naruto14 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Πολύ καλό επεισόδιο..Τον Kenny τον τέλειωσα, τον πήγαινα αλλά ο τύπος το 'χασε τελείως, την άλλη τη σκότωσε, το μόνο που τον ένοιαζε ήταν το μωρό και κανέναν άλλο.Οπότε τους ''βοήθησα'' και τους δύο, η μία πήγε να συναντήσει το Luke και ο Kenny πήγε να συναντήσει τη φαμίλια του Ανυπομονώ για την τρίτη σεζόν με την ''σκληρή'' Clementine. Για το spoiler: Αυτό με την φαμίλια δεν το είχα σκεφτεί και πραγματικά με έβαλες σε δίλημμα τώρα . Εγώ πήγα στο τέλος που δεν πυροβόλησα τον Kenny αλλά του είπα να μείνει μακριά και έμεινα μόνος με τον ΑJ. Τον άφησες να σκοτώσει την Jane δηλαδή? Προτού το ξεκινήσω, έχει κάποια διαφορά αν γίνει import τα saves από τη 1η σεζόν? Ναι παίζουν κάποιο ρόλο σε ορισμένους διαλόγους αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο. Δεν θα χάσεις και πολλά πράγματα. Αλλά αν το έχεις φυσικά κάντο.
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Για το spoiler: Αυτό με την φαμίλια δεν το είχα σκεφτεί και πραγματικά με έβαλες σε δίλημμα τώρα . Εγώ πήγα στο τέλος που δεν πυροβόλησα τον Kenny αλλά του είπα να μείνει μακριά και έμεινα μόνος με τον ΑJ. Τον άφησες να σκοτώσει την Jane δηλαδή? Ναι, την σκότωσε την Jane και 'γω σκότωσα τον Kenny μετά, ο καθένας πήγε να βρει τον/τους αγαπημένους του
headbanger Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 ΡΕ γαμώτο! και γω καθάρισα τον KEnny. αλλά κράτησα την JAne Και το μωρό. Επίσης δέχθηκα και την οικογένεια που ήρθε μετά μέσα. ΠΩΩΩ φοβερό επεισόδιο. Φαντάζομαι ότι δεν υπήρχε εναλλακτική να σώσω τον Luke ε; Δεν πειράζει περιμένουμε 3η σεζόν!
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Ο Luke ήταν ο πιο cool απ' όλους, κρίμα, αλλά η σειρά ως τώρα ''δεν συγχωρεί'' τραυματισμούς, όποιος είναι έστω και λίγο, τον βγάζει από τη μέση''
AntonisKo Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Εγω εμεινα με τον Κεννυ και διαλεξα να μην μεινω στο Wellington. Νομιζω το πιο δυνατο και συναισθηματικο φινελε απο τα 5. Στην σκηνη με τον Lee, σαστισα. Λεω, λες....?
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Ε, στη σκηνή με το Lee ήταν πολύ εύκολο να καταλάβεις ότι ήταν στο κώμα της μέσα, δεν μπορεί να έγιναν τόσα(season 2) και να ήταν απλά ένα όνειρο, παραήταν μεγάλο.
AntonisKo Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Ε, στη σκηνή με το Lee ήταν πολύ εύκολο να καταλάβεις ότι ήταν στο κώμα της μέσα, δεν μπορεί να έγιναν τόσα(season 2) και να ήταν απλά ένα όνειρο, παραήταν μεγάλο. Εχεις δικιο, αλλα την στιγμη εκεινη.. Του χρονου τωρα πως θα ξεκινησουμε...? Οι επιλογες του τελευταιου επεισοδιου θα εχουν αραγε σημασια? (πχ 5 διαφορετικά ξεκινήματα?)
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Σίγουρα θα παίζουν ρόλο οι επιλογές σου, δεν ξέρω αν θα βγάλουν κάνα επεισόδιο σαν το ''400 days'' και για τη season 2 πριν βγάλουν την season 3.
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 ένα θέματα γεμάτο spoilers,βρεεε σεις δεν είχα saves από το 1ο,γιατί δεν τα είχα κρατήσει,να βρω από το νετ να βάλω;Θα δω μεγάλη διαφορά στην ιστορία;
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Καλύτερα να τα παίξεις πάλι από την αρχή, εγώ το έκανα 2-3 φορές αυτό γιατί έπρεπε να κάνω φορμάτ και ξέχναγα να τα κρατήσω :S
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Καλύτερα να τα παίξεις πάλι από την αρχή, εγώ το έκανα 2-3 φορές αυτό γιατί έπρεπε να κάνω φορμάτ και ξέχναγα να τα κρατήσω :S πόσο κρατάει το 1ο δεν έχω το 400days..
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Μπορεί κάποιος να ανεβάσει τα saves του 1ου και να μου τα δώσει παρακαλώ;
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Παίξτο εσύ γιατί θα μπερδευτείς σίγουρα..Δεν κρατάει πολύ, σε 2 μέρες θα την έχεις τελειώσει την πρώτη σεζόν, βάλει και άλλες 2 μέρες την δεύτερη και είσαι οκ..Μέχρι να βγει η σεζόν 3 έχει μπόλικο χρόνο..
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Παίξτο εσύ γιατί θα μπερδευτείς σίγουρα..Δεν κρατάει πολύ, σε 2 μέρες θα την έχεις τελειώσει την πρώτη σεζόν, βάλει και άλλες 2 μέρες την δεύτερη και είσαι οκ..Μέχρι να βγει η σεζόν 3 έχει μπόλικο χρόνο.. νταξ,το κατεβάζω να το παίξω αν είναι,αν και μου δώσανε τα saves.Άσε να τα πάω my way.. Υπάρχει και στο android,δεν το ήξερα!Μόνο για IOS ήξερα
headbanger Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Καλύτερα να τα παίξεις πάλι από την αρχή, εγώ το έκανα 2-3 φορές αυτό γιατί έπρεπε να κάνω φορμάτ και ξέχναγα να τα κρατήσω :S να αποθηκεύεις στο cloud τέτοια παιχνίδια ωρέ!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα