Προς το περιεχόμενο

[Mouse] Logitech G500s @ Amazon.co.uk = 54.83eu

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιας και ειμαι σε αναζητηση mouse τον τελευταιο καιρο επεσα πανω στην συγκεκριμενη προσφορα και ειμαι "ενα click" στο να το παραγγειλω.

LINK

Skroutz

Camel

Η τιμη ειναι 20ε κατω απο τα Ελληνικα καταστηματα και τα σχολια που ειδα σε προηγουμενη προσφορα για το G500 ειναι τα καλυτερα. Αν εχει καποιος το συγκεκριμενο ας με διαφωτισει να το παρω να τελειωνουμε και μ αυτο.  :devil:

Δημοσ.

Μιας και ειμαι σε αναζητηση mouse τον τελευταιο καιρο επεσα πανω στην συγκεκριμενη προσφορα και ειμαι "ενα click" στο να το παραγγειλω.

LINK

Skroutz

Camel

Η τιμη ειναι 20ε κατω απο τα Ελληνικα καταστηματα και τα σχολια που ειδα σε προηγουμενη προσφορα για το G500 ειναι τα καλυτερα. Αν εχει καποιος το συγκεκριμενο ας με διαφωτισει να το παρω να τελειωνουμε και μ αυτο.  :devil:

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ...το μπουκοταζ στο αμαζον,μεχρι να μας επαναφερει στο free Super Saver Delivery

• Like 10
Δημοσ.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ...το μπουκοταζ στο αμαζον,μεχρι να μας επαναφερει στο free Super Saver Delivery

Φαντάζομαι μπουκοταζ κάνεις και στα ελληνικά καταστήματα που το 99% ακόμα και στην ίδια πόλη χρεώνει έξοδα αποστολής ?

• Like 5
Δημοσ.

Ναι, 3 ευρώ είναι το ίδιο με 25 και βάλε, και ειδικά όταν οι μεν συνήθως είναι μια μικρή επιχείρηση ενώ οι δε η....AMAZON!

Δημοσ.

Φαντάζομαι μπουκοταζ κάνεις και στα ελληνικά καταστήματα που το 99% ακόμα και στην ίδια πόλη χρεώνει έξοδα αποστολής ?

Θεωρεις οτι ειναι το ιδιο?

Δημοσ.

Θεωρεις οτι ειναι το ιδιο?

Σχετικά με τί να είναι ίδιο ? Αν εννοείς για απόσταση φυσικά δεν είναι το ίδιο, όταν αγορά από amazon μου κοστίζει τώρα η αποστολή 5 λίρες (7 ευρώ) και έρχεται από κάτι 100δες KM και για την ίδια αγορά ακόμα και για απόσταση 50KM από εδώ μου ζητάνε τα 2πλασια σε αποστολή. Φυσικά βέββαια μιλάτε για την αποστολή που χρεώνει αλλά παραβλέπεται ότι στα περισσότερα ακόμα και με αποστολή οι τιμές του είναι ανταγωνιστικόταες σε σχέση με εδώ όπως στο προϊόν του τίτλου.

Ναι, 3 ευρώ είναι το ίδιο με 25 και βάλε, και ειδικά όταν οι μεν συνήθως είναι μια μικρή επιχείρηση ενώ οι δε η....AMAZON!

To 25 αποστολή από που προκύπτει ?. Σε ότι μικροπράγματα τελευταία  έχω πάρει (RAM, δίσκους) 5-6 λίρες είναι η αποστολή. Εκτός και αν κοιτάς αντικείμενα με μεγάλο όγκο.

Δημοσ.

Αντι να του πειτε του ανθρωπου αν η 'προσφορα' που βρηκε εχει πραγματικη αξια (πχ με λιγα παραπανω υπαρχει το G600 -βεβαια εντελως αλλο ποντικι-, επισης το σχεδιο γενικως των νεων "s" εκδοσεων της logitech ειναι πολυ πιο ομορφο απο τα παλια -- τι αλλες διαφορες υπαρχουν? --) παλι για τα μεταφορικα λετε; :P

• Like 3
Δημοσ.

Σχετικά με τί να είναι ίδιο ?

Εννοω το amazon σε σχεση με τα Ελληνικα καταστηματα.

Εχουμε εξηγησει πολλες φορες για ποιο λογο γινεται το μπουκοταζ και δεν χρειαζεται να το αναλυσουμε παλι γιατι θα χαλασουμε τελειως το θεμα και εχει δικιο ο gio σ'αυτα που λεει παραπανω.

Οσο αναφορα στο ποντικι η γνωμη μου ειναι πως ειναι προσφορα και αν θελει να το παρει αφοβα καθως ειναι ενα απο τα καλυτερα φετινα μοντελα της Logitech.

• Like 1
Δημοσ.

Η ουσία είναι ότι το ποντίκι αποτελεί καλή προσφορά σε αυτή την τιμή και πρόκειται ίσως για την καλύτερη επιλογή σε αυτά τα λεφτά!!

Έχω ήδη μπει στον πειρασμό....  :devil:

Αντι να του πειτε του ανθρωπου αν η 'προσφορα' που βρηκε εχει πραγματικη αξια (πχ με λιγα παραπανω υπαρχει το G600 -βεβαια εντελως αλλο ποντικι-, επισης το σχεδιο γενικως των νεων "s" εκδοσεων της logitech ειναι πολυ πιο ομορφο απο τα παλια -- τι αλλες διαφορες υπαρχουν? --) παλι για τα μεταφορικα λετε; :P

To g600 είναι κυρίως για ΜΜΟ παιχνίδια και απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό.

Όντως οι εκδόσεις "s" είναι πανέμορφες...  :wub:

Δημοσ.

Το ποντίκι είναι ότι καλύτερο ακόμα και στα 70-75€, πόσο μάλλον στα 55.

Αψεγάδιαστη ποιότητα υλικών κ απόδοσης. Από μέγεθος είναι μεγαλούτσικο και είναι palm grip.

• Like 1
Δημοσ.

παιδια με τα μεταφορικά μου βγαίνει 76ευρώ. δεν νομίζω να κανω κατι λάθος... το παραγγειλε κανείς να μας πεί?

Κάτι κάνεις λάθος!

Πληρώνεις πάντα σε λίρες και επιλέγεις standard delivery (3-7 days) και βγαίνει στις 46.81 λίρες

Δημοσ.

Εγω εχω εδω και καιρό το G500 ποια η διαφορά με το "s" γιατι εγω το είχα πάρει απο Ελλάδα πριν απο καιρό γύρω στα 50€ και βλέπω οτι το s εχει αυτη την στιγμή 74€ !

Πολύ καλό ποντίκι δεν λεω αλλά ήδη τα 50€ τα θεωρώ πολλά λεφτά για ενα ποντίκι αφου με τα διπλάσια χρήματα κάποιος αγοράζει μέχρι και οθόνη !

Υπόψιν οτι σε συνδιασμό με κάρτα γραφικών της nvidia και το πρόγραμμα της logitech για το ποντίκι (κάτι με "X" εχει σχέση δεν θυμάμαι) μου ανέβαζε θερμοκρασία η κάρτα γραφικών οπότε ξήλωσα το προγραμματάκι της logitech.

Με κάρτα γραφικών την Ati δεν είχα τέτοιο πρόβλημα στο παρελθον !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...