marios_geo Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Από περιέργεια, αν εσείς παίξετε μια συνέχεια μετά από 1 μήνα, θυμάστε τι είχε γίνει στο προηγούμενο; Εγώ βλέπω από τον εαυτό μου, σειρές στην τηλεόραση εβδομαδιαίες και έχω ξεχάσει τι έχει γίνει στο προηγούμενο... Το ίδιο και με dlc. Στο αγαπημένο μου παιχνίδι όλων των εποχών, αφού το πήρα την πρώτη μέρα (είχε και day 1 dlc το οποίο και τελειωσα) και έλιωσα συνεχόμενες ώρες, τα επόμενα ούτε τα έβαλα. Μέχρι να κάτσω να θυμηθώ πώς παίζεται το παιχνίδι, τα κουμπιά, και που είχε σταματήσει η υπόθεση, τελείωσε και το παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Ακομα δεν εχω τελειωσει το πρωτο παιχνιδι, τι μας λες τωρα. Τα βαριεμαι τα adventure αλλα αυτο με κρατησε λιγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Από περιέργεια, αν εσείς παίξετε μια συνέχεια μετά από 1 μήνα, θυμάστε τι είχε γίνει στο προηγούμενο; Εγώ βλέπω από τον εαυτό μου, σειρές στην τηλεόραση εβδομαδιαίες και έχω ξεχάσει τι έχει γίνει στο προηγούμενο... Το ίδιο και με dlc. Στο αγαπημένο μου παιχνίδι όλων των εποχών, αφού το πήρα την πρώτη μέρα (είχε και day 1 dlc το οποίο και τελειωσα) και έλιωσα συνεχόμενες ώρες, τα επόμενα ούτε τα έβαλα. Μέχρι να κάτσω να θυμηθώ πώς παίζεται το παιχνίδι, τα κουμπιά, και που είχε σταματήσει η υπόθεση, τελείωσε και το παιχνίδι. To καλό με το The Walking Dead ήταν πως σε κάθε επεισόδιο είχε μια περίληψη των προηγούμενων επεισοδίων. Αλλά και εγώ δεν νομίζω να τα πάρω ένα ένα. Θέλω να το απολαύσω όλο μαζί στο τέλος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chillbill Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Ακομα δεν εχω τελειωσει το πρωτο παιχνιδι, τι μας λες τωρα. Τα βαριεμαι τα adventure αλλα αυτο με κρατησε λιγο Πέραν του ότι εμένα μου αρέσουν πολύ τα adventure (περί ορέξεως δε συζητάμε βέβαια) αυτό ΔΕΝ είναι adventure, είναι ουσιαστικά interactive movie, οι γρίφοι που έχει είναι ελάχιστοι και προς το πανεύκολοι.. Αλλά βλέπεις ταινιούλα και συμμετέχεις κι εσύ επηρεάζοντας το πως θα εξελιχθεί σε διάφορα σημεία! Πάντως το 1ο ήταν φοβερό ως ιστορία/σενάριο, το απόλαυσα με το παραπάνω, ελπίζω να παραμείνει στα ιδια επίπεδα η 2η σεζόν. Αλλά όπως λεν κι άλλοι παραπάνω, θα περιμένω να βγουν όλα μαζί,γιατί επεισόδιο-επεισόδιο, δεν παλεύεται, γιατί μπορεί π.χ. να παίξει περίληψη και να θυμηθείς τι έγινε στο προηγούμενο, αλλά "συναισθηματικά" θα 'χεις αποκοπεί τελείως από το προηγούμενο. Σκέψου τώρα σειρά με αγωνία που να δεις επεισόδιο στην tv, να μείνεις με το "Παναγιά μου, θα πεθάνει αυτός τώρα?!?!" .. εε, θα μείνεις με την αγωνία 1 μέρα.. 2 μέρες.. στις 6-7 θα λες "άραγε τι θα γίνει αυτός τώρα..?" .. και στις 20 θα λες "να κι αν πεθάνει,να κι αν δεν πεθάνει.." 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 https://twitter.com/telltalegames/status/407343619834523649/photo/1 A familiar face returns in #TheWalkingDead Season Two premiere episode, "All That Remains," releasing this month. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoDRiC- Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Άντε σε μια εβδομάδαααααααα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Έχω ήδη κάνει pre-order οπότε περιμένουμε! Ελπίζω να φανεί αντάξιο των προσδοκιών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 https://vine.co/v/hQwe3jHBn2l Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sed22 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 βγηκε ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Παιδια χρειαζονται τα saves απο την πρωτη season? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sed22 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Παιδια χρειαζονται τα saves απο την πρωτη season? ετσι λεει η telltale games κατα ποσο τωρα θα αξιοποιηθουνε δεν ξερω..δεν πιστευω και πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=okYX2p5e6rc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoDRiC- Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα