EXARXEIA_CITY Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Ποιες από τις δυο για z87 motherboard ;
SPANK Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Εγω θα έλεγα τις vengeance τις εχω τις συγκεκριμένες και ειναι πολυ καλες και δροσερές γενικα δεν ειχα πρόβλημα και οταν ηθελαν overclock
Millennium Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Kingston γιατί συνήθως δεν παρουσιάζουν προβλήματα. 1
STORM1978 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 και εγω θα πω για kingston. Το αυτό! Παρόλο που έχω Vengeance(όχι ότι έχω κανένα πρόβλημα μαζί τους)!
Fulgore1 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Ποιες από τις δυο για z87 motherboard ; Και οι G.Skill ειναι αρκετα καλες παντως. 1
SPANK Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Εγω παλι αν και οι kingston ηταν αγαπημένες μου μετα απο πολλα προβλήματα / ασυμβατότητες που βγάλανε δεν τις ξανα πλησίασα , αυτο δεν σημαίνει ομως οτι δεν ειναι και καλες
Thanos1972 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 εγω παλι οσον αφορα τις ασυμβατοτητες,μετα την προσθηκη των Kingston απο την προσφορα του κωτσου,μαζι με τις g.skill sniper που ειχα ηδη επανω,δεν παρατηρω καμια ασυμβατοτητα.και θα χαρακτηριζα τις g.skill λιγο δυστροπες με βαση τα χαρακτηριστικα τους στο να συνδιαστουν με τις κατωτερες kingston.αλλα ολα καλα,μεχρι και με timings μπορω να παιξω και με τις 2 και με λιγοτερο ρευμα.και για του λογου το αληθες οριστε μια φωτο απο cpuz με την καρτελα spd για να δειτε τα timings. προς το παρων με 1.58 ρευμα και το 2Τ το αλλαξα σημερα απο 1Τ γιατι κανω κατι δοκιμες.αλλα με 1Τ μια χαρα ειναι.ειμαι σε φαση δοκιμων ακομα για να δω μεχρι ποσο μπορουν να παιξουν μαζι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα