ramirez1981 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Κύριοι καλησπέρα σας. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Έχω το εν λόγω ps3 και έχει πρόβλημα το blu ray. δοκίμασα να το αντικαταστήσω απο ένα άλλο που πήρα απο έναν φίλου του οποίου δούλευε το blu ray αλλά αντιμετώπισα πάλι το ίδιο πρόβλημα. κάπου είδα στο internet με λίγο ψάξιμο ότι το ps3 θέλει ξανά remarry της logic board του blu ray με την motherboard. Για να γίνει αυτό πρέπει να είναι 3.55 το firmware ενώ εγώ είμαι κάπου στο 4.40 ή 4.50. δεν θυμάμαι ακριβώς.. Καμιά βοήθεια κανείς???
panbil Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 θα βγαλεις την δικια σου πλακετα απο το drive και θα την βαλεις στο drive που πηρες απο τον φιλο σου
panbil Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 απο την κατω μερια εχει μια πλακετα το drive
ramirez1981 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 εν ολίγης ανοιγω το drive για να βγάλω την πλακέτα. . θέλει να βάλεις χέρι στο blu ray αλλιώς δεν παίζει ε?
panbil Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 δδεν χρειαζεται να ανοιχτει απο την κατω μερια ειναι την ξεβιδωνεις και αλλαζεις μεταξυ τους
ramirez1981 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 και παλι δεν παιζει. την αλλαξα αλλα τιποτα.. παλι βλεπω γυρναει το ρολοι πανω δεξια στην οθονη..γυρναει γυρναει μετα σταματαει και τιποτα
ramirez1981 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 αλλαγη καταστασης.. εβαλα εβγαλα ξανα κανα δυο φορες και επαιξε το παιχνιδι...
basilis5 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 για να μην ανοιγω θεμα, εχω κι εγω προβλημα με το ps3 fat 80 gb, μετα απο λιγη ωρα κολλαει, δεν εχει ήχο, και πατάω exit game να με βγαλει στο μενου κ κολλαει-κανει επανεκιννηση το ps3. τελος δεν κανει eject το δισκάκι με τπτ. ολα αυτα σας ακουγονται για προβλημα στο blu ray? αν ναι, ποσο κοστιζει η αλλαγη; μου το παρουσιάζει 2-3 χρονια αυτο το κόλλημα αλλα οσο περνα ο καιρος γινεται κ πιο εντονο/ πλεον καθημερινό. επανέρχεται εντελως random. reset δεν βοήθησε, μετα απο λιγο ξανα κολλαει.
mtzs Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δοκιμασε να το ανοιξεις και να αλλαξεις παστες καταρχας για τα κολληματα. οσο για το eject μπορει να ειναι απο σκονες μεχρι και προβλημα του BR
HolyMan Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 για να μην ανοιγω θεμα, εχω κι εγω προβλημα με το ps3 fat 80 gb, μετα απο λιγη ωρα κολλαει, δεν εχει ήχο, και πατάω exit game να με βγαλει στο μενου κ κολλαει-κανει επανεκιννηση το ps3. τελος δεν κανει eject το δισκάκι με τπτ. ολα αυτα σας ακουγονται για προβλημα στο blu ray? αν ναι, ποσο κοστιζει η αλλαγη; μου το παρουσιάζει 2-3 χρονια αυτο το κόλλημα αλλα οσο περνα ο καιρος γινεται κ πιο εντονο/ πλεον καθημερινό. επανέρχεται εντελως random. reset δεν βοήθησε, μετα απο λιγο ξανα κολλαει. δοκιμασε να αλλαξεις τον σκληρο δισκο μαλλον απο κει ειναι το προβλημα.
basilis5 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 ο σκληρός ομως τι σχεση μπορει μα εχει; δεδομενου πως τα παιχνιδια που κολλάνε τα τρεχω απο blu ray οχι απο εγκατασταση στον σκληρό.
HolyMan Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 ο σκληρός ομως τι σχεση μπορει μα εχει; δεδομενου πως τα παιχνιδια που κολλάνε τα τρεχω απο blu ray οχι απο εγκατασταση στον σκληρό. δοκιμασε το δεν χανεις κατι...στο ps3 εχει μεγαλη σημασια ο σκληρος για την ομαλη λειτουργια του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα