Προς το περιεχόμενο

[Mouse] Logitech G500s @ Amazon.co.uk = 54.83eu

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γιατί ενώ όταν μπαίνω στο link του προϊόντος μου λέει ότι κοστίζει 39.99 λίρες και άμα κάνω procced to checkout με χρεώνει 41 (?) + 5.81 τα μεταφορικά;

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

γιατί ενώ όταν μπαίνω στο link του προϊόντος μου λέει ότι κοστίζει 33.99 λίρες και άμα κάνω procced to checkout με χρεώνει 41 (?) + 5.81 τα μεταφορικά;

Η τιμή δεν είναι 33,99 αλλά 39,99. Από αυτήν αφαιρείται το αγγλικό ΦΠΑ (20%) και προστίθεται το ελληνικό (23%).

39,99 / 1,20 = 33,33 * 1,23 = 41 λίρες.

• Like 2
Δημοσ.

Πολύ καλό ποντίκι δεν λεω αλλά ήδη τα 50€ τα θεωρώ πολλά λεφτά για ενα ποντίκι αφου με τα διπλάσια χρήματα κάποιος αγοράζει μέχρι και οθόνη !

Εδω με λιγοτερα παιρνεις σκληρο δισκο 2TB. :P

Δημοσ.

εγώ ξέρω ότι αγοράζω όπου βρω καλύτερη τιμή και ότι γίνεται περί μποϊκοτάζ και τέτοια περισσεύουν, μιας και τα ελληνικά μαγαζιά είναι το ίδιο και χειρότερο κλέφτες 

Σαν προσφορά και σαν είδος εννοείται πως αξίζει 

• Like 1
Δημοσ.

<p>εγώ ξέρω ότι αγοράζω όπου βρω καλύτερη τιμή και ότι γίνεται περί μποϊκοτάζ και τέτοια περισσεύουν, μιας και τα ελληνικά μαγαζιά είναι το ίδιο και χειρότερο κλέφτες </p>

<p>Σαν προσφορά και σαν είδος εννοείται πως αξίζει </p>

Ολοι αυτο κανουμε και την τσεπη μας κοιταμε πανω απ'ολα απλα ειπαμε να κανουμε μια προσπαθεια μηπως και αλλαξει κατι και καλο ειναι να το υπενθυμιζουμε μερικες φορες.

Δεν ειπε/επεβαλε κανεις να μην αγοραζουμε απο εκει.Φυσικα αν ειναι κατι που αξιζει οπως το συγκεκριμενο του θεματος εννοειται πως ολοι οσοι ψαχνουν ποντικι σ'ενα τετοιο ευρος τιμης ειναι οτι καλυτερο και φυσικα προσφορα σε σχεση με την τιμη που το εχουν εδω.

Δημοσ.

ρε παιδια κατι offtopic με webuy (mastercard prepaid) της πειραιως γιατι δεν μπορω να κανω με τιποτα παραγγελια γ@@ω την π@#@$α μο;...εχω το ιδιο προβλημα με το amazon εδω κ 3 μηνες περιπου...

Δημοσ.

ρε παιδια κατι offtopic με webuy (mastercard prepaid) της πειραιως γιατι δεν μπορω να κανω με τιποτα παραγγελια γ@@ω την π@#@$α μο;...εχω το ιδιο προβλημα με το amazon εδω κ 3 μηνες περιπου...

To ιδιο προβλημα ειχα και εγω φιλε μου αλλα μιλησα με Πειραιως και μετα απο καμποσο καιρο το προβλημα λυθηκε !!! Με διαβεβαιωναν απο το Amazon οτι δεν ηταν δικο τους θεμα αλλα της Τραπεζας ... τωρα τι επαιζε ακριβως δε μπορω να ξερω κανε μια προσπαθεια να επικοινωνησεις με Πειραιως ... και βλεπεις ... 

Δημοσ.

με κλειστα ματια παρτο

1) είναι Logitech με ότι συνεπάγεται για την εγγυηση

2) κατοχος του και απολυτα ικανοποιημένος

Δημοσ.

Είδα ότι πουλάει και pad... Χρειάζονται?

Ποιος δίσκος 2τβ 40 ευρώ?? (PM pls)

Στα περί μεταφορικών του αμαζον συμφωνώ απόλυτα.. Οι παραγγελίες από εκεί μόνο στα απαραίτητα πλέον...

Δημοσ.

Ξέρει κανείς για ποιο λόγο την σειρά  "s" την έχουν φέρει μόνο οι μεγάλες αλυσίδες και όχι πιο μικρά σκρουτζομάγαζα που αυξάνουν και τον ανταγωνισμό και θα είχαν ρίξει την τιμή στα 50 ευρώ??

Δημοσ.

Δεν γνωριζω καθολου κι εγω απορω και ισως ειναι απο τα λιγα προιοντα που το εχουν μονο τα μεγαλα καταστηματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...