Προς το περιεχόμενο

toshiba hdd 2tb 75.70 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  Στις 26/10/2013 στις 9:45 ΜΜ, mikegad είπε

έχει αρκετούς από 80ευρώ στο Link.png Site: skoutz

80ευρώ +μεταφορικά+αντικαταβολή 

Δημοσ.
  Στις 26/10/2013 στις 9:55 ΜΜ, MaxPayne είπε

οι οποιοι ειναι green..δεν αξιζει

οι green είναι 1.5 TB 

Δημοσ.

ολοι τα ιδια ειναι .... η ερωτηση ειναι η εξης που πρεπει να σκεφτει ενας πιθανος αγοραστης..

ειναι το eshop αξιοπιστο σε τυχον στραβη με τον οποιοδηποτε σκληρο ?

• Like 4
Δημοσ.

Πρόσφατα που αγόρασα για λογαριασμό φίλου έναν samsung d3 3tb και για κάποιο λόγο του έβγαλε πολλά bad sectors, δέχθηκαν να τον αντικαταστήσουν χωρίς παρατράγουδα.

Δημοσ.

Λίγο που κοίταξα σχόλια χρηστών για τον συγκεκριμένο λένε όλοι πως είναι αθόρυβος και γρήγορος, αλλά αρκετοί αναφέρονται σε προβλήματα αξιοπιστίας (bad sectors, χαλάει μετά από λίγο διάστημα, κλπ).

Δημοσ.

Πριν από 7 μήνες αγόρασα 2 ίδιους δίσκους στα 89,90 ευρώ, που ήταν τότε η χαμηλότερη τιμή στην αγορά.

Τους χρησιμοποιώ ως ταινιοθήκες και, μέχρι στιγμής, δεν έχουν παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα.

Η τιμή των 75,70 ακούγεται αρκετά δελεαστική, αλλά περιμένω την εξέλιξη της παραγγελίας στο ebw για τους seagate, όπως λέει και ο giorginho ...

Δημοσ.

Πήγα την προηγούμενη εβδομάδα και πήρα έναν toshiba 500gb. Τον έβαλα στο μηχάνημα, έβαλα το δισκάκι τον windows, πατησα install και άκουσα ενα τακτακτακτακτακ...

Τον επέστρεψα και πήρα έναν WD.

Be warned

Δημοσ.

Λοιπόν, be warned.

WD 500gb usb 2.0 (2009), Lacie 500gb usb 2.0 (2010), Maxtor εσωτερικός 120gb sata I (2007) και Hitachi 1tb usb 3.0 (2012).

Όλοι κατά καιρούς εμφάνισαν το ίδιο πράγμα.

Ειδικά ο Hitachi, μόλις άνοιξα το δεματάκι του Amazon και τον σύνδεσα άκουσα αυτόν τον "τρομακτικό ήχο τακ τακ".

"horrible buzzing sound, "clicking sound", "stay away from this disk" κλπ.

Και τι έκανα; Αφού προηγουμένως κατέβασα χριστοπαναγίες για τη γκαντεμιά μου και την Hitachi, μπήκα στο Amazon, είδα πως και άλλοι είχαν το ίδιο πρόβλημα με εμένα, τα έχωσα κανονικά γράφοντας μια άσχημη κριτική, μπήκα στο Newegg και στο insomnia και επίσης τα έχωσα κανονικά και ένιωσα λίγο καλύτερα. Κατόπιν, προσευχήθηκα στον Άγιο Νεκτάριο και αυτός με φώτισε να αλλάξω τη θύρα usb της σύνδεσης με το PC.

Και ως δια μαγείας ο Hitachi μου μεταμορφώθηκε σε Western Digital. Και εδώ και ένα χρόνο δεν έχω ακούσει κιχ.

Τα ίδια και με τους παραπάνω δίσκους. Στον έναν άλλαξα θύρα και στον άλλον usb καλώδιο.

Στον εσωτερικό άλλαξα τον sata connector και έχει φτάσει αισίως 6ετία απροβλημάτιστης χρήσης.

Θαύμα! Άγιε Νεκτάριε σ' ευχαριστώ!

Το παραπάνω κείμενο αναφέρεται σε περιπτώσεις "τακτακ" και όχι σε περιπτώσεις DOA, οι οποίες ειρήσθω εν παρόδω, δε μου έχουν τύχει ποτέ, είτε σε δικούς μου δίσκους είτε σε άλλους που με έβαλαν συγγενείς και φίλοι να τους διαλέξω. Εννοείται πως το κείμενο είναι χιουμοριστικό και δεν υπάρχει διάθεση υποτίμησης κανενός, αλλά είναι πραγματικά κρίμα, εν έτει 2013, να βλέπω την υπογραφή μου να επιβεβαιώνεται καθημερινά.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...