MiDi_MiLiZ Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Και τι θα αλλάξει αν από 1920*1200 κατέβει σε 1920*1080 ; Η HD4000 δεν κάνει ούτε για 800*600 και για να έχει iGPU δεν τον ενδιαφέρουν τα παιχνίδια. Εχει πλακα που απο το πρωτο point περασες σε ενα αλλο point τωρα. Η προσεγγιση σου λοιπον, οτι η hd4000 δεν κανει ουτε για 800*600 ειναι λαθος. Ας πουμε το δημοφιλες league of legends με low/mid details το παιζει με ανεκτο-καλο frame rate (depends και στο υπολοιπο συστημα φυσικα). Ομοιως και το wow και αλλα δημοφιλη games χωρις μεγαλες απαιτησεις. Αν λοιπον σε αυτα τα games αυξησεις native αναλυση εχοντας hd4000, χανεις fps+details, thats all. Η δευτερη προσεγγιση σου οτι οποιος εχει hd4000 δεν ενδιαφερεται για games, ειναι επισης αυθαιρετη. Τα μισα λαπτοπ εκει εξω με integrated ειναι και εχουν αγοραστει ΚΑΙ για παιχνιδια. Οπως και αρκετα low budget desktops. Επειδη ομως δεν ξερουμε αν ο ts παιζει/εχει σκοπο να παιξει games, εβαλα κι εγω ενα "ΕΑΝ" στο αρχικο μου ποστ. Και συνεχιζω να δυσκολευομαι να βρω που μπορει να διαφωνησει καποιος με αυτο που εγραψα.
Marchas Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 με το σύστημα της υπογραφής και χωρίς την κάρτα , δλδ με την HD 4000 του 3570k , στα 1200p έπαιζα αξιοπρεπώς LOL , NFS Most Wanted 2012 σε low - medium ρυθμισεις . 1
Kostis.K Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Γεια χαρα σε ολους και καλη χρονια."Ξεθάβω" αυτό το θεμα γιατι είμαι και εγω σε αυτό το διλημμα..κοιταω αυτές τις 2 οθονες και δεν ξερω ποια να διαλέξω. Αυτή την στιγμη εγω ένα lg tv monitor 19". Ποιο μοντελο προτείνεται? περισσοτερο θα είναι για χρηση: browsing,games(!!),ταινιες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα