coolajami Δημοσ. 27 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2003 Εχω ένα προβληματάκι με το pc και πρέπει να πάει για service.Το πρόβλημα είναι οτι έχει λήξει η εργστασιακή εγγύηση κάποιων εξαρτημάτων(μητρική,μνήμη κτλ)και οτι έχω μόνο την εγγύηση των τριών χρώνων που μου έδωσαν απο το service. Σε περίπτωση που κάποιο εξάρτημα αποδειχθεί ελλατωματικό(πράγμα πολυ πιθανό εώς και σίγουρο)μου το αντικαθηστούν με την εγγύηση τους η το πληρώνω απο την τσέπη μου;Ο πωλητής με διαβεβαίωσε για αυτό οταν το αγόρασα αλλά τώρα δε θέλω να πάω απροετοίμαστος.Πηρα τηλ πήγα απο εκεί αλλά κανείς δε μου λέει σίγουρα. Έχει κανείς καμιά παρόμοια εμπειρία να μου πεί για να μην πάω ξεβράκωτος στα αγγούρια;
Marcos_Aurilius Δημοσ. 27 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2003 Τι εγγύηση σου έδωσαν? Αν σου είχαν πει για τρίχρονη εγγύηση καλής λειτουργίας, τότε πρεπει να σου αλλάξουν κάτι αν δεν κάηκε με δική σου υπευθυνότητα (δύσκολα αποδεικνύεται βέβαια κάτι τέτοιο - play it chinese ). Αν όμως σου είχαν πει για 3 χρονια service, τότε αλλάζει το πραγμα. By thw way, θα μας πεις το προβληματάκι ή ντρέπεσαι?
coolajami Δημοσ. 27 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2003 Βασικά το pc τραβάει συνεχώς κολλήματα και επανακινίσεις οταν το ανοίγω.Μου το κάνει αυτο κανα τεταρτό και μετα σχετικά σταθεροποιείται.Επίσης ακόμα και αν σταθεροποιηθεί όταν πάω να τρέξω παιχνίδια με γραφικά κολλάει και επανακίνει.Υποψιάζομαι οτι η μνήμη και η κάρτα γραφικών έχουν κλατάρει και θέλουν άλλαγμα.Είναι τα μόνα εξάρτήματα τα οποία δεν διάλεξα και μου τα βάλανε "χύμα" οπότε μάλλον πήγανε να μου κάνουνε την ζημιά. Format κτλ κτλ δεν κάνανε τίποτα απολύτως.
Imagine Δημοσ. 27 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2003 Εμένα μου μοιρίζει πρόβλημα στο τροφοδοτικό ή στην ψήξη του συστήματος. Το κουτί το έχεις ανοίξει καθόλου τα τελευταία χρόνια; Είναι μεγάλη η πιθανότητα να είναι γεμάτο σκόνη που εμποδίζει την σωστή ψήξη, τόσο στο τροφοδοτικό, όσο και στις κάρτες/CPU. Άνοιξέ το, και αν δεις την σκόνη να έχει καλύψει τα πάντα και πολύ, η καλύτερη λύση είναι να το πάρεις όπως είναι το κουτί, και να το πας σε κάποιο κατάστημα/εργαστήριο με κομπρεσέρ...ξέρεις, μηχάνημα πεπιεσμένου αέρα για πιστόλια βαφής, φούσκωμα ελαστικών και αερόκλειδα κτλ...εγγυημένα έχουν τέτοια τα συνεργεία, καταστήματα ελαστικών, αλλά και τα βενζινάδικα... Πηγαίνεις εκεί με το κουτί, το ανοίγεις, και κάθεσε με το πιστόλι και καθαρίζεις όλες τις σκόνες από όλα τα μέρη. Φύσα καλά και στο τροφοδοτικό που λόγω στατικού ηλεκτρισμού θα είναι σίγουρα γεμάτο. Προσοχή να μην εισπνέεις το νέφος αυτό... Αν συνεχίσουν τα προβλήματα, δες αν τα ανεμιστηράκια CPU/VGA (άν έχει)κτλ δουλεύουν κανονικά. Αν ναι, τότε μπορεί να υπάρχει κάποιο πραγματικό πρόβλημα, και ίσως χρειαστεί να το πας στο service.
coolajami Δημοσ. 28 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2003 Παιδιά το pc το έχω δουλέψει κάμπριο το έχω κάνει αναβάθμίση Drivers,έχω καθαρίσει την σκόνη,έχω βάλει windows updates και οτι άλλο μπορούσα να κάνω μόνος μου. Η θερμοκρασία δεν είναι το πρόβλημα διότι το pc κολλάει και κάνει reboot μόνο στην αρχή λειτουργίας του(μόλις το ανοίξω).Μετα απο κανα τέταρτο συνεχών reboot και κολλημάτων σταθεροποιείται.Μη μου πείτε οτι το πρόβλημα ειναι οτι είναι κρύο το Pc και πρέπει να ζεσταθεί για να δουλέψει σωστα; :? Μπα,την δουλειά μου την κάνει καποιο απο μητρικη-επεξεργαστή-μνήμη-καρτα γραφικών. Είμαι σχεδόν σιγούροσ οτι ειναι ο συνδιασμός των Μαρκα Με Έκαψες μνημων και καρτας γραφικών. Αλήθεια ξερει κανείς κανενα προγραμμα που να κανει check της μνημες,επεξεργαστή κτλ κτλ?
Spyrus Δημοσ. 28 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2003 Μemtest για μνήμη... Πάντως μπορεί να φταίει και το τροφοδοτικό!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.