Προς το περιεχόμενο

The Walking Dead Season 2 (Telltale Games)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το τελείωσα και εγώ.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

• Απαντ. 174
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είχε σκαμπανεβάσματα η 2η σεζόν αλλά στο τέλος είχε έντονες ανατροπές και καταλήξεις.

Αναρωτιέμαι πως θα συνεχίσει η 3η σεζόν λόγω των πολλαπλών endings αλλά έχουμε ακόμα πολύ καιρό αναμονής..

Πάντως το Wolf Among Us μου έκανε μεγαλύτερη αίσθηση και το θεωρώ ανώτερο.

• Like 1
Δημοσ.

Απλα το εχουν παρατραβηξει.Και αυτο και το προηγουμενο ,εμενα με κουρασαν για να πω την αληθεια,πολυ μεγαλοι διαλογοι,λιγα πραγματα που πρεπει να κανεις εσυ[αποφυγη εμποδιων κτλ],κατι που στην σεζον 1 ηταν φουλ,.

Δημοσ.

Δε θα μπορούσε σίγουρα να φτάσει στο επίπεδο της πρώτης σεζόν . Εξακολουθεί όμως να παίζετε ευχάριστα και να προσφέρει συγκινήσεις. Πιστεύω ότι η τρίτη σεζόν θα μας αποζημιώσει

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 2/9/2014 στις 4:46 ΜΜ, Neo4 είπε

Δε θα μπορούσε σίγουρα να φτάσει στο επίπεδο της πρώτης σεζόν . Εξακολουθεί όμως να παίζετε ευχάριστα και να προσφέρει συγκινήσεις. Πιστεύω ότι η τρίτη σεζόν θα μας αποζημιώσει

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Μακάρι. Προηγείται όμως Game of Thrones :D (Το Tales of Borderlands, για την ώρα μου είναι αδιάφορο).

Δημοσ.
  Στις 2/9/2014 στις 4:58 ΜΜ, naruto14 είπε

Μακάρι. Προηγείται όμως Game of Thrones :D (Το Tales of Borderlands, για την ώρα μου είναι αδιάφορο).

Έχουμε ETA για GoT?

Δημοσ.
  Στις 2/9/2014 στις 5:29 ΜΜ, Tmark είπε

Έχουμε ETA για GoT?

Κατι ειχε παρει το αυτι μου για δεκεμβριο του 14..Δεν ειμαι και σιγουρος ομως..

Δημοσ.
  Στις 3/9/2014 στις 7:35 ΠΜ, SPANK είπε

Αν αγοράσω τώρα την season 2 παίρνω ολα τα επεισόδια + το 5 το τελευταίο που βγήκε ;

Ναι. Όποια στιγμή και να το αγόραζες όλα θα τα έπαιρνες, απλά θα περίμενες να βγει το καθένα για να το παίξεις.

Για Game of Thrones η Telltale είχε πει ότι θα αρχίσει μέσα στο 2014. Για να δούμε.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις τελειωσα το episode 4, ok καλύτερο από το πρώτο όχι, αλλα μονο το τέλος του 3 ήταν αρκετό για μένα, ειλικρινά απόλαυσα το τι έγινε...και δεύτερη φορα που με κρατάει game με γυναικείο χαρακτήρα.

edit: ok μόλις το τελειωσα το game, σχεδόν ισάξιο με το προηγούμενο απλά ο Lee ήταν μορφή. Και χαίρομαι όταν play games που κάνουν τα γραφικά αδιάφορα, ούτε fraps δεν άνοιξα :P Άψογη ποιότητα all around. Το μονο που δεν κατάλαβα ήταν γιατί υπήρξε το δίλεπτο μετά το σοβαρό και σωστό τέλος, τελείως ανούσιο.

ps: Im sorry but fuck game of thrones :D

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...