umbrella co. Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Τελικα τους εχουμε υποτιμησει εκει στη Microsoft. Mαπα προιον, αλλα αριστη διαφημιση. Ολο και καποιος θα μπερδευτει και θα το αγορασει, νομιζοντας πως το προιον θα ειναι ανταξιο της διαφημισης που του γινεται...
shadowmann Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 ρε παιδιά έτσι δεν τρωγόσασταν και με το 360-ps3? ο καθένας θα πάρει ότι γουστάρει... το θέμα είναι όμως ότι τώρα δεν σας ρώτησε κανεις να πείτε τι γνώμη σας για πια κονσόλα είναι καλύτερη παρα μονο για την διαφήμιση... τα υπόλοιπα είναι περιττά και ανούσια, την στιγμή που πάτε σε κάθε θέμα και λέτε τα ίδια και τα ίδια χωρίς αυτό να αναφέρεται σε κάποια σύγκριση ανάμεσα στς δυο κονσόλες.(και αναφέρομαι και στα δυο "στρατόπεδα")(και δόξα το θεό υπάρχει και τέτοιο θέμα για να πάτε να βγάλετε τα απωθημένα σας...) και μετά ξεκινάτε την καραμέλα fanboys κτλ τι στιγμή που εσείς οι ίδιοι γίνεστε αυτό που κοροϊδεύετε...! 5
tarantino2004 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Τρομερή διαφήμιση! Σε βάζει στην μπρίζα... Sent from my iPhone using Insomnia 1
HERTHAN Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Τρομερή διαφήμιση! Σε βάζει στην μπρίζα... .......για να παρεις το PS4. 7
cmak Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Ωραία διαφήμιση. Έξυπνη και με βάση στο concept που θέλει να δημιουργήσει. Τωρα το τι θα πάρει ο καθένας μας ειναι άλλο θέμα
deceit Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Το μοναδικό ίσως πράγμα που δεν μου αρέσει στην κονσόλα της MS είναι το γεγονός πως σε υποχρεώνει να πληρώνεις για δωρεάν υπηρεσίες όπως το youtube και τη χρήση του IE. Κατ'εμέ είναι απαράδεκτη αυτή η πρακτική.
kage Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Οι 60αρες που θα δινεις για καθε παιχνιδι δε σε πειράζουν και το προβλημα ειναι τα 100€ παραπανω,για το kinect2! Αν εισαι τυπος που μετρα και το τελευταιο ευρο που δινει,οσο αφορα το gaming,τοτε πρεπει να κοιτας μονο σε pc gaming! Το console gaming,ειναι ακριβο σπορτ και τα 100€ λιγοτερα,λογο έλλειψις κατι αντιστοιχου του kinect2 απο τη sony,δε θα σωσει τη κατασταση! Τωρα αν εχει καλυτερα γραφικα ή παιχνιδια,τοτε παω πάσο και βουρ για ps4! διαφωνουμε σε ολα αλλα κουβεντα να γινεται πολυ θα ηθελα να δω πωλησεις Kinect στην ελλαδα...προσωπικα δεν το θεωρω εξελιξη το kinect στο gaming(σε αλλους τομεις μπορει). οι 60αρες γινονται 40-30ε.παρολ αυτα για να μην κοροιδευομαστε εδω μεσα το xbox πουλησε γιατι εσπασε πρωτο!αν σπασει και αυτο και 100ε να χει παραπανω παλι θα πουλησει...-γενικα οχι στην ελλαδα- Το pc gaming ειναι μονο αν θες να μετρας fps .δεν καταλαβαινω πως πας να συγκρινεις οικονομικα το pc gaming.ειναι γνωστο οτι για να χεις αντιστοιχα γραφικα θες πολλαπλασια τιμη απο τα 400ε που χουν οι κονσολες δηλ.το ακριβο σπορτ οπως το χαρακτηρισες! για μενα ps3-xbox360 ηταν το ιδιο πραγμα στο θεμα γραφικα-επιδοσεις-προβληματα και κατι μου λεει οτι ετσι θα συνεχιστει...
efo355 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Όχι πια, σήμερα ένα PC με μια 560ti θα εχει ισάξια γραφικά για τα πρώτα δυο χρόνια των καινούριων κονσόλων. Αυτό που λες συνεβει με την προηγούμενη γενιά. Οποια κάρτα και να πάρεις τωρα στα 200 ευρώ τις πατάει τις κονσόλες.
21century Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Θυμίζει πάρα πολύ σκηνή από το γνωστό μας rovbocop...
Applefun Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Πολυ εξυπνη διαφημηση! Κατσε να δουμε κ το one.. Sent from my iPhone using Insomnia
mourgos2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 παντως ολα τα λεφτα ειναι η σκηνη με την ρωμαϊκη φαλαγγα
toylis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 εγω που εχω εναν i5 3570κ με 16 G ram και μια 7870ΧΤ χανω τιποτα? με κατι τετοιες κονσολες τυπου ps3 ps4 xbox κτλ κτλ κτλ γιατι γενικα παιζω παιχνιδια αλλα δεν ειδα ποτε μια κονσολα να κανει κατι που δεν κανει το pc μου ενω ειδα πολλες φορες να κανει το pc μου πραγματα που δεν μπορει να κανει μια κονσολα.. γιατι λοιπον τοσο κολημα με αυτες τις πανακριβες κονσολες? 1
telegamesvg Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Aπο διαφημισεις πανε καλα και οι δυο κονσολες .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα