Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λες προσπάθησες να τα πιέσεις. Είσαι σίγουρος ότι τα έβαλες σωστά και κουμπώσανε ; Κάνανε το χαρακτηριστικό κλίκ όταν τις έβαλες ;

Αν και μάλλον δεν έχει σημασία, δοκίμασε να κάνεις εναλλαγές με slots/ram. Ίσως (δύσκολα, αλλά λέμε τώρα) να μην λειτουργούν μερικά dimmaκια.

Ναι δοκίμασα τα πάντα..δεν έφτιαξε

Δώσε χειροκίνητα το voltage για τις μνήμες στο 1.65 και δες στο bios πόση μνήμη βλέπει!

Nα δώσω στα 8gb που δουλεύουν κανονικά;γιατί όταν βάλω τις υπόλοιπες δεν ανοίγει το σύστημα.

Δημοσ.

Για εμενα εκανες βλακεια. Με τα set που εχεις χανεις το triple channel. Καλυτερα να επαιρνες 2 set triple ολοιδια και να εβαζες.

Δημοσ.

Να δοκιμάσεις με τα 4 που λες ότι δεν δουλεύουν να δεις αν παίρνει μπρος πρώτα.

Αν πάρει, βάλε και τα υπόλοιπα και μπες στο bios και βάλε το voltage στο 1.65 και τα timings σε αυτά των μνημών που δεν μπορούν να δουλέψουν όπως λες και δες αν ανάβει μετά το μηχάνημα.

Μετά από κάθε αλλαγή τρέχα και ένα memtest  από bootable δισκάκι για να δεις αν βγάζουν errors ειδικά στις 4 που λες ότι έχουν πρόβλημα!

Δημοσ.

Να ξεκαθαρίσω την θέση μου..έτρεχα το pc με 6gb
3x1 Κ 3x1,αυτές που είπα παραπάνω..το σύστημα έβλεπε μόνο τα 5gb από τα 6..είχα τρέξει memtest αλλά δεν είδα κανένα error.
Μέτα από λίγο καιρό αγόρασα τις 8άρες(2x4) κ τώρα ξεκίνησα να τρέχω κάτι προγράμματα κ δεν με φτάνει η μνήμη, για αυτό κ θέλω να προσθέσω κ τις υπόλοιπες..Δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς πρέπει να κάνω.

Δημοσ.

Δοκίμασε με τα 6 που έτρεχαν παλιά, ανάβει?

Αν ναι τρέξε memtest και αν το περάσει βάλε την μια 4αρα και ξαναδοκίμασε ανάβει? Ξανατρέξε memtest.

Μετά βάλε και την άλλη 4αρα μαζί με την 1η 4αρα και δες ανάβει? Memtest.

Τελευταία αφήνεις πάνω τις 2 4αρες και προσθέτεις από 2 ντιμάκια απο τις 2 τριάδες που είχες (δηλαδή αφήνεις έξω από ένα ντιμάκι από κάθε σετ 3αδας που είχες) και ξαναδοκιμάζεις αν ανάβει. Αν ναι memtest.

Αν τα περάσει τότε βάζεις 1.65 voltage από το bios και επανεκκίνηση και πρέπει να είσαι οκ τότε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...