Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!
Έχω εδώ και 4-5 χρόνια το σύστημα 5.1 της Trust PRESTO 5.1

Πάνω στο subwoofer δεν υπάρχει κανένα ποντεσιόμετρο ούτε κουμπί. Μόνο το ON/OFF.

όλος ο χειρισμός γίνεται από το ασύρματο πληκτρολόγιο που έχει το σετ, και στέλνει σήμα στο κεντρικό ηχειάκι.

Πριν κανένα χρόνο άρχισε να μου κάνει τσαλίμια το πληκτρολόγιο, μια μέρα δούλευε, μια όχι. Χωρίς προφανή λόγο. 
Ενώ έκανα mute, μετά από καμιά ώρα δε μπορούσα να ξε-mutάρω. Τι μπαταρίες άλλαζα, τι το άνοιξα, τίποτα. Την επόμενη μέρα τσακ, απλά πατούσα το κουμπί και δούλευε.. 
Έστειλα email στην trust, η οποία με εξέπληξε στέλνωντας μου ΑΜΕΣΑ και τελείως δωρεάν ένα δεύτερο πληκτρολόγιο.
Η κατάσταση όμως άλλαξε προς το χειρότερο. Ενώ και πάλι δουλεύανε και τα δύο όταν θέλανε. Ξαφνικά ενώ είχα κάνει πάλι mute, σταμάτησαν να δουλεύουν. Μέχρι και τώρα 2 μήνες αργότερα αρνούνται να δουλέψουν. Έχω ανοίξει το κεντρικό ηχειάκι μήπως φταίει το μάτι των υπέρυθρων, όλα τα καλώδια στην θέση τους. 

Επίσης και τα δύο πληκτρολόγια στέλνουν κανονικά σήμα, άρα φταίει κάτι από την υποδοχή του σήματος.. 

Σκέφτεται κανείς κάποια άλλη λύση? Τα χέρια μου πιάνουν, τι άλλο μπορώ να ψάξω μήπως το διορθώσω? Δεν μπορώ να επέμβω στο woofer, είναι κολλημένο και φοβάμαι μήπως χαλάσει η ακουστική του αν το ανοίξω..

Ποια ηχεία θα μου προτείνατε για απλή οικιακή χρήση? Youtube, μερικά παιχνίδια(skyrim, NFS), καμιά ταινία άντε και στο τσακίρ κέφι να ανεβάσουμε την ένταση για κανένα λαικό της προκοπής whistling.gif

Ξέχασα να ορίσω budget, 40-50 ευρώ..

Δημοσ.

Καλησπέρα. Μόλις παρέλαβα τα ηχεία που μου πρότεινες SPANK. Logitech Z523.

Η συσκευασία όμως δεν έχει μέσα καλώδια ήχου για να συνδέσω τα ηχεία με τον υπολογιστή.. 

Τα παλιά μου ηχεία συνδεόταν με καρφιά με τον υπολογιστή. Όμως τα νέα Logitech, έχουν βύσμα θυληκό RCA πίσω από το subwoofer, που πρέπει να καταλήγει σε καρφάκι ώστε να κουμπώνει πάνω στην μητρική.. 

Μπερδεύω κάτι? κάνω κάτι λάθος?

Είμαι τρελός? :P

Δημοσ.

το ένα ηχείο συνδέεται πάνω στο subwoofer και το αλλο ηχείο έχει 2 καλώδια ένα που παέι στο subwoofer και ένα καρφάκι που πάει στον υπολογιστή!

Δημοσ.

Ναι, Τα δύο θυληκά βύσματα από το subwoofer δε πρέπει να συνδεθούν με τον υπολογιστή? 

Μέσα στο 2σέλιδο (!) φυλλάδιο με τις οδηγίες λέει ότι το πράσινο καρφάκι απ το ηχείο με τα δυο καλώδια είναι για τα ακουστικά αν θέλεις να τα συνδέσεις επάνω στο ηχείο.. 

Δημοσ.

http://www.digitaltrends.com/pc-speaker-reviews/logitech-z523-review/ όπως λέει στο review :

The left speaker has a 6.5-foot cable with an RCA plug that connects to the subwoofer. The right speaker has two cables of this length: One ends in a D-sub connector that plugs into the subwoofer, and the other has a 1/8-inch stereo plug that connects to your sound source. 

Το αριστερό ηχείο διαθέτει μια 6,5-πόδι καλώδιο με βύσμα RCA που συνδέεται με το subwoofer. Το δεξί ηχείο διαθέτει δύο καλώδια αυτού του μήκους: One καταλήγει σε ένα D-sub που συνδέεται στο subwoofer, και το άλλο έχει μια 1/8-inch στερεοφωνικό βύσμα που συνδέει την πηγή του ήχου σας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...