doctor_667 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για καινούργια τηλεόραση, κύρια χρήση θα είναι ταινίες/σειρές για τώρα και λίγο τηλεόραση (HD κανάλια) και σύντομα θα αγοράσω μια από τις καινούργιες κονσόλες που θα κυκλοφορήσουν. Μετά από αρκετή σκέψη αποφάσισα ότι δεν θέλω 3D ή SMART δυνατότητες. Είχα καταλήξει στην Samsung UE42F5000, αλλά είδα κι αυτή την Philips που είναι και σμαρτ και έχει καλύτερο ήχο, παραπάνω υποδοχές κλπ. Κάποια άποψη; Είδα και αυτή την Panasonic από κοντά και μου φάνηκε σαφώς καλύτερη από τις άλλες αλλά είναι 39άρα και λίγο ακριβότερη. Καμιά ιδέα; Σε LG κάτι; Η τηλεόραση θα αγοραστεί απο Ολλανδία, οπότε μη θεωρείτε δεδομένο ότι κυκλοφορούν τα ίδια μοντέλα και στις ίδιες τιμές.
HERTHAN Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Ειναι λιγο δυσκολο βεβαια γιατι εκει οι τιμες μπορει να ειναι διαφορετικες σε σχεση με αυτες που θα σου προτεινουμε εδω. Τι μπατζετ εχεις βασικα? Παραπανω απο 42 χωραει στον χωρο σου?
doctor_667 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Το μπάτζετ μου είναι εκεί που βλέπεις, γύρω στα 450. Χωράει μεγαλύτερη, και ίσως θα έπρεπε δεδομένης της απόστασης (2.7 μέτρα), αλλά έχω καταλήξει σε αυτό το μέγεθος για να βάλω ένα όριο κάπου. Δεν ήθελα καν τηλεόραση αν με ρωτούσες ένα μήνα πριν, οπότε δεν θέλω να δώσω πολλά λεφτά για κάτι που δεν ξέρω πόσο πολύ θα το χρησιμοποιήσω. Σημαντικό που ξέχασα να αναφέρω είναι ο media player να παίζει όσο δυνατόν περισσότερους τύπους αρχείων απροβλημάτιστα
HERTHAN Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Θα σου ελεγα αν μπορουσες ν'ανεβεις σε ιντσες και ν'ανεβασεις λιγο το μπατζετ σου αλλα ο καθενας ξερει τα ορια του οποτε θα σου προτεινα αυτην http://www.skroutz.gr/s/3005588/Samsung-UE40F6100.html. Αν μπορεσεις ν'ανεβεις σε ιντσες και σε μπατζετ και την βρεις σε καμια προσφορα στην Ολλανδια τοτε παιρνεις αυτην http://www.skroutz.gr/s/3005576/Samsung-UE46F6100.html
doctor_667 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Είμαι τώρα στο μαγαζί και έχουν την ue46f5000 στα 466 που είναι πολύ καλή τιμή για εδώ. Αυτή που μου λες τη σαραντάρα την έχουν στα 500. Να πω την αλήθεια στην εικόνα δεν βλέπω τεράστιες διαφορές απλα η μια έχει το 3δ και τα περισσότερα χερτζ και η αλλη 6 περισσότερες ίντσες και 35 ευρώ λιγότερα
HERTHAN Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Η F5000 ειναι στα 50hz και η F6100 στα 100hz. Αν βλεπεις πολλα αθλητικα ειναι καλυτερη η F6100. Αν οχι η 46F5000 θεωρω πως ειναι πολυ καλη η τιμη της αλλα απο εικονα και γενικοτερα σε σχεση με την F6100 ειναι 2-3 σκαλια κατωτερη. Αναλογως ποια θα ειναι και η χρηση της αποφασιζεις και προχωρας.
doctor_667 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Τελικά πήρα τη 46άρα, ήδη είχα ξεφύγει από τον αρχικό προΰπολογισμό και στην τελική πήρα την τηλεόραση που έλεγα εξαρχής στη μεγαλύτερη της βερσιόν με 25 ευρώ παραπάνω. Στην αρχή με τρόμαξε λίγο στο σαλόνι, αλλά θα τη συνηθίσω
HERTHAN Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Τελικά πήρα τη 46άρα, ήδη είχα ξεφύγει από τον αρχικό προΰπολογισμό και στην τελική πήρα την τηλεόραση που έλεγα εξαρχής στη μεγαλύτερη της βερσιόν με 25 ευρώ παραπάνω. Στην αρχή με τρόμαξε λίγο στο σαλόνι, αλλά θα τη συνηθίσω Ωραιος φιλε καλοθεατη.
doctor_667 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Καλημέρα και πάλι, μαζί με την τηλεόραση είχα αγοράσει κι έναν εξωτερικό δίσκο Seagate desktop expansion 2TB. Μέσα στην εβδομάδα έπαιξα ταινίες από μικρής χωρητικότητας στικάκι χωρί πρόβλημα, αλλά χθες που δοκίμασα να συνδέσω τον δίσκο, ενώ η τηλεόραση τον αναγνώρισε, το μενού έγινε πολύ αργό και αφού πατούσα να παίξω κάποιο βίντεο, η οθόνη μαύριζε μέχρι να με πετάξει σε λειτουργία τηλεόρασης. Νόμιζα ότι 2ΤΒ είναι ΟΚ για την τηλεόραση, αλλά φαίνεται πως δεν είναι. Καμιά ιδέα;
gsisr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 500αρι σκληρο που συνδεω εγώ στην ue42f5000 ειδικά όταν σε ένα φάκελο έχω καμια 20αρια επεισόδια απο τη σεζον μιας σειρας αργεί λίγο μέχρι να τα φορτώσει στο μενου αλλα μολις πατησω για αναπαραγωγη δεν εχω κανενα θεμα
kostas_dr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Νόμιζα ότι 2ΤΒ είναι ΟΚ για την τηλεόραση, αλλά φαίνεται πως δεν είναι. Αρκετά παλαιότερη samsung που έχω, αναγνωρίζει χωρίς πρόβλημα δίσκο 2TB.
doctor_667 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Έχει εξωτερική τροφοδοσία φίλε οπότε δεν είναι αυτό. Χρησιμοποιεί κάποιος άλλος 2ΤΒ δίκσο με Samsung τηλεόραση;
kostas_dr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Ναι, εγώ και σου λέω πως σ' εμένα τουλάχιστον, παίζει κανονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα