jmallen3 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Ψάχνω εταιρείες ή freelancers με καλό portfolio για τη δημιουργία ενός καλού logo για website δίχως καποιο αποτελεσμα μεχρι ωρας. Εχω δοκιμάσει και το freelancer αλλα δυστυχως τα αποτελέσματα ηταν προχειροδουλειές και πολύ άσχημα designs παρόλο που το budget ήταν σε καλα επίπεδα. Εχει κανεις να προτεινει κατι? Το 99designs πολυ καλό αλλα πανάκριβο αφου αρχιζει απο τα 200$ για ενα logo...
WoodSell3r Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Τις προάλλες έτυχε να δω το portfolio ενος συμφορουμίτη εδω πέρα και μου άρεσε.Για την ακριβεια, το νημα που ανοιξα ειναι εδω οπου και στο τελος προσεξα το portfolio απο την υπογραφη του. Για κατι ψιλα logo και vectors που χρειαστηκα πιο παλια, ειχα μεινει ευχαριστημενος απο εναν στο freelancer.Ψαχνω το λινκ του να στο στειλω αλλα δεν... 1
angmar Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Πάρε σβάρνα το dribbble, βρες logo designers των οποίων οι δουλειές σου αρέσουν και άρχισε να ζητάς quotes. Βέβαια, δε θα περίμενα πολλά στη θέση σου. Αν θέλεις καλό logo τα $200 είναι πάρα πολύ καλή τιμή. Ετοιμάσου ν ακούσεις μεγαλύτερα νούμερα από άλλους. Πόσταρε στο elance και όχι στο freelancer. 1
thanasis00 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Συμφωνώ με angmar... Τα $200 είναι πάρα πολύ καλή τιμή, γενικά από designers σε Ελλάδα ακούω από 200 ευρώ και πάνω (μιλάμε για επαγγελματίες, όχι προχειροδουλειές). Οπότε αν βρίσκεις κάποιο που σου αρέσει με $200 αξίζει να το κοιτάξεις,
SlackulatoR Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Ψάχνω εταιρείες ή freelancers με καλό portfolio για τη δημιουργία ενός καλού logo για website δίχως καποιο αποτελεσμα μεχρι ωρας. Εχω δοκιμάσει και το freelancer αλλα δυστυχως τα αποτελέσματα ηταν προχειροδουλειές και πολύ άσχημα designs παρόλο που το budget ήταν σε καλα επίπεδα. Εχει κανεις να προτεινει κατι? Το 99designs πολυ καλό αλλα πανάκριβο αφου αρχιζει απο τα 200$ για ενα logo... jmallen3, στείλε μου ένα π.μ με το concept του logo αν θέλεις ίσως μπορώ να το φτιάξω εγώ. 1
vacilis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 τσέκαρε και το http://www.microlancer.com/explore/logo-design κιόλας.... το πολυ με $100 μπορείς να πάρεις ένα πάρα πολυ καλό logo. Αν θες στείλε μου με PM τι logo θες μπας και μπορέσω να φτιαξω εγώ ένα for free (για εξάσκηση) 1
jmallen3 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 jmallen3, στείλε μου ένα π.μ με το concept του logo αν θέλεις ίσως μπορώ να το φτιάξω εγώ. τσέκαρε και το http://www.microlancer.com/explore/logo-design κιόλας.... το πολυ με μπορείς να πάρεις ένα πάρα πολυ καλό logo. Αν θες στείλε μου με PM τι logo θες μπας και μπορέσω να φτιαξω εγώ ένα for free (για εξάσκηση) Το microlancer είναι designers από το graphicriver και αναλαμβανουν προσωπικά το project? Τι παιζει με την ασφαλεια? Αναλαμβανει το site σαν διαμεσολαβητης ή όχι?? Όσον αφορά το concept του logo θέλω και τη βοηθεια σας σχετικά με ιδέες συγκεκριμένες ή μη κλπ. Αφορά site τεχνολογίας όσον αφορά το λογισμικό Android καθώς και τις συσκευές (smartphones & tablets) με αυτό για τους Έλληνες χρήστες. Στην αρχή σκεφτόμουνα κάτι σε συνδιασμό mascot/figure μαζί με το κείμενο δίπλα αλλά δεν είναι απαραίτητο εαν βρω κατι ωραιο χωρις mascot. Θα πρεπει να ειναι μοντέρνοκαι εξυπνο καθως θα χρησιμοποιηθεί όχι μονο στο site, αλλα και σε mobile apps, social sites κλπ...
vacilis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Το microlancer είναι designers από το graphicriver και αναλαμβανουν προσωπικά το project? Τι παιζει με την ασφαλεια? Αναλαμβανει το site σαν διαμεσολαβητης ή όχι?? Όσον αφορά το concept του logo θέλω και τη βοηθεια σας σχετικά με ιδέες συγκεκριμένες ή μη κλπ. Αφορά site τεχνολογίας όσον αφορά το λογισμικό Android καθώς και τις συσκευές (smartphones & tablets) με αυτό για τους Έλληνες χρήστες. Στην αρχή σκεφτόμουνα κάτι σε συνδιασμό mascot/figure μαζί με το κείμενο δίπλα αλλά δεν είναι απαραίτητο εαν βρω κατι ωραιο χωρις mascot. Θα πρεπει να ειναι μοντέρνοκαι εξυπνο καθως θα χρησιμοποιηθεί όχι μονο στο site, αλλα και σε mobile apps, social sites κλπ... στο microlancer ειναι κυριως designers απο το graphicriver αλλα οι περισσοτεροι εχουν καλα protfolios....το site δεν νομιζω να ειναι διαμεσολαβητης . Μερικές ιδεες απο εμένα: 1
kvnm Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Ένα logo από εμένα αν θες με animated πες μου... 1
aghahowa Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 δοκιμασε στο http://www.peopleperhour.com/hourlies 1
seedrr Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Αν σου αρέσει καποιο απο τα παρακατω στείλε Pm.
migf1 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Mια ιδεά κι από μένα... Με και χωρίς disc-gear στην κοιλιά του Το "hell.droid" μου ήρθε σαν λογοπαίγνιο του Hellenic Android (αν και εκ των υστέρων είδα πως κυκλοφορεί ήδη στο google αυτός ο όρος, αλλά δεν κατάλαβα σε τι αντιστοιχεί). 1
kazak-hool Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 τελικα εχεις budget ή "πιστευεις" πως εχεις budget??????? οτι πληρωνεις παιρνεις....
jmallen3 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Καταρχήν ευχαριστώ για τις προτάσεις σας αλλά και τις προσπάθειες μερικών, αν δεν είναι στο στυλ που προτιμώ Το http://www.peopleperhour.com περιλαμβανει αξιολογους designers που να δικαιλογογεί καποιες υψηλες τιμες που είδα ή είναι κατι αντιστοιχο του fiver με τους περισσοτερους να ειναι ερασιτέχνες αλλα να διαφημιζονται ως top με ψευτικα portfolio?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα