Προς το περιεχόμενο

The Walking Dead Season 2 (Telltale Games)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το τελείωσα και εγώ.

Στο τέλος σκότωσα τον Kenny και έφυγα μόνος με το μωρό προς το νότο υποθέτω αφού δεν είχε χιόνια.Την Jane την παράτησα.

Πάντως ήθελα να το ξεφορτωθώ και το μωρό αλλά όσο και να προσπάθησα δε τα κατάφερα.Τουλάχιστον ξεφορτώθηκα τη Rebecca και τη Sarah :devil: 

• Απαντ. 174
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είχε σκαμπανεβάσματα η 2η σεζόν αλλά στο τέλος είχε έντονες ανατροπές και καταλήξεις.

Αναρωτιέμαι πως θα συνεχίσει η 3η σεζόν λόγω των πολλαπλών endings αλλά έχουμε ακόμα πολύ καιρό αναμονής..

Πάντως το Wolf Among Us μου έκανε μεγαλύτερη αίσθηση και το θεωρώ ανώτερο.

• Like 1
Δημοσ.

Απλα το εχουν παρατραβηξει.Και αυτο και το προηγουμενο ,εμενα με κουρασαν για να πω την αληθεια,πολυ μεγαλοι διαλογοι,λιγα πραγματα που πρεπει να κανεις εσυ[αποφυγη εμποδιων κτλ],κατι που στην σεζον 1 ηταν φουλ,.

Δημοσ.

Δε θα μπορούσε σίγουρα να φτάσει στο επίπεδο της πρώτης σεζόν . Εξακολουθεί όμως να παίζετε ευχάριστα και να προσφέρει συγκινήσεις. Πιστεύω ότι η τρίτη σεζόν θα μας αποζημιώσει

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

• Like 1
Δημοσ.

Δε θα μπορούσε σίγουρα να φτάσει στο επίπεδο της πρώτης σεζόν . Εξακολουθεί όμως να παίζετε ευχάριστα και να προσφέρει συγκινήσεις. Πιστεύω ότι η τρίτη σεζόν θα μας αποζημιώσει

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Μακάρι. Προηγείται όμως Game of Thrones :D (Το Tales of Borderlands, για την ώρα μου είναι αδιάφορο).

Δημοσ.

Μακάρι. Προηγείται όμως Game of Thrones :D (Το Tales of Borderlands, για την ώρα μου είναι αδιάφορο).

Έχουμε ETA για GoT?

Δημοσ.

Αν αγοράσω τώρα την season 2 παίρνω ολα τα επεισόδια + το 5 το τελευταίο που βγήκε ;

Ναι. Όποια στιγμή και να το αγόραζες όλα θα τα έπαιρνες, απλά θα περίμενες να βγει το καθένα για να το παίξεις.

Για Game of Thrones η Telltale είχε πει ότι θα αρχίσει μέσα στο 2014. Για να δούμε.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις τελειωσα το episode 4, ok καλύτερο από το πρώτο όχι, αλλα μονο το τέλος του 3 ήταν αρκετό για μένα, ειλικρινά απόλαυσα το τι έγινε...και δεύτερη φορα που με κρατάει game με γυναικείο χαρακτήρα.

edit: ok μόλις το τελειωσα το game, σχεδόν ισάξιο με το προηγούμενο απλά ο Lee ήταν μορφή. Και χαίρομαι όταν play games που κάνουν τα γραφικά αδιάφορα, ούτε fraps δεν άνοιξα :P Άψογη ποιότητα all around. Το μονο που δεν κατάλαβα ήταν γιατί υπήρξε το δίλεπτο μετά το σοβαρό και σωστό τέλος, τελείως ανούσιο.

ps: Im sorry but fuck game of thrones :D

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...