SoulisMafia Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, mindreader είπε Για κατι σχετικα φτηνο, αλλα να ειναι αρκετα ζεστο, τα superdry τα ξερει κανεις; Βλεπω διαφορους που τα φορανε, φαινονται κομψα και προσεγμενα μπουφαν. Πολυ ωραια μπουφαν και γενικα ρουχα τα superdry και με καλες τιμες για μενα. 3
mindreader Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 23/12/2013 στις 10:15 ΜΜ, billspeed είπε Ρε παιδιά πιστεύω ότι κάθε χρόνο βγαίνουν και χειρότερα ρούχα.Για τα μπουφάν μιας και το έχω ψάξει είναι σίγουρο.Δεν ξέρω αν συμφωνείτε.Για το superdry που λέω πως το βλέπετε? Με αναζητηση βρηκα το post σου. Αν και περασαν χρονια, ισως εσυ ή καποιος αλλος γνωριζει: γενικα τα superdry ειναι καλα μπουφαν; Θελω κατι οικονομικο, που να ειναι ζεστο (οκ, για νορμαλ κρυα), και κυριως casual ντυσιμο. ---------- edit: Τωρα ειδα το post του Soulismafia, thanks! Απο τις διαφορες σειρες της superdry, ποια ειναι πιο ζεστη/καλη για χειμωνα; Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2019 από mindreader
SoulisMafia Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 21 λεπτά πριν, mindreader είπε Με αναζητηση βρηκα το post σου. Αν και περασαν χρονια, ισως εσυ ή καποιος αλλος γνωριζει: γενικα τα superdry ειναι καλα μπουφαν; Θελω κατι οικονομικο, που να ειναι ζεστο (οκ, για νορμαλ κρυα), και κυριως casual ντυσιμο. ---------- edit: Τωρα ειδα το post του Soulismafia, thanks! Απο τις διαφορες σειρες της superdry, ποια ειναι πιο ζεστη/καλη για χειμωνα; Φανταζομαι τα λεγομενα Parka θα ειναι τα πιο ζεστα. Εγω εχω βαλει στο ματι αυτο https://www.r-shop.gr/gr/men/man-tops/jackets/jackets/superdry-sports-puffer-jacket-yellow-m-5754073107 1
1comment Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, SoulisMafia είπε Φανταζομαι τα λεγομενα Parka θα ειναι τα πιο ζεστα. Εγω εχω βαλει στο ματι αυτο https://www.r-shop.gr/gr/men/man-tops/jackets/jackets/superdry-sports-puffer-jacket-yellow-m-5754073107 Αυτό παρκα δεν ειναι. Οντως ειναι τα πιο ζεστα. Εγω εχω σε μπορντο και σε στρατιωτικο μοτίβο παρκα. Θελω να παρω ενα μαυρο φετος. Εχω βαλει στο ματι ενα σε τοπικο καταστημα που εχει ολο επενδυση γουνα εσωτερικα. 99€ το εχει. Σχετικα φθηνο. Το φορας και εισαι φουρνος...https://ibb.co/30nKLTm Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2019 από 1comment
SoulisMafia Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 13 λεπτά πριν, 1comment είπε Αυτό παρκα δεν ειναι. Οντως ειναι τα πιο ζεστα. Εγω εχω σε μπορντο και σε στρατιωτικο μοτίβο παρκα. Θελω να παρω ενα μαυρο φετος. Εχω βαλει στο ματι ενα σε τοπικο καταστημα που εχει ολο επενδυση γουνα εσωτερικα. 99€ το εχει. Σχετικα φθηνο. Το φορας και εισαι φουρνος...https://ibb.co/30nKLTm Ναι δεν ειναι παρκα απλα ειναι αυτο που αρεσε σε'μενα.
1comment Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 33 λεπτά πριν, SoulisMafia είπε Ναι δεν ειναι παρκα απλα ειναι αυτο που αρεσε σε'μενα. Αν το πάρεις ειδικά σε αυτό το χρώμα φαντάζομαι θα κάνεις μπαμ
SoulisMafia Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, 1comment είπε Αν το πάρεις ειδικά σε αυτό το χρώμα φαντάζομαι θα κάνεις μπαμ Καλα σιγουρα ειπα να κανω τι διαφορα και να ξεφυγω απο μπλε και μαυρο.
billspeed Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Προσωπικά έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος από 2 μπουφάν superdry και απ´όσες ζακέτες έχω πάρει
panos4tw Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ψαχνω παρκα σε χρωμα λαδι/πρασινο, ιδανικα βαμβακερο αλλα οχι αναγκαια και σε στιλ μινιμαλ (οχι γουνες στην κουκουλα, οχι τεραστιες εξωτερικες τσεπες π.χ.), πιο επισημο παρα χαλαρο, γυρω στα 200 ευρώ και ποιοτητα/brand λιγο καλυτερη απο superdry. Εχετε κατι υποψιν, ακομα και απο εξωτερικο? Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2020 από panos4tw
winawer Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 9 ώρες πριν, panos4tw είπε Ψαχνω παρκα σε χρωμα λαδι/πρασινο, ιδανικα βαμβακερο αλλα οχι αναγκαια και σε στιλ μινιμαλ (οχι γουνες στην κουκουλα, οχι τεραστιες εξωτερικες τσεπες π.χ.), πιο επισημο παρα χαλαρο, γυρω στα 200 ευρώ και ποιοτητα/brand λιγο καλυτερη απο superdry. Εχετε κατι υποψιν, ακομα και απο εξωτερικο? Δες τα scotch & soda. Απλα παρκα μπουφαν και επισημο νομιζω οτι δεν κολλαει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα