίνεται ή αυτή η λογική "βγάζω 1 επεισόδιο κάθε 3 μήνες" αρχίζει ήδη να δείχνει σημάδια αποτυχίας..? εγώ πάντως ενώ περίμενα σαν τρελός το παιχνίδι, είχα παίξει όλα τα επεισόδια της 1ης σεζόν θεωρώντας το ένα από τα καλύτερα παιχνίδια/interactive story/ότι θέλετε πείτε το της τελευταίας χρονιάς, αλλά ήδη τώρα, μετά από ένα διάστημα, είχα ξεχάσει ότι υπάρχει παίζοντας άλλα ενδιάμεσα.. και κυριολεκτώ! το θυμήθηκα απλά βλέποντας κάτι άσχετο... και προφανως δε μου κάνει και ιδιαίτερη αίσθηση τώρα που το θυμήθηκα, σε σχέση με το πως το περίμενα 3 μήνες πριν.. ΑΚΡΙΒΩΣ όπως είχα πει σε άλλες συζητήσεις ότι θα γίνει (και δε το λέω απλά για να ευλογήσω τα γένια μου, αλλά δυτυχώς δίκιο είχα πιστεύω...χαντακώνεται το παιχνίδι έτσι). Game of thrones την είδαν.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 εμένα μόνο μου φαίνεται ή αυτή η λογική "βγάζω 1 επεισόδιο κάθε 3 μήνες" αρχίζει ήδη να δείχνει σημάδια αποτυχίας..? ............................................... δεν ειναι αναγκη να παιζονται ενα ενα οπως βγαινουν μπορει καποιος αν προτιμα να τα παιξει ολα μαζεμενα -σε κανα 8μηνο που θα εχει ολοκληρωθει πλεον το παιχνιδι απ την αλλη πολυς κοσμος προτιμα να παιζει το νεο υλικο οσο γινεται πιο αμεσα,και αυτους τους εξυπηρετει το episodic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sog96Ch Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Παιδια αξιζει να αγορασω την 1 season. Επισης οι αποφασεις μεταφερονται στην 2η δεν διαβασα τα προηγουμενα γιατι φοβαμαι τα spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darth Revan Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Παιδια αξιζει να αγορασω την 1 season. Επισης οι αποφασεις μεταφερονται στην 2η δεν διαβασα τα προηγουμενα γιατι φοβαμαι τα spoiler Αξίζει ναι και μεταφέρονται οι αποφάσεις από την πρώτη σεζόν στην δεύτερη κανονικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chillbill Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 δεν ειναι αναγκη να παιζονται ενα ενα οπως βγαινουν μπορει καποιος αν προτιμα να τα παιξει ολα μαζεμενα -σε κανα 8μηνο που θα εχει ολοκληρωθει πλεον το παιχνιδι απ την αλλη πολυς κοσμος προτιμα να παιζει το νεο υλικο οσο γινεται πιο αμεσα,και αυτους τους εξυπηρετει το episodic Προφανώς εγώ είμαι στην 1η κατηγορία, δεν το έχω κοιτάξει καν το Season 2-Ep 1 τι/πως είναι.. αλλά και μόνο το ότι έχω ήδη σχεδόν χάσει το ενδιαφέρον μου, και δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση ούτε 2€ να δώσω για το S2-Ep1 θα'πρεπε να τους νοιάζει σαν εταιρία πιστεύω, όταν πριν από 8 μήνες π.χ. θα'δινα π.χ. 15-20€ για να πάρω όλη τη Season 2 μαζί,με την αγωνία/κόλλημα που 'χα μείνει.. Τώρα.. θα περιμένω και να βγει όοοολη η season 2.. και να πέσει στα 7€ π.χ. όλο το πακέτο μαζί.. και θα το σκεφτώ κιόλας! Τι να πω, αν τα'χουν ζυγίζει εμπορικά και τους συμφέρει, αυτοί ξέρουν, μπορεί -πιθανότατα- να'μαι η μειοψηφία και οι οικονομολόγοι τους να τους έχουν πει ότι τους συμφέρει έτσι! Παιδια αξιζει να αγορασω την 1 season. Επισης οι αποφασεις μεταφερονται στην 2η δεν διαβασα τα προηγουμενα γιατι φοβαμαι τα spoiler Ως παιχνίδι γενικά αξίζει! είναι από τα παιχνίδια που σου μένουν, σε κάνουν να ξαναπαίξεις για να πεις "εκεί ίσως τώρα θα το'κανα διαφορετικά", "τι θα γίνει αν έκανα το τάδε" κι άλλα τέτοια.. Από την άλλη, από ότι είδα ακόμη 25€ έχουν όλη τη season 1, ίσως θα μπορούσες -αν δεν επείγεσαι- να περιμένεις μην πέσει καμιά προσφορά στα 15-18€ π.χ... θα το θεωρούσα πιο λογική τιμή εκεί.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 1ST NEW SCREEN from The Walking Dead: The Game Season Two Episode 2 - 'A House Divided' takes a look at Luke (Scott Porter) and Clementine (Melissa Hutchison) as they fight their way through the herd.Stay tuned this week for more details from Telltale Games on the upcoming episode and don't forget that if you haven't already, there's STILL TIME to check out The Walking Dead '400 Days' DLC for Season One before the series continues... Don't miss it! Από τη σελίδα της ΤΤG στο facebook. Λογικά την άλλη βδομάδα η κυκλοφορία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Μια ερώτηση παιδιά: Το DLC 400 days περιέχει κάτι που σ ακολουθεί στην 2η season ή αν δεν το παίξεις δεν χάνεις και τίποτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoDRiC- Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Μια ερώτηση παιδιά: Το DLC 400 days περιέχει κάτι που σ ακολουθεί στην 2η season ή αν δεν το παίξεις δεν χάνεις και τίποτα? Αν δε το παίξεις δε χάνεις τίποτα, έχει απλά 5 διαφορετικές ιστοριούλες έτσι για να μας πωρώνει. Καμία σχέση με την 1η και 2η σεζόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Αν δε το παίξεις δε χάνεις τίποτα, έχει απλά 5 διαφορετικές ιστοριούλες έτσι για να μας πωρώνει. Καμία σχέση με την 1η και 2η σεζόν. Λάθος. Οι αποφάσεις του DLC θα παίξουν ρόλο στη δεύτερη σεζόν και μάλιστα στο επόμενο επεισόδιο. Επίσης έχει και κάποια σύνδεση με την πρώτη σεζόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ τη δεύτερη season την παίζω χωρίς τα save γιατί μου 'σπασε τα νεύρα..Τέλειωσα την πρώτη season, έκανα format και γι' αυτό το λόγο δεν έβρισκε τα saves.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Αποφασίστε παιδιά τι ισχύει τελικά.. Psycho στο cloud δεν υποτίθεται ότι ανεβαίνουν τα saves? Τι σχέση έχει ότι έκανες format? Edit: Το βρήκα: -Echoes of the choices you made in Season 1 will carry over into '400 Days' and the choices you make in '400 Days' will resonate into Season 2.- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα