Ripper30780 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα, έχω ένα ζεύγος ηχείων magnat (http://www.dbmelectronics.gr/hi-fi-home-cinema-gr/ixeia-hi-fi-home-cinema-gr-2/category-901/magnat-monitor-supreme-1000.html?selected_section=product_inquiry) Και θα ήθελα κάποιος που γνωρίζει από το αντικείμενο να μου πεί πώς θα μπορέσω να τα συνδέσω με την τηλεόραση. Φαντάζομαι χρειάζεται ενισχυτής αλλά δεν ξέρω τι είδους/ δύναμης. Ευχαριστώ. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Χρειάζεσαι έναν ενισχυτή. Αυτό, τίποτα άλλο. Μέχρι πόσα λεφτά διαθέτεις για ενισχυτή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ripper30780 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Ζητάω κάτι οικονομικό αλλά όχι της πλάκας. Δεν έχω ιδέα καν σε τι επίπεδα τιμών να κινηθώ οπότε αν έχεις κάποια/ες προτάσεις φίλε μου πές μου. Ευχαριστώ και πάλι. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisl7 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Θέλεις stereo ή home cinema? αρχίζουν απο 100€ και φτάνουν αρκετές χιλιάδες! Μεχρι τι όριο σε παίρνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ripper30780 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Αντε να βαλω κι ενα sub woofer που εχω πανω... Οικονομικα θελω 100-200€ Το πολυ... Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george kesoglu Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 σορυ αδερφε αλλα αυτα τα ηχεια θελουν καλο και δυνατο ενισχυτη ετσι οπως το κοβω θα πρεπει να δωσεις κανα 400-500 το ελαχιστο για να μην πω πολυ πανω απο 800 ευρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ripper30780 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Links αν μπορεις φιλε μου με παραδειγματα; Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george kesoglu Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 λογο οτι με τον ηχο δεν ασχολουμε πολυ καιρο δεν ειμαι ο πλεον καταλληλοτερος για να σου προτεινω ενισχυτη υπαρχουν πιο παλια και πιο ψαγμενα μελη που θα σου προτεινουν πιο στοχευμενες προτασεις και επειδη τα χρηματα ειναι αρκετα απαντησε πρωτα μπατζετ max τι θα συνδεσεις πανω στον ενισχυτη ,και με τι καλωδιο ??? τον θες μονο για μουσικη - μονο ταινιες- και τα δυο ποια ηχεια σκοπευεις να συνδεσεις στο μελλον, τεχνικα χαρακτιριστικα σε τι χωρο - διαστασεις - σχεδιαγραμμα θα βοηθησουν πολυ αυτες οι πληροφορειες αυτα απο μενα ας αναλαβουν τα ''τσακαλια'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ripper30780 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Ευχαριστω για το ενδιαφερον φιλε μου. Ο χωρος που θελω να τα βαλω ειναι το καθιστικο 20-25 τ.μ. για χρηση ως home cinema. Στον ενισχυτη οπως ειπα θελω να συνδεσω τα ηχεια magnat που αναφερω παραπανω τα οποια συνδεονται με γυμνα/χοντρα (χωρις κονεκτορα) διπολικα καλωδια. Μπατζετ δεν μπορω να το πω απολυτα γιατι δεν ξερω το φασμα τιμων που πρεπει να κινηθω. Ας πουμε πως θα ηθελα να δωσω οχι παραπανω απο 250€. Ας μου δωσει καποιες προτασεις καποιος που γνωριζει αν γινεται. Ευχαριστω!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisl7 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 http://www.audioshow.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=6538 πάρε και ενα τηλ για καλυτερη τιμη! Πιστεύω πολυ καλος για την κατηγορία του!!! Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george kesoglu Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 τεσπα θα το διακινδυνευσω να προτεινω ενα φθηνο που χειριζεται εμπεδηση 4Ω γιατι απ'οτι βλεπω τα ηχεια ''βουλιαζουν'' στα 4Ω που σημαινει ζορισμα ενισχυτη και ειναι και αδυνατος ο κακομοιρης και δεν ξερω και ποσο ταιριαζει σαν σετ στο τελικο αποτελεσμα ηχου αλλα δεν βρηκα πιο φθηνο οπως σου προειπα πρεπει να πας πανω απο 500ευρο http://www.skroutz.gr/s/2375359/Denon-DRA-F109.html οπα βρηκα και αυτον που ειναι πιο δυνατος http://www.skroutz.gr/s/3997431/Yamaha-A-S201.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Αυτός εδώ θα τα οδηγήσει οριακά Pioneer VSX-528-K, δέχεται και sub εφόσον το θελήσεις μελλοντικά. Θα τον χρησιμοποιείς στο stereo mode. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα