Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια,εχει δοκιμασει καποιος απο εσας 22 μετρα καλωδιο hdmi  με επιτυχια?το χρειαζομαι για να συνδεσω εναν ενισχυτη με τη τηλεοραση,δεν υπαρχει αλλος τροπος ,οποτε ας μη ψαξουμε λυσεις,απλα πειτε μου αν εχετε βρει 22 μετρα καλωδιο hdmi 1.4 με ethernet ,σε ανθρωπινη τιμη.ευχαριστω

Δημοσ.

Q. How do I run HDMI cables longer than 10 meters?

There are many HDMI Adopters working on HDMI solutions that extend a cable’s effective distance from the typical 10 meter range to much longer lengths. These companies manufacture a variety of solutions that include active cables (active electronics built into cables that boost and extend the cable’s signal), repeaters, amplifiers as well as CAT5/6 and fiber solutions.

http://www.hdmi.org/learningcenter/faq.aspx#45

Δημοσ.

22 μετρα θα εχεις καθυστερηση ηχου - αντιλαλο...

Τι πράμα; :blink: Για εξήγησέ το αυτό πως μπορεί να συμβεί σε ψηφιακή ροή δεδομένων.

Για 22 μέτρα καλώδιο HDMI το οποίο θα "κλειδώσει" εγγυημένα με τις συσκευές σου, θα χρειαστείς ένα σεβαστό ποσό χρημάτων. Η πιο φθηνή λύση είναι HDMI over Ethernet. Απλά χρειάζεται δύο καλώδια ethernet, αλλά ακόμα κι έτσι θα σου έρθει πολύ πιο φθηνά και κυρίως αξιόπιστα.

Δημοσ.

Δηλαδη όλες τις συσκευές με hdmi στο ενίσχυση και ο ενίσχυσης ασύρματα στην τηλεόραση ;απώλειες και σπασίματα ;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Θα πας σε ενα καταστημα ηλεκτρονικων, να του εξηγησεις ακριβως τι θελεις να κανεις, και θα σου πει ολες τις δυνατες λυσεις μαζι με τις τιμες τους.

Δημοσ.

φιλοι μου,ρωταω αν καποιος απο εσας εχει καποια μαρκα να προτεινει ,κατι που γνωριζει οτι θα δουλεψει και οτι θα κλειδωνει σε υψηλη αναλυση.το να παω σε μαγαζι δε μου λεει κατι.θελω να ξερω αν καποιος εχει παρει καλωδιο που να εχει δουλεψει

και για το ασυρματο θα με ενδιεφερε αν καποιος το εχει δουλεψει

Δημοσ.

Θα σου έλεγα να το δεις ως πρώτη λύση αυτό που σου προτείναμε κι εγώ και ο solution1. Για 22 μέτρα, θέλεις πολύ καλό ποιοτικά καλώδιο hdmi, που κοστίζει ακριβά. Κι εκεί δεν θα είσαι σίγουρος οτι θα μπορεί να "κλειδώσει".

Εξάλλου οι εντυπώσεις κάποιου δεν λένε τίποτα. Το ίδιο καλώδιο σε εμένα μπορεί να παίζει τέλεια, και στα δικά σου μηχανήματα να είναι άχρηστο. Για να σου δώσω να καταλάβεις την ιδιαιτερότητα, ο προτζέκτορας που έχω έχει 3 εισόδους HDMI. Έχει μπει 15μετρο καλώδιο, και μου κλειδώνει μόνο στην 3η είσοδο του προτζέκτορα. Στις άλλες όχι!

Πάντως, καλά καλώδια και σε λογική τιμή είναι αυτά εδώ

Δημοσ.

Σου προτεινα να πας σε ενα μαγαζι με ηλεκτρονικα, ωστε να εισαι σιγουρος οτι η λυση που θα βρεις θα δουλεψει, αν αγορασεις απο ιντερνετ ενα καλωδιο και δεν δουλεψει σωστα πεταξες τα λεφτα σου. Υπαρχουν μαγαζια που εχουν κανει εγκαταστασεις σε δεκαδες-εκατονταδες καταστηματα με τηλεορασεις, πχ καφετεριες, και ξερουν ολους τους τροπους-πατεντες. Δεν μπορεις να βρεις ακρη απο φορουμ - ιντερνετ...

Δημοσ.

φιλε sorah,δε τη ελαβα τοσο σοβαρα τη προταση του hdmi over ethernet διοτι νομιζα πως ετσι θα εχω χειροτερη ποιοτητα και δε θα κλειδωσει ευκολα,δεν ισχυει αυτο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...