therock Δημοσ. 27 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2003 Diafora sinithismena provlimata: A)Ston ie kammia forrar mou vgazeis minima"there was an error in mshtml.dll kai...explorer.... shut down" B)Otan gia na kleiso ena parathiro me deksi klik->kleisimo akougetai enas ixos kai den kleinei kai prepei na to kleiso apo to"x" C)Diafora sfalamta sto "unknown" D)To nero info tool exei "error sto kernel32.dll kai wiill now shut down" Poies einai oi liseis gia ta parapano?Eyxaristo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rista Δημοσ. 27 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2003 Βασικα εχεις πολυ καιρο περασμενα τα Me?Mηπως εχεις σβησει σημαντικα αρχεια συστηματος χωρις να το εχεις καταλαβει?Εχεις κοιταξει αν εχεις κολλησει κανα ιο? Αν οχι τοτε θα σου προτεινα ενα format!Αλλα πριν το κανεις δοκιμασε να μπεις σε αυτη τη σελιδα και κατεβασε οποιο αρχειο .dll σου λειπει (π.χ. κατεβασε το mshtml.dll που σου βγαζει το σφαλμα)και αντεγραψε το στο φακελο windows/system. http://www.dll-files.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 27 Αυγούστου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2003 Nai file mou ontos i alitheia einai pos ta exo kamposous mines(6-7)kai kathe leitourgiko microsoft meta tous 3 mines theloun format giati arxeia katastrefonte,svinontai,xanontai,klp.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2003 Κάθε 6-7 μήνες δεν χρειάζεται φορμάτ!!! Μην τρελαθούμε. Όσο προσέχεις τον Η/Υ σου, τόσο σε προσέχει και αυτός. Στο δικό μου σκληρό (σημειώστε είναι περασμένα από άλλο σκληρό τα winxp με ghost) τα WinXP είναι εγκατεστημένα από τότε που βγήκαν, και δεν έχει χρειαστεί να κάνω ούτε ένα φορμάτ! Στο θέμα μας τώρα. Βγάλτα τα WinMe και βάλε Win2000 ή XP. Τα Me θεωρούνται τo πιο bugfull O/S!!! Όσο και να προσέχεις θα σου χτυπάνε τα απίθανα προβλήματα συνέχεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 27 Αυγούστου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2003 To ksero pos ta me einai buggy,Alla ta win2000/xp exo akousei pos parousiazoun asimvatotites me ta paixnidia,kai ta palia provlimata... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rista Δημοσ. 27 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2003 Θα συμφωνησω με τον timiman αλλα εγω δεν θα σου πω να αλλαξεις λειτουργικο διοτι ειχα τα Me απο τοτε που βγηκαν και δεν ειχα κανενα προβλημα!(ασχετα αν τωρα εχω Xp Pro)Απλως προσεχε τι βαζεις και τι βγαζεις!Αλλα μαλον το φορματ θα το χρειαστεις διοτι τα σφαλματα περι Kernel αναφερονται σε σφαλμα πυρηνα του λειτουργικου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
venim Δημοσ. 27 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2003 Koita3e ta me einai to pio bugfull OS poy ehei bgalei i Microsoft.8a soy sinistoysa k egw na baleis ta xp i alliws an 8eleis gia pio palia paihnidia bale ta win98se. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qspock Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 Εγω προτεινω winME. Τα εχω και γω και τα προβληματα που σου βγαζουν δεν υπαρχουν σε μενα. Κανε φορματ και ξαναστηστα. Το nero info tool οταν τρεχεις virtual drive βγαζει error και κλεινει. Επισης καποια προγραμματα πειραζουν το core (πχ icq, δε ξερω για καινουργιες εκδοσεις του παντως οι παλιες ηταν καταστροφικες). Διαφωνω καθετα οτι ειναι τα ποιο bugfull, τα win98 και τα 95 μου βγαζαν πολυ περισσοτερα προβληματα. Συγκριτικα με τα 98 τα winme εχουν καλυτερη συμβατοτητα με τους καινουργιους drivers τυπου WDM που ειναι για xp και πλεον χρησιμοποιουνται κατα κορον. Αν τρεξεις 98 με τετοιους drivers το μηχανημα θα σερνεται στα παιχνιδια. Επιπλεον η microsoft υποστηριζει σταδιακα ολο και λιγοτερο τα παλαιοτερα λειτουργικα της. Πλεον τα winme υποστηριζονται ικανοποιητικα ενω τα win98 απο μερικως ως καθολου. Να μην μιλησω για 95. Οσον αφορα τα xp, ειναι πολυ ασυμβατα με παλαιοτερα παιχνιδια (το compatibility mode δεν κανει πολλα) και επισης συμφωνα με αλλα posts http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=357426 παιζει να εχουν σοβαρα προβληματα και με νεοτερα παιχνιδια. Ασε που το ccrypt για το filmnet δεν δουλευει στα xp καθολου καλα, αντιθετως με τα me. Αν δηλαδη σε ενδιαφερουν τα παιχνιδια και γενικοτερα η συμβατοτητα, τα winme ειναι η πλεον η ιδανικη λυση. Μπορεις να εχεις drivers ειτε vxd ειτε wdm, και τη συμβατοτητα των win9x. Εγω δε θα εστηνα xp μονο και μονο για να λεω οτι εχω το ποιο σταθερο συστημα.. δε συμφερει να θυσιασω περισσοτερα απο οσα θα κερδισω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
venim Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 Koita3e ta pio simbata einai ta win98se gia palia paihnidia. Einai poli pio sta8era apo ta winme. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qspock Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 Δεν υπαρχει παιχνιδι που να παιζει στα 98 και να μην παιζει στα ME. Οσον αφορα το καθαρο DOS, μια startup disk ειναι οτι πρεπει. Για σταθεροτητα οπως ειπα δεν τιθεται θεμα. Με τα ΜΕ δεν ειχα ποτε προβληματα σε αντιθεση με τα 98.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.