Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στη θέση σου θα έκανα οικονομία για αυτό 

http://www.skroutz.gr/s/2725086/Samsung-Ativ-S-I8750-16GB.html?keyphrase=samsung+ativ

με μόνη αντίρρηση αν δεν υπαρχει εφαρμογή για το internet banking της τραπεζας σου αλλα λογικα θα γινεται και απο τον browser. Αν δεν σκοπευεις να ανεβεις μεχρι εκει ok.

Δημοσ.

η ορολογια ''κινεζικου'' δεν μου ξυνιζει τελευταια μιας και ολα πλεον φτιαχνονται στην κινα.Αυτο το επισημαινω για να μην λεμε καποιο κινεζικο αλλα ολα πλεον............

Καλα ρε συ εννοειται αυτο.. απλα οκ οταν λεμε κινεζικο εννουμε κατι φθηνο και οχι απο τις γνωστες εταιρειες.

• Like 1
Δημοσ.

τουλαχιστον ψαξου για κανενα huawei, zte, lenovo

η ορολογια ''κινεζικου'' δεν μου ξυνιζει τελευταια μιας και ολα πλεον φτιαχνονται στην κινα.Αυτο το επισημαινω για να μην λεμε καποιο κινεζικο αλλα ολα πλεον............

το οτι κατάσκευάζονται στην Κινα ολα δεν λεει τίποτα. Ή μαλλον λεει πολυ συγκεκριμενα πραγματα. Ο ορος ειναι ακυρος ακομα και για την huawei που ειναι κινεζικη εταιρεια

Δημοσ.

Στη θέση σου θα έκανα οικονομία για αυτό 

http://www.skroutz.gr/s/2725086/Samsung-Ativ-S-I8750-16GB.html?keyphrase=samsung+ativ

με μόνη αντίρρηση αν δεν υπαρχει εφαρμογή για το internet banking της τραπεζας σου αλλα λογικα θα γινεται και απο τον browser. Αν δεν σκοπευεις να ανεβεις μεχρι εκει ok.

Βρε εγω μαζι σου... windows phone ηθελα και εγω... αλλα χωρις δουλεια και με το μηνα να βγαινει με τα χιλια ζορια  δυστυχως δεν προκειται να μαζευτουν λεφτα.... 

Απλα εχω ξεμεινει με ενα απαραδεκτο galaxy GiO το οποιο δεν παλευεται απο καθε αποψη. Τηλεφωνο θελω να παρω και κανει μια ώρα να ανοιξει την εφαμογη των επαφών Για να μην μιλησω για αποθηκευτικό χωρο οπου θα γελασει και το παρδαλο κατσικι. Οποτε ψαχνω κατι φθηνο να κανω την δουλεια μου... 

Δημοσ.

Πολύ καλο αλλά ξεφεύγει αρκετα απο αυτά που σκοπεύω να δώσω. Αλλά έχω σαν εναλλακτική στο μυαλό μου το w100.

Συμφωνούμε για αυτο ρωτάω... :)

Ενα άλλο που σκεφτόμουν ειναι κανένα Lenovo ... Αλλά μου φαίνονται λίγα τα 512 ram για android.

http://www.ebay.co.uk/itm/Lenovo-A630-4-5-Dual-core-MTK6577-1-0GHz-Android-4-0-Dual-Sim-cell-phone-Mobile-/331047334916?pt=UK_Mobile_Phones&hash=item4d13f57404

Απο την αλλη βέβαια δεν κάνω και πολλα εγω με το κινητό ... Κυρίως browsing , τηλέφωνα , μυνηματα , Skype, Internet banking , αντε και στα τσακίρ κέφι λίγο μουσική... Οπότε αυτο που με ενδιαφέρει ειναι η μεγάλη οθόνη και να πάλευεται η ταχύτητα στο browsing.

για 140 ευρω ειναι η καλυτερη φαση που μπορεις να πετυχεις.

ψαξτο αν δεν βαριεσαι

Δημοσ.

τουλαχιστον ψαξου για κανενα huawei, zte, lenovo

το οτι κατάσκευάζονται στην Κινα ολα δεν λεει τίποτα. Ή μαλλον λεει πολυ συγκεκριμενα πραγματα. Ο ορος ειναι ακυρος ακομα και για την huawei που ειναι κινεζικη εταιρεια

κινεζικο = no name !  το huawei κ ας ειναι κινεζικο δεν ειναι κινεζια :-)

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδες έστω και μετα απο καιρο και αρεκτη υπομονη... επεσα σε προσφορά την black friday εδω στα βορεια... και πηρα ένα  Lumia 920 στα 160Ε ... Το κινητάκι ειναι πραγματικα εξωπραγματικο, παντα σε σχεση με οτι ειχα μεχρι σημερα...

Ευχαριστώ όλους για την βοηθεια!

Δημοσ.

Παιδες έστω και μετα απο καιρο και αρεκτη υπομονη... επεσα σε προσφορά την black friday εδω στα βορεια... και πηρα ένα  Lumia 920 στα 160Ε ... Το κινητάκι ειναι πραγματικα εξωπραγματικο, παντα σε σχεση με οτι ειχα μεχρι σημερα...

Ευχαριστώ όλους για την βοηθεια!

Αρκετα καλη τιμη για το κινητο (πιστευω οτι εκανες καλη επιλογη) εαν σου αρεσει το UI των windows phone.

Δημοσ.

Αρκετα καλη τιμη για το κινητο (πιστευω οτι εκανες καλη επιλογη) εαν σου αρεσει το UI των windows phone.

Ναι το προτιμώ απο το adroid,  ειναι αρκετα πιο smooth και δεν σου ζηταει να ασχολήσε με τις ώρες μαζι τυο για να το φέρεις στα μετρα σου...

Οσο για το ''φτωχό'' store.. δεν με απασχολει ιδιαιτερα διοτι oi εφαρμογές που χρησιμοποιω υπαρχουν... εκτως μιας official για το dropbox... αλλα οκ επιβιώνω και με third party...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...