Προς το περιεχόμενο

The Walking Dead Season 2 (Telltale Games)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ καλό επεισόδιο..Τον Kenny τον τέλειωσα, τον πήγαινα αλλά ο τύπος το 'χασε τελείως, την άλλη τη σκότωσε, το μόνο που τον ένοιαζε ήταν το μωρό και κανέναν άλλο.Οπότε τους ''βοήθησα'' και τους δύο, η μία πήγε να συναντήσει το Luke και ο Kenny πήγε να συναντήσει τη φαμίλια του :)

Ανυπομονώ για την τρίτη σεζόν με την ''σκληρή'' Clementine.

Για το spoiler:

Αυτό με την φαμίλια δεν το είχα σκεφτεί και πραγματικά με έβαλες σε δίλημμα τώρα :P. Εγώ πήγα στο τέλος που δεν πυροβόλησα τον Kenny αλλά του είπα να μείνει μακριά και έμεινα μόνος με τον ΑJ.

Τον άφησες να σκοτώσει την Jane δηλαδή?

Προτού το ξεκινήσω, έχει κάποια διαφορά αν γίνει import τα saves από τη 1η σεζόν?

Ναι παίζουν κάποιο ρόλο σε ορισμένους διαλόγους αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο. Δεν θα χάσεις και πολλά πράγματα. Αλλά αν το έχεις φυσικά κάντο.

• Απαντ. 174
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για το spoiler:

Αυτό με την φαμίλια δεν το είχα σκεφτεί και πραγματικά με έβαλες σε δίλημμα τώρα :P. Εγώ πήγα στο τέλος που δεν πυροβόλησα τον Kenny αλλά του είπα να μείνει μακριά και έμεινα μόνος με τον ΑJ.

Τον άφησες να σκοτώσει την Jane δηλαδή?

Ναι, την σκότωσε την Jane και 'γω σκότωσα τον Kenny μετά, ο καθένας πήγε να βρει τον/τους αγαπημένους του :)

Δημοσ.

ΡΕ γαμώτο! και γω καθάρισα τον KEnny. αλλά κράτησα την JAne Και το μωρό. Επίσης δέχθηκα και την οικογένεια που ήρθε μετά μέσα.

ΠΩΩΩ φοβερό επεισόδιο. Φαντάζομαι ότι δεν υπήρχε εναλλακτική να σώσω τον Luke ε; Δεν πειράζει περιμένουμε 3η σεζόν!

Δημοσ.

Ο Luke ήταν ο πιο cool απ' όλους, κρίμα, αλλά η σειρά ως τώρα ''δεν συγχωρεί'' τραυματισμούς, όποιος είναι έστω και λίγο, τον βγάζει από τη μέση''

Δημοσ.

Εγω εμεινα με τον Κεννυ και διαλεξα να μην μεινω στο Wellington.

Νομιζω το πιο δυνατο και συναισθηματικο φινελε απο τα 5.

Στην σκηνη με τον Lee, σαστισα.

Λεω, λες....?

Δημοσ.

Ε, στη σκηνή με το Lee ήταν πολύ εύκολο να καταλάβεις ότι ήταν στο κώμα της μέσα, δεν μπορεί να έγιναν τόσα(season 2) και να ήταν απλά ένα όνειρο, παραήταν μεγάλο.

Δημοσ.

Ε, στη σκηνή με το Lee ήταν πολύ εύκολο να καταλάβεις ότι ήταν στο κώμα της μέσα, δεν μπορεί να έγιναν τόσα(season 2) και να ήταν απλά ένα όνειρο, παραήταν μεγάλο.

Εχεις δικιο, αλλα την στιγμη εκεινη..

Του χρονου τωρα πως θα ξεκινησουμε...?

Οι επιλογες του τελευταιου επεισοδιου θα εχουν αραγε σημασια?

(πχ 5 διαφορετικά ξεκινήματα?)

Δημοσ.

Σίγουρα θα παίζουν ρόλο οι επιλογές σου, δεν ξέρω αν θα βγάλουν κάνα επεισόδιο σαν το ''400 days'' και για τη season 2 πριν βγάλουν την season 3.

Δημοσ.

ένα θέματα γεμάτο spoilers,βρεεε σεις :-D

δεν είχα saves από το 1ο,γιατί δεν τα είχα κρατήσει,να βρω από το νετ να βάλω;Θα δω μεγάλη διαφορά στην ιστορία;

Δημοσ.

Καλύτερα να τα παίξεις πάλι από την αρχή, εγώ το έκανα 2-3 φορές αυτό γιατί έπρεπε να κάνω φορμάτ και ξέχναγα να τα κρατήσω :S

:(

πόσο κρατάει το 1ο δεν έχω το 400days..

Δημοσ.

Παίξτο εσύ γιατί θα μπερδευτείς σίγουρα..Δεν κρατάει πολύ, σε 2 μέρες θα την έχεις τελειώσει την πρώτη σεζόν, βάλει και άλλες 2 μέρες την δεύτερη και είσαι οκ..Μέχρι να βγει η σεζόν 3 έχει μπόλικο χρόνο..

Δημοσ.

Παίξτο εσύ γιατί θα μπερδευτείς σίγουρα..Δεν κρατάει πολύ, σε 2 μέρες θα την έχεις τελειώσει την πρώτη σεζόν, βάλει και άλλες 2 μέρες την δεύτερη και είσαι οκ..Μέχρι να βγει η σεζόν 3 έχει μπόλικο χρόνο..

νταξ,το κατεβάζω να το παίξω αν είναι,αν και μου δώσανε τα saves.Άσε να τα πάω my way..

Υπάρχει και στο android,δεν το ήξερα!Μόνο για IOS ήξερα

Δημοσ.

Καλύτερα να τα παίξεις πάλι από την αρχή, εγώ το έκανα 2-3 φορές αυτό γιατί έπρεπε να κάνω φορμάτ και ξέχναγα να τα κρατήσω :S

να αποθηκεύεις στο cloud τέτοια παιχνίδια ωρέ!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...