Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξερει κανεις αν υπαρχει κανενα τετοιο ευκολο προγραμμα ??? προσωπικα θελω λιγο να ρυθμισω το μπασο γιατι ειναι παρα πολυ ...τα ηχεια μου ειναι 2.1 και ειναι πολυ δυνατα..ο ενισχυτης δεν εχει κουμπι για να ρυθμισω το μπασο..δηλαδη να ανεβαζω την ενταση και να κατεβαζω την ενταση του μπασου...Υπαρχει καποιο προγραμμα που να με βοηθησει σε αυτο ?? Σας ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Στις ρυθμίσεις ειτε της κάρτας ηχου αν εχει καποιο δικό της control panel ειτε στις ενσωματομένες ρυθμίσεις ηχου που εχουν τα windows στο control panel μπορεις να τα ρυθμίσεις

Δημοσ.

τι καρτα ηχου εχεις? αν ειναι ενσωματωμενη (δηλαδη αν εχεις λαπτοπ ή σταθερο χωρις προσθετη καρτα ηχου), κατα πασα πιθανοτητα ειναι realtek. η realtek εχει για τις καρτες της το realtek HD audio manager, που κανει παρα πολυ καλη δουλεια. εκτος απο 10 band ΕQ, εχει φοβερη παραμετροποιηση για τις εισοδους-εξοδους

Δημοσ.

σας ευχαριστω πολυ που με βοηθατε μεχρι τωρα με τον καθε τροπο ....εχω ενα sony vaio (λαπτοπ) παιδια το χω 2 χρονια περιπου με windows 7..θελω απλα ενα προγραμμα λιγο ευκολο για να μπορεσω να ριξω το μπασο απο τα ηχεια μου και γενικοτερα να ρυθμισω λιγο τον ηχο διοτι δεν εχουν πανω τα ηχεια ρυθμιστες...ουτε το λαπτοπ μου δεν μου δινει την δυνατοτητα απο τον μεικτη και απο τον πινακα ελεγχου να ρυθμισω τον ηχο,για αυτο ζηταω ενα προγραμμα που να μπορω να κανω καποιες βασικες ρυθμισεις.....(προγραμμαπου να ρυθμιζει μονο τα ηχεια,οχι προγραμμα που να παιζει τραγουδια και να σου δινει δυνατοτητα να ρυθμιζεις τα ηχεια παραλληλα...θελω μονο για τα ηχεια διοτι ακουω μουσικη απο internet και οχι απο προγραμματα οπως winzip...windows media player κτλ )

Δημοσ.

δοκιμασε αυτο που σου εστειλα , δε παιζει τραγουδια , τον ηχο σου φτιαχνει μονο ..

ωραιος σ ευχαριστω πολυ...αν παιχτει και κανενα αλλο με τιποτα περισσοτερες λειτουργειες η και να σου δινει τη δυνατοτη να αυξομειωνεις περισσοτερο την ενταση του μπασου της ποιοτητας κτλ παρακαλω στειλτε το ..

Δημοσ.

τα περισσοτερα προγραμματα εχουν equalizer , μπορεις απο κει να φτιαξεις τον ηχο οπως θελεις ...

με αυτο px http://www.aimp2.us/  θα κανεις οπως θελεις τον ηχο

στο πινακακι που βλεπεις στην φωτο εχεις την επιλογη να χαμηλωσεις τα μπασσαα να ανεβασεις τα πρμα κτλ

Δημοσ.

να το κατεβασω απο τολινκ που μου δινεις ?? η απο pitatebay ..απο που ειναι καλυτερα λες ??? δλδ για ιους και αλλα τετοια 

Δημοσ.

κατεβασε το αφοβα στην φουλ εκδοση απο τον θειο ναι , αλλιως την δοκιμαστικη απο το σαιτ τους μην φοβασαι για ιους ..

• Moderators
Δημοσ.

1ον Τι σχεση εχει το ολο θεμα με το hardware? Θα το μετεφερα στη σωστη κατηγορια αλλα

2ον Η συζητηση περι warez δεν επιτρεπεται.

Παρακαλω δημιουργηστε νεο thread στη σωστη κατηγορια του forum και αποφυγετε την οποια αναφορα σε warez.

/locked

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...