Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα από τα χειρότερα κρυμμένα μυστικά στο χώρο των smartphones, το Nexus 5 της Google ετοιμάζεται να παρουσιαστεί την επόμενη εβδομάδα, με το γνωστό χρήστη του Twitter @evleaks, να μας δίνει νέες σημαντικές πληροφορίες για ένα από τα πολυαναμενόμενα smartphone του 2013.Με φωτογραφία που ανέβασε στο λογαριασμό του, επιβεβαιώνεται η πληροφορία ότι το Nexus 5 θα κυκλοφορήσει εκτός από μαύρο χρώμα και σε λευκό. Ακόμα στη φωτογραφία μπορούμε να δούμε το πάχος της συσκευής το οποίο δε φαίνεται να ξεπερνάει τα 9 χιλιοστά ενώ στο πίσω μέρος της συσκευής υπάρχει και το λογότυπο της LG, η οποία θα είναι η κατασκευάστρια εταιρεία και αυτού του μοντέλου όπως και του Nexus 4.

Ίσως πιο σημαντική είναι η δεύτερη πληροφορία που υπάρχει στο tweet του @evleaks στο οποίο αναφέρεται η 1η Νοεμβρίου, η πιο πιθανή πλέον ημερομηνία παρουσίασης του Nexus 5 από τη Google η οποία θα συνδυαστεί και με τα αποκαλυπτήρια του Android 4.4 KitKat.

Το Nexus 5 θα υποστηρίζει σύνδεση με LTE δίκτυα και θα διαθέτει οθόνη 5' ιντσών με ανάλυση Full HD, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800, 2 GB RAM, 8MP κάμερα, 16 ή 32 GB αποθηκευτικό χώρο ενώ το πιθανότερο σενάριο για την τελική του τιμή την ορίζει στα $349 με βάση μιας ολιγόλεπτης διαρροής στο Play Store.

Link.png Site: @evleaks

Δημοσ.

πιστευει κανεις πως η google θελει να το κρατησει κρυφο;

προσπαθει με καθε τροπο να αποτρεψει κοσμο απο το να παει στον ανταγωνισμο, "παρουσιαζοντας" ανεπισημα το προιον της..

οτι κανουν γενικα apple-samsung εδω και καιρο.

• Like 3
Δημοσ.

Δεν θα βγεί σε λευκό γιατί ότι φωτο κυκλοφόρησαν ήταν ψεύτικες το διάβασα κάπου, νομίζω στο The Verge.

Δημοσ.

Εγω αυτες τις μερες θα παρω το LG G2 μιας και ειχα παρει το lumia 925 και χαλασε τελικα θα το αλλαξω με το LG g2. Ελπιζω να μην κανω κοτσανα (παντως αμα μου δινανε χρονο να περιμενω πιστευω θα πηγαινα στο nexus 5 , αν και διαβασα οτι η μπαταρια του ειναι μικρη).

Αν ξερει κανεις ή το εχει αγορασει το LG G2 ας πει καμμια κουβεντα να μου πει τι λεει σαν κινητο.

Δημοσ.

Άσχημο δεν το λες, αλλά με τις τιμές που το φέρνουν Ελλάδα δεν αξίζει.

Άμα έχεις κονε έξω, θα είναι κορυφαία επιλογή στην τιμή του

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...