NeOSL Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Καλημέρα ,<br> Ψάχνω από δω κι από κει για κινέζικο phablet με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά . Θα ήθελα και την άποψη σας .<br><br> Ψάχνω για 5.5 - 6 " phablet με android , διπύρηνο ή τετραπύρηνο , ελάχιστη μνήμη 1gb , μπρος-πίσω κάμερα (με φλας η πίσω) , όσο το δυνατόν μεγαλύτερη μπαταρία , dual sim και ενσωματωμένο 3G , Bluetooth , GPS , WiFi , όσο το δυνατόν καλύτερη οθόνη (ανάλυση-ποιότητα) γι αυτά τα λεφτά , φόρτιση μέσω micro-usb και όχι ac adaptor , και φυσικά να μην ξεπερνάει τα 150 ευρώ .<br><br> Όλες οι προτάσεις δεκτές .<br> Ίσως ενδιαφέρει κι άλλα άτομα , οπότε αν είναι εφικτό να δώσετε και κανένα review ή προσωπική σας άποψη αν "το χτυπούσατε" ή όχι .<br><br> Κινέζικα θεωρώ και τα επώνυμα ( π.χ. ZTE , Lenovo , Ainol ) Εννοείται ότι μπορείτε να παίξετε λίγο με τα χαρακτηριστικά , του τύπου "δες αυτό το link , .έχει ότι ζητάς αλλά με ac adaptor" ή " ... σε περισσότερες ίντσες" . Αρκεί να μην ξεφύγετε πολύ από τα αρχικά χαρακτηριστικά που αναφέρω . Ευχαριστώ !
terry308 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 ainol numy 3g στα 110€ geekbuying.com το ζαχαρωνω , εχει θεμα στo myphpne.gr
NeOSL Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Μμμ... πολύ καλό φαίνεται . Μεγαλύτερη μπαταρία αν είχε θα ήταν λουκούμι . Δε με χαλάει , thanks . Ελπίζω να βρεθεί και κάτι άλλο .
stamatinho Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Εγω λεω να πας στο thl w7 με 5.7 οθονη. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App 1
NeOSL Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Εγω λεω να πας στο thl w7 με 5.7 οθονη.<br><br> Κάποιο link και τιμή ?
salazar1991 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 http://www.minideal.net/thl-w7-quad-core-smart-phone-mtk6589-android-4-2-with-5-7-inch-hd-ips-screen-black.html
NeOSL Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Καλό φαίνεται αλλά ξεφεύγει από το budget . Ευχαριστώ πάντως
kataramenos32 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 http://www.minideal.net/thl-w7-quad-core-smart-phone-mtk6589-android-4-2-with-5-7-inch-hd-ips-screen-black.html Μα να μου θυμιζει τοσο πολυ το Note μου το ρημαδι
stamatinho Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Καλό φαίνεται αλλά ξεφεύγει από το budget .<br> Ευχαριστώ πάντως 150 ευρω ειπες και αυτο εχει ξεφυγει 7 ευρω δηλαδη 157 ευρω.Αξιζει παντως εχω ακουσει καλα λογια στο νημα του στο myphone.gr Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App http://www.minideal.net/thl-w7-quad-core-smart-phone-mtk6589-android-4-2-with-5-7-inch-hd-ips-screen-black.html Μα να μου θυμιζει τοσο πολυ το Note μου το ρημαδι Οντως αν ηταν πιο μικρο το κατω bezel θα ηταν ιδιο.Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
kataramenos32 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 150 ευρω ειπες και αυτο εχει ξεφυγει 7 ευρω δηλαδη 157 ευρω.Αξιζει παντως εχω ακουσει καλα λογια στο νημα του στο myphone.gr Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App Μπερδευτηκε με τα δολαρια το παληκαρι μαλλον
NeOSL Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 150 euro είναι maximum , επειδή θα πρέπει να δώσω λεφτά και σε θήκη - μνήμη . Ναι , τα 7 ευρώ είναι διαφορά μικρή , αλλά σχεδόν η τιμή της θήκης .
NeOSL Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Βρήκα to το παρακάτω phablet , σχεδόν στα 138 ευρώ από pandawill : Tengda F5189 MTK8389 Quad Core Tablet PC 7 Inch IPS Screen Android 4.2 3G GPS Monster Phone 8GB Bluetooth WCDMA White http://www.pandawill.com/tengda-f5189-mtk8389-quad-core-tablet-pc-7-inch-ips-screen-android-42-3g-gps-monster-phone-8gb-bluetooth-wcdma-white-p77863.html?utm_source=youtube&utm_medium=ql&utm_campaign=40816### Αξίζει ??? έχει κανείς άποψη γι' αυτό ? Ευχαριστώ .
Ntinaras Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 αν ειναι να τσιγκουνευτεις τα 7 ευρω και να παρεις μπαχαντελα αστο,ετσι κι αλλιως με τη θηκη το ηδη τεραστιο κινητο θα γινει κτηνος.
NeOSL Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 αν ειναι να τσιγκουνευτεις τα 7 ευρω και να παρεις μπαχαντελα αστο,ετσι κι αλλιως με τη θηκη το ηδη τεραστιο κινητο θα γινει κτηνος. Δεν τσιγκουνεύομαι τα 7 ευρώ (για την ακρίβεια με την ισοτιμία δολαρίου-ευρώ είναι 7.90 ευρώ), απλά έβαλα ένα όριο στο ποσό που μπορώ να διαθέσω και θα προσπαθήσω να μην το υπερβώ . όντως , το W7S είναι vfm . έκατσα και διάβασα τις 50φεύγα σελίδες στο myphone και όλοι παραπονιούνται για την οπίσθια κάμερα και τα "ξεθωριασμένα" χρώματα της πλαστικής οθόνης, αρκετοί είχαν θέματα με gps λήψη σήματος , κάποιοι ανέφεραν ότι το ηχείο είναι πολύ χαμηλής έντασης . αυτά για μένα είναι βασικά προβλήματα. Κάποιος άλλος μπορεί να τα αποδεκτεί. Έχει και υπέρ εννοείται ! το πιο βασικό , υποστήριξη !!! 2-3 άτομα που σκίζονται και πειραματίζονται με τις roms , και έχουν καταφέρει μια πολύ καλή αυτονομία του κινητού . Περιμένω και απόψεις για το Tengda , και το "μπαχαντέλα/μπαγκατέλα" ( σύμφωνοι! άποψη σου) δε με καλύπτει , συγγνώμη κιόλας , αλλά φαίνεται να έχει τα ίδια και ίσως καλύτερα χαρακτηριστικά από το w7s. Γι' αυτό ρώτησα αν έχει κανείς άποψη .
stamatinho Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Ολα τα κινεζικα με mtk η σχεδον ολα εχουν προβλημα με gps και επισης και σε καμερα υστερουν αρκετα.Το κινητο που βρηκες δε το γνωριζω αλλα ακομα και με 138 ευρω μπορεις να πας σε κατι πιο αξιοπιστο οπως καποιο lenovo η καποιο zte.Αν θες ντε και καλα πανω απο 5 ιντσες εφοσον δε σε καλυπτουν οι 5 μπορεις να πας στο lenovo a850 με 5.5 που αν εξαιρεσης τη χαμηλη αναλυση του 960χ540 μια χαρα ειναι.<br><br> Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα