irma7 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 καλησπερα...εχω το ipad2 και εχθες το βραδυ ετσι οπως φορτιζ και εβλεπα ταινια εκλεισε η οθονη και δεν χανα ανοιξε...ο ηχος ομως απο mail κτλ.ακουγονται.τι να επαθε?
parasaser Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δοκιμασες power button + home button πατημένα ταυτόχρονα μέχρι να εμφανιστεί το μηλο; Με αυτό τον τροπο θα κάνεις επανεκκίνησης του iPad. Επίσης πια έκδοση iOS έχεις ;
irma7 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 7.0.3 Μα η οθονη ειναι νεκρη μαυρη Δεν το εκανα αυτο που λες Αν το κανω λες να παρει μπρος?
parasaser Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Κανε το μια στιγμή και πες εάν θα δείξει το μηλο
irma7 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Ναι το εκανα και εφτιαξε ευχαριστω πολυ πολυ..... 1
iMarilina Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Ναι το εκανα και εφτιαξε ευχαριστω πολυ πολυ..... Γενικά να ξέρεις αν συμβεί το οτιδήποτε κόλλημα κάνεις αυτό που είπε ο φίλος παραπάνω, λέγεται hard reset και είναι το αντίστοιχο του να βγάλεις τη μπαταρία από κινητό για να ξεκολλήσει. 1
mixkarl Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Μπραβο παιδια για την πληροφορια που δωσατε ....σωζει ζωες....ουτε και εγω το ηξερα.
flyer Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Μπραβο παιδια για την πληροφορια που δωσατε ....σωζει ζωες....ουτε και εγω το ηξερα. Που και που χρειάζεται και λίγο RTFM....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα