Stefvagg Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Γεια σας παιδια , εχω ενα προβλημα που δεν μπορω να εξιγησω.. Εχω τη μιτρηκη asrockg41mh/usb3 r2 Και τις ram kingstone 1333 4gb X2 , μετα λοιπον απο την αντικατασταση τους με τις ιδιες ακριβως γιατι η μια καικε , αντιμετοπιζω θεμα με τον υπολογιστη. Δεν ανοιγει καθολου και κανει συνεχομενα restarts.. Εχω στην κατοχη μου και αλλες ραμ ocz 2gb στα 1066 , με αυτες ολα καλα ανοιγει κανονικα. Μετα βαζω μια απο τη μια μια απο την αλλη , Το pc kanei. 4-5 restart και ανοιγει εχοντας αναγνωρισει 2gb apo ti mia 2 gb απο την αλλη στα 1066 . Τι μπορει να φταιει καμια ιδεα;; Τα ιδια κανει και χωρις σκληρο δισκο.. :/ Sent from my iPhone using Insomnia
Σαϊνόμπι Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δοκιμασε να τρεξεις το memtest για τις μνημες σου. Αν σου βγαλει σφαλματα τις πας για αντικατασταση σε περιπτωση που εχουν εγγυηση. Αφου με αλλες μνημες παιζει κανονικα το συστημα, παρα πολυ δυσκολο να φταιει η μητρικη.
Stefvagg Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Υπαρχει καπου φρεε αυτο για να το κατεβασω ; Στειλε μου πμ αν δν επιτρεπετε δημοσια Sent from my iPhone using Insomnia
Σαϊνόμπι Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 επιτρεπεται, βαλτο στο γκοογλε και θα βρεις τα παντα. μεμτεστ86+
Stefvagg Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Btw πως θα τρεξω υο πτογραμμα αφου το pc με αυτες τις ραμ δεν τρεχει μονο restarts κανει :/
tenyson123 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 μήπως έχει χαλασει κανενα dimm slot απο την μητρικη?
vaiosgtr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 γραψε το memtest σε ενα cd. το προγραμμα τρεχει πριν ξεκινησουν τα windows. κανε μια προσπαθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα