Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ρε παιδια εχω τωρα μια οθονη που ατην παει πανω στην καρτα γραφικων..αν παρω δευτερη που θα την συνδεσω? :/

Επεξ/σία από dzzgamer
Δημοσ.

με σκοτωνεις..ολη η συνθεση μου ειναι γαματη η μονη μαλακια μου ειναι η motherboard που κανει 70 ευρω και περνει μια καρτα επανω :/

ξερεις αν μπορω να βρω καμια πατεντα..σε φαση διαχοριστικο..να μπενουν οι 2 οθονες σε 1 συνδετικο και το συνδετικο πανω στην καρτΑ??

Δημοσ.

Μην ακους βλακειες. Μια χαρα καρτα εχεις. Παιρνει 3 οθονες σιγουρα. Μπορει και 4 αλλα δεν ειμαι σιγουρος. 3 ομως 100%. Ακους εκει να θελεις κιαλη καρτα! Απλα τις συνδεεις σε 2 υποδοχες οποιες θελεις και μετα επιλεγεις την δευτερεουσα να γινει επεκταση της κυριας. So simple!

Αποστολή από το XT910 με τη χρήση Insomnia App. Χρησιμοποιώ Swype οπότε τυχόν λάθος λέξεις στα post μου παρακαλώ να συγχωρεθούν!

• Like 1
Δημοσ.

Με την καρτα που εχεις δεν θα πρεπει να σε απασχολει αν ή που συνδεεται η οθονη, αλλα ΠΩΣ, δηλαδη τι εισοδους εχει η οθονη σου και τι εξοδους σου δινει η καρτα...

HD7770-16.jpg

Η υλοποιηση της msi εδω εχει μια dvi, μια κανονικη hdmi και 2 mini display ports, οποτε η δευτερη οθονη σου θα πρεπει να δεχεται εισοδο απο hdmi πχ.

Αν δεν δεχεται θα τη συνδεσεις με ενα καλωδιο απο hdmi σε dvi.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...