doctorized Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Όπως θα έχετε παρατηρήσει πολλοί από εσάς, βενζινάδικα διαφορετικών εταιρειών που βρίσκονται στην ίδια περιοχή έχουν την ίδια τιμή πάνω κάτω, με διαφορά που φτάνει το ένα με ενάμιση λεπτό το πολύ. (αναφέρομαι στην τιμή της απλής αμόλυβδης.) Και ξαφνικά βλέπουμε λίγο πιο κάτω ένα βενζινάδικο το οποίο έχει τιμή μέχρι και 7-8 λεπτά χαμηλότερη τιμή από τα άλλα. Εκεί που τα περισσότερα πουλούν σήμερα την αμόλυβδη στα 1,629 με 1,639, έχω δει βενζινάδικο λίγο πιο κάτω με 1,559. Επίσης έχει τύχει να δω 2 βενζινάδικα της ίδιας εταιρείας στον ίδιο δρόμο, στην ίδια λεωφόρο με απόσταση περίπου ένα χιλιόμετρο το ένα από το άλλο, και το ένα να έχει 5-6 λεπτά χαμηλότερη τιμή από το άλλο. Γιατί συμβαίνει αυτό; Το βενζινάδικο με την χαμηλότερη τιμή πουλάει νοθευμένη βενζίνη ή τα άλλα αισχροκερδούν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Σίγουρα κάποια βενζινάδικα λόγω θέσης πετυχαίνουν εκπτώσεις από τους προμηθευτές, μερικά κάνουν λαθρεμπορία με διάφορους τρόπους, άλλα πηγαίνουν για μικρό και άλλα για μεγάλο κέρδος. Για τους παραπάνω λόγους και για άλλους που ίσως δεν γνωρίζω, βλέπεις βενζινάδικα της ίδιας εταιρείας στον ίδιο δρόμο να έχουν μεγάλες διαφορές στις τιμές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Παντως εγω οπου βαζω φθηνοτερα,πιο γρηγορα μου την καιει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Porg Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Μέχρι 4-5 λεπτά έχω πετύχει αν και το συνηθέστερο είναι μέχρι 3 λεπτά. 7-8 σε κοντινή απόσταση;Δεν θα έβαζα σε καμία περίπτωση απο εκεί! Στην υπογραφή μου υπάρχει σχετικό link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Ενταξει αν ειναι φολα η βενζινα λογικο ειναι.Μην νομιζεις μια απλη αναζητηση να βαλεις με Κακα πρατηρια θα καταλαβεις,κλεβουν τον πατο τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctorized Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 7-8 σε κοντινή απόσταση;Δεν θα έβαζα σε καμία περίπτωση απο εκεί! 'Ολα όσα βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή είναι από 1,599 μέχρι 1,639 και το συγκεκριμένο είναι στα 1,559. Έχω βάλει μερικές φορές στον τελευταίο χωρίς να παρατηρήσω απώλεια στα χιλιόμετρα. Για αυτό ρωτάω, γιατί μου φαίνεται περίεργο. Πάντως όποτε περνάω από εκεί πάντα έχει πελάτη, ίσως γιατί είναι δίπλα στην εθνική προς Πειραιά και βολεύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 περα απο λαθρεμπορια παιζει ρολο αν ειναι noname ή αν το πρατηριο ειναι σε φαση χρηματοδοτησης απο την εταιρεια καυσιμων(να το στησουν αυτοι)...Μεγαλο ρολο παιζει και το ενοικιο. η μονη περιπτωση να καταλαβεις ποιος κλεβει ειναι να εμφανιστεις με ενα δοχειο http://www.athleticstore.gr/components/com_virtuemart/shop_image/product/_________________4dbc49810b776.jpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 χτες εβαλα με 1.54 και κατα παραξενο τροπο δεν την καιει σα νερο... η πιο ακριβη εδω γυρω γιρω ειναι στο 1.61! