Fotis2210 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 έχω μια απορία . έχω cosmote και είδα την διαφήμιση άλλα δεν κατάλαβα το δωρεάν streaming. μόνο για τους δυο μήνες η για πάντα? 1
mrl007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Νομίζω ότι το δωρεάν 2μηνο αφορά το Spotify Premium που θα έχεις. Το streaming μάλλον θα συνεχίσει να είναι δωρεάν
nikomania-- Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Μόνο για δύο μήνες και μετά 5 ευρώ τον μήνα!
dlsbabys Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Αμα μπεις στο spotify σ ζηταει ν κανεις αγορα 5€ κ μετα ν σ δωσει εναν μηνα τσαμπα κ μετα ν τρεξει ο μηνας του πενταευρου δηλαδή δυο μηνες αλλα μονο αν πληρώσεις. Αν δ πληρωσεις καθολου εχεις μονο 2 μερες
overpower Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δες το θεμα στις προσφορες. Δεν γινεται μεγαλυτερη αναλυση. Αν δεν το καταλαβεις και τοτε, αστο καλυτερα.
basilis5 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 ερωτηση. αν εχω ενα premium account μπορω να το εχω ταυτοχρονα σε 2 κινητα; κι αν ναι, τα data ειναι δωρεαν (σε 3g-cosmote).
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 ερωτηση. αν εχω ενα premium account μπορω να το εχω ταυτοχρονα σε 2 κινητα; κι αν ναι, τα data ειναι δωρεαν (σε 3g-cosmote).Ναι γίνεται να το έχεις το account σε όσες συσκευές θέλεις αλλά τα mb όχι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα