Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με το συστημα της υπογραφης συνδεδεμενο (με hdmi) σε μια Lg M2280d, τα γραμματα και τα χρωματα ειναι λιγο θολα, αχνα και πιξελιασμενα καπως αν μπορω να το πω. Η αναλυση ειναι ρυθμισμενη στα 1920x1080, χρωματα 32bit και εχω επιλεξει και διαφορα hz (πχ 60, 59, 50) μπας και αλλα τιποτα. Μεσα απο το προγραμμα της nvidia εδωσα λιγο στο ''γκαμα χρωματων'' και σαν να ζωντανεψε το πραγμα αλλα και παλι δεν ειναι τοσο καλο οσο πιστευω θα επρεπε. Ενταξει η καρτα αυτη δεν ειναι κατι το σπουδαιο αλλα πιστευω για να δειξει καλη εικονα δεν θα επρεπε να ειχε καποιο προβλημα. Αλλαξα και απο το μενου της lg εκει που λεει τα 16:9, 4:3 κλπ και εβαλα μονο σκαναρισμα αλλα και παλι δεν αλλαξε κατι.

Και 2 εικονες μπας και φαινεται και καταλαβετε καλυτερα.

post-182562-0-80781000-1382897856_thumb.png

post-182562-0-81302000-1382897919_thumb.png

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι πως δεν μπορω να διακρινω τπτ ιδιαιτερο απο τις φωτο. Μηπως ειναι καμια ρυθμιση απο την οθονη; Δοκιμασες να βγαλεις και να ξαναβαλεις του drivers της καρτας γραφικων μηπως εχεις πειραξει τιποτα στις ρυθμισεις;

Δημοσ.

Ρυθμιση στην οθονη δεν ειναι σιγουρα. Οι drivers εχουν ξαναμπει μιας και ειναι απο φορματ. Και πριν το φορματ παλι τα ιδια ητανε. Δεν φαινεται κατι στις φωτο, οντως, επειδη δεν ανεβηκαν και full 1920x1080.

Δεν εχει dvi αυτη η lg (μονο vga και hdmi, ειναι monitor tv). Οταν συνδεσω το συστημα λοιπον στη δικη μου οθονη που εχει μονο dvi θα δουμε τι γινεται.

Δημοσ.

Και εμενα το ιδιο περιπου μου εκανε και τελικα ηταν ρυθμιση στην οθονη. Phase Adjustment λεγοταν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατι τετοιο θελω να πιστευω..

Εdit:

Αλλαξα hdmi θυρα πισω απο το monitor και εφτιαξε (το εβαλα στο hdmi 1 ενω πριν το ειχα στο 2)

Επεξ/σία από stratigos24

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...