epote Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 lol:P pantos h tainia eksakolouthei na einai anoisia:D
dim_b Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 ..pados i megaliteri apati trailer pou exo dei mexri stigmis ine to "UNBREAKABLE" !!!milame gia poli patata tainia eno to trailer se prodiathetei poli na tin deis!Gia na minoume ke sto topic' date=' eno to undeworld vgainei mia evdomada meta to "Pirates tis Karaivikis" den to ida outa sto prosexws tou Village oute sto prooptiki.gr :?[/quote'] Στις 19/9 βγαίνει στην Αμερική. Στην Ελλάδα έρχεται 2 εβδομάδες αργότερα (3/10). Το trailer έχει παιχτεί αρκετές φορές στα Village.
Sonam Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 Poio poli tha mou arese an i taineia legotan Bloodrayne @epote .. boom Με πιανιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιεις...
piosmexeri Δημοσ. 30 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2003 to unbreakable den htan patata. mia hara tainioula htan to underworld apo thn allh aytounou to trailer prodiathetei gia tainiara? gia to onoma! shoot me shoot me now! koita na to dexto mono os kati prototipo san tainia..kata ta alla omos.. to trailer tou underworld den to exo dei
Sonam Δημοσ. 30 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2003 to unbreakable den htan patata. mia hara tainioula htan to underworld apo thn allh aytounou to trailer prodiathetei gia tainiara? gia to onoma! shoot me shoot me now! koita na to dexto mono os kati prototipo san tainia..kata ta alla omos.. to trailer tou underworld den to exo dei H tainia den htan axhmh. Alla alla se prothiathetai to trailer. Gia teleiws diaforetikh tainia thn perimena otan phga kai thn eida.
piosmexeri Δημοσ. 30 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2003 tha simfoniso gia tin paraplanisi alla kai prosopika den me arese.Einai apla i apopsi mou
Triton Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2003 Προσωπικα την περιμένω την ταινία πως και πως. εν ξέρω αν θα είναι πατάτα πάντως και το trailer σε προδιαθέτει πάρα πολύ θετικά αλλά και τα