Simos805 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Πώς μπορώ να επιλέξω εγώ τι θα κάνει το κάθε φυσικό κουμπί στο Galaxy S4? Υπάρχει κάποια εφαρμογή αντοίστοιχη με το Activator στο iPhone? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Meraklis56 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Πώς μπορώ να επιλέξω εγώ τι θα κάνει το κάθε φυσικό κουμπί στο Galaxy S4? Υπάρχει κάποια εφαρμογή αντοίστοιχη με το Activator στο iPhone? με λίγο ψάξιμο στο google: "Android key remap" βρήκα αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smart.swkey&hl=en Φαίνεται πως υπάρχουν αρκετές εφαρμογές,κυρίως στο xda edit: Υπάρχει και μέσω του xposed τρόπος για αυτό. Κατέβασε το apk του xposed μέσω xda,ενεργοποίησε το και μέσα απο το xposed υπάρχει ένα module "Xposed Addition" που υπόσχεται key remap. Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2013 από Meraklis56 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Simos805 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Εγώ συγκεκριμένα θέλω να αντιστρέψω το SVoice με την εναλλαγή εφαρμογών. Να κάνω διπλό κλίκ στο home button για εναλλαγή εφαρμογών και παρατεταμένο πάτημα για το SVoice (όπως στο iPhone). Δεν βρήκα όμως πουθενά κάτι τέτοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα