Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή θα πρέπει να αλλάξω ένα no name τροφοδοτικό από PC γνωστού μου, Θα ήθελα τα φώτα σας και την πρόταση σας σε γνωστά και αξιόπιστα τροφοδοτικά με καλό  EfficiencyH τιμή που έβαλα είναι στο περίπου αλλά δεν έχει σκοπό να δώσει και παραπάνω ( γιαυτό καλύτερα να μην πάει πάνω απ το 50€ )

Τα χαρακτηριστικά είναι intel C2D ( ακριβώς δεν θυμάμαι ποιος ήταν ας πούμε E6600 - ATI 4870 - 2x2gb ram - δίσκος 640gb sata και μητρική asus. Με ενδιαφέρει όπως είπα η τιμή - η απόδοση και εγγύηση με την σειρά που τα έβαλα  ) επειδή έχω καιρό να ασχοληθώ με το θέμα γιαυτό και η ερώτηση. Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

Επειδή θα πρέπει να αλλάξω ένα no name τροφοδοτικό από PC γνωστού μου, Θα ήθελα τα φώτα σας και την πρόταση σας σε γνωστά και αξιόπιστα τροφοδοτικά με καλό  EfficiencyH τιμή που έβαλα είναι στο περίπου αλλά δεν έχει σκοπό να δώσει και παραπάνω ( γιαυτό καλύτερα να μην πάει πάνω απ το 50€ )

Τα χαρακτηριστικά είναι intel C2D ( ακριβώς δεν θυμάμαι ποιος ήταν ας πούμε E6600 - ATI 4870 - 2x2gb ram - δίσκος 640gb sata και μητρική asus. Με ενδιαφέρει όπως είπα η τιμή - η απόδοση και εγγύηση με την σειρά που τα έβαλα  ) επειδή έχω καιρό να ασχοληθώ με το θέμα γιαυτό και η ερώτηση. Ευχαριστώ προκαταβολικά.

THERMALTAKE HAMBURG 530WATT

με 38Α στην 12V τραβάει ότι σύστημα θες !!!

Δημοσ.

Πρεπει να πεις στον φιλο σου οτι τροφοδοτικο πρεπει παντα να αγοραζει καποιας μινιμουμ αξιας για καλη λειτουργια ολου του hardware του υπολογιστη. :)

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.525220

Δίκιο έχεις αλλά αφού δεν θέλει τι να κάνουμε ( άσε δεν έχω σκοπό να βάλω απ την τσέπη μου ) όσα λεφτά δώσει θα πάρει ,απλά ψάχνω να βρω σε αυτά τα λεφτά την καλύτερη δυνατή λύση ! Βλέπω για την ώρα ομοφωνία πάντως και δεν είμαι πολύ σίγουρος για αυτήν την εταιρεία ( έχω ακούσει πολλά προβλήματα ) η πρόταση του adtakhs έρχεται σε λογική τιμή πάντως και νομίζω ότι δεν θα έχει πρόβλημα στα watt. για να είμαστε ακριβής λες αυτό έτσι:

http://www.skroutz.gr/s/414060/Thermaltake-Hamburg-530W.html

θα ρίξω και μια ματιά στο αμαζόνι μήπως υπάρχει τίποτα και εκεί.

Δημοσ.

Βρέθηκε ένα ocz sta 39€ από το pc1 !

Θα το ψάξω και λίγο αύριο εγώ και θα ρίξω την πρόταση.

ευχαριστώ παίδες!

Το Hamburg να παρεις, και εγω αυτο εχω σε πολυ πιο βαρυ συστημα.

Εδώ που τα λέμε ότι και να πάρει δεν θα έχει θέμα μόνο kinezos :)  να μην είναι όλα τ΄άλλα θα τον καλύψουν ( άλλωστε δεν έχει και κανένα σύστημα τέρας να πεις ότι θέλει το κάτι παραπάνω ).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...