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctorized Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 η μονη περιπτωση να καταλαβεις ποιος κλεβει ειναι να εμφανιστεις με ενα δοχειο http://www.athleticstore.gr/components/com_virtuemart/shop_image/product/_________________4dbc49810b776.jpg Μια φορά την ώρα που έβαζα βενζίνη μόλις είχε βάλει ένας πετρέλαιο σε μπετόνι περίπου σαν αυτό της φωτό σου. Η αντλία είχε γράψει περισσότερο απ ότι έλεγε πάνω το μπετόνι ως χωρητικότητα και ρωτούσε ο άνθρωπος τον υπάλληλο πως γίνεται αυτό. Ο υπάλληλος του έλεγε ότι ο αριθμός που έγραφε το μπετόνι είναι κιλά και όχι λίτρα. Ο πελάτης επέμενε ότι είναι λίτρα. Τότε πετάγομαι κι εγώ και λέω ότι όλα τα μπετόνια αναφέρουν λίτρα (μιας και ήμουν στα 2 μέτρα). Ο υπάλληλος να επιμένει ότι είναι κιλά και μονολογούσε μετά συνεχώς!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Λιγο ασχετο με το θεμα, αλλα αν στειλετε την περιοχή σας με sms στο 54151 δωρεαν, σας στελνει τα 3 φθηνοτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pro Gamer Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Πριν απο ενα μηνα περιπου εβαλα βενζινη σχετικα σε normal τιμη (σε ενα βενζιναδικο στην περιοχη μου να μην λεμε ονοματα.. ) μετα απο καποια χιλιομετρα πηγαινοντας για θεσσαλονικη το αμαξι αρχισε να κανει παλαβα... μου εσβηνε σε καθε φαναρι!!!! Δεν ηξερα τι μου γινεται!!! Να μην τα πολυλογο.Ετρεχα 2 εβδομαδες σε μηχανικους ο καθε ενας ελεγε τα δικα του.. και τι δεν αλλαξα αλλα τιποτα.. το προβλημα εκει... ως που ενα φιλακαρι μου ειπε οτι ειχε το ιδιο προβλημα και ηταν στην βενζινη.Μου ειπε να την τελειωσω και να ξανα βαλω και να δω την διαφορα.Και οντος αυτο ηταν! Απο τοτε δεν κοιταω την χαμιλοτερη τιμη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Εκεί που παρατηρείς τέτοια διαφορά, 99% αγοράζει λαθραίο ή κάνει κάποια άλλη μαϊμουνιά (ζεσταίνει δεξαμενή, μηχανάκι στην αντλία κτλ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Εγώ πάλι εκεί που βλέπω παρόμοια τιμή παντού στη γύρω περιοχή μου και ένα συγκεκριμένο ΕΚΟ πάντα είναι 15cents πάνω; Τι πίνει και δε μας δίνει αυτός ο βενζινας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Η διαφορα στην τιμη (εκτος της εξωφρενικης ) προκυπτει και απο μια αλλη σειρα παραγοντες οπως αν το βενζιναδικο ειναι εταιρικο πλεον υπαρχουν πολλα που αγοραστηκαν απο τις εταιρειες.Ετσι εξηγειται η διαφορα τιμης σε κοντινη αποσταση ακομα και σε δυο ιδιας εταιρειας καταστηματα. Επισης παιζει ρολο στην τιμη που προμηθευονται απο τα διυλιστηρια αν το βενζιναδικο εχει κατασκευαστει με εξοδα της εταιρειας οποτε το κοστος μετακυλιεται στην τιμη προμηθειας του καυσιμου η' με ιδια κεφαλαια του ιδιοκτητη οποτε εχει εκπτωση επι της τιμης. Γενικα ισχυει πως μεγαλυτερο ποσοστο ασφαλειας στα καυσιμα εχεις αν προμηθευεσαι απο βενζιναδικο που ανηκει σε εταιρεια αφου υπαρχουν συνεχεις ελεγχοι και δεν γινεται να πειραχτουν οι αντλιες (δεν υπαρχει και λογος οι διαχειριστες ειναι υπαλληλοι). Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2013 από Fotis13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pro Gamer Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Εγώ πάλι εκεί που βλέπω παρόμοια τιμή παντού στη γύρω περιοχή μου και ένα συγκεκριμένο ΕΚΟ πάντα είναι 15cents πάνω; Τι πίνει και δε μας δίνει αυτός ο βενζινας; Χαχα μαλλον ο τυπος ξερει τι πουλαει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα