Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Toxic λοιπον και θα εισαι κομπλε.

Εγω παντως διαφωνω με την Toxic και προτεινω Asus  :P .Οχι λογω επιδοσεων αλλα λογω εγγυησεως .

Οπου δινει σημασια ο καθενας. Εγω οπως πιστευω να το εχει καταλαβει ο Prospector8 ως τωρα εχω κολλημα και δινω μεγαλη σημασια στην εγγυηση :lol: .

Οπως το δει ο καθενας  ;)

απο εξωτερικο 301 η toxic και η asus 303 

στην ελλαδα εχει μονο την asus μεχρι στιγμης στα 338 

Και με βαση τις παραπανω τιμες και την εγγυηση εγω προσωπικα θα πηγαινα στην http://www.skroutz.gr/s/4023690/Gigabyte-Radeon-R9-280X-3GB-WindForce-3X-OC.html  B)

Δημοσ.

δεν μου αρεσει  καθολου εμφανισιακα η gigabyte παιζει ρολο σε μενα  λογο τζαμακι σε κουτι για αυτο την απεκλεισα

αμα ηταν  αυτη η εμφανηση http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=36443&cat=5&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=4

δεν θα ειχα προβλημα 

Δημοσ.

Ε αργοτερα θα βγει και σε αυτην την υλοποιηση.. Καλα ειδα κατι oc 280X Toxic με 1290core clock στα 1.29V να σπερνει τον πανικο!!Ο_Ο Οποιος την προλαβει απο το αμαζον στα ~315€,την εκανε λαχειο να πουμε.. Καμια 770 oc on air και να την κανει καποιος δεν την φτανει :ο

• Like 1
Δημοσ.

Με τον νεο πυρηνα που θα βγαλουν για την 280Χ τι θα γινει ? κατι για καλυτερη καταλωση λενε αλλα αμα εχει και καλυτερες επιδοσεις....  φφφφφ δεν ειναι ξεκαθαρο το τοπιο μας εχει μπερδεψει η amd

Δημοσ.
Να ρωτήσω κάτι και εγώ ρε παιδιά.

θέλω μια γραφικών για το σύστημα της υπογραφής.

Σκέφτομαι και εγώ μια 280Χ αλλά έχω μερικά ερωτήματα μέχρι να την παραγγείλω.

1)Με την toxic θα δω αξιόλογη διαφορά στα παιχνίδια (μια και είναι ποιο λιγάκι ακριβή) ή είναι απλά για ποιο μεγάλο OC?? 

2)Aν τελικά καταλήξω στην toxic και την πάρω από amazon με την εγγύηση τι παίζει??

3)Αν τελικά αποφασίσω να ανεβάσω το Buget αρκετά ώστε να πάω σε κάτι καλύτερο όπως η 290 θα φανεί τίποτα παραπάνω στην 24άρα μου, την 1080 η τσάμπα τα λεφτά??

Δημοσ.

δεν μου αρεσει  καθολου εμφανισιακα η gigabyte παιζει ρολο σε μενα  λογο τζαμακι σε κουτι για αυτο την απεκλεισα

αμα ηταν  αυτη η εμφανηση http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=36443&cat=5&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=4

δεν θα ειχα προβλημα 

Πιστευω οτι ο παραπανω λογος ειναι απο τους πιο γελιους που εχω διαβασει, αλλα πανω απο ολα οτι θελει αγοραζει ο καθενας.Και εμενα το κουτι μου εχει πλαινο μεγαλο τζαμακι αλλα οταν καθομαι στον υπολογιστη στο 99% του χρονου μου η οραση μου ειναι στην οθονη και οχι στο εσωτερικο του κουτιου.

Με τον νεο πυρηνα που θα βγαλουν για την 280Χ τι θα γινει ? κατι για καλυτερη καταλωση λενε αλλα αμα εχει και καλυτερες επιδοσεις....  φφφφφ δεν ειναι ξεκαθαρο το τοπιο μας εχει μπερδεψει η amd

Σε τι πραγμα σε(και οχι μας)εχει μπερδεψει η amd??Τις νεες καρτες τις εβγαλε,ειναι στην πραξη 7970 Ghz,οπως και η σειρα 7-- της Nvidia, και αγοραζεις αυτη που θες. Μια χαρα ξεκαθαρο ειναι το τοπιο.Και ναι η toxic στα λεφτα της ειναι η δυνατοτερη αλλα με 1 χρονο λιγοτερη εγγυηση.Διαλεγεις και παιρνεις.

1)Με την toxic θα δω αξιόλογη διαφορά στα παιχνίδια (μια και είναι ποιο λιγάκι ακριβή) ή είναι απλά για ποιο μεγάλο OC?? 

2)Aν τελικά καταλήξω στην toxic και την πάρω από amazon με την εγγύηση τι παίζει??

3)Αν τελικά αποφασίσω να ανεβάσω το Buget αρκετά ώστε να πάω σε κάτι καλύτερο όπως η 290 θα φανεί τίποτα παραπάνω στην 24άρα μου, την 1080 η τσάμπα τα λεφτά??

Να δουμε ποσες φορες θα το πουμε ακομα.Σε 1080p δεν αξιζει και λογω επιδοσεων και λογω διαφορας τιμης να πας σε κατι παραπανω απο R9 280x ή 770 απο Nvidia,ουσιαστικη διαφορα δεν θα δεις και τα λεφτα που γλυτωνεις τα βαζεις σε καινουργια καρτα μετα απο 2.5χρονια.Μακροπροθεσμα εισαι μονο χαμενος με την R9 290/290χ/780.

Δημοσ.

Να δουμε ποσες φορες θα το πουμε ακομα.Σε 1080p δεν αξιζει και λογω επιδοσεων και λογω διαφορας τιμης να πας σε κατι παραπανω απο R9 280x ή 770 απο Nvidia,ουσιαστικη διαφορα δεν θα δεις και τα λεφτα που γλυτωνεις τα βαζεις σε καινουργια καρτα μετα απο 2.5χρονια.Μακροπροθεσμα εισαι μονο χαμενος με την R9 290/290χ/780.

ok η μια από τις τρεις ερωτήσεις απαντήθηκε, έχει κανείς πληροφορίες για τις άλλες δυο?? 

Δημοσ.

Δε σε έχει μπερδέψει η AMD γιατί δεν έχουν πει τίποτα οι ίδιοι πάνω στο θέμα.

kostas/88 η toxic είναι πολύ δυνατή 280Χ υλοποίηση από πλευράς gaming επιδόσεων.Σε κάποια (amd) παιχνίδια είναι κοντά στην 780.

Δημοσ.

Χειροτερες επιδωσεις καλυτερη τιμη

Δημοσ.

μπες και δες ολα τα ποσταρισματα του τις τελευταιες μερες και θα καταλαβεις...

τι λεγαμε ??  ναι , ναιιι πολυ καλυτερη τιμη ........

Δημοσ.

Οποιος γνωριζει και αν θελει ας απαντησει στην ερωτηση μου..

ευχαριστω παιδια μεχρι στιγμης με εχετε βοηθήσει πολυ :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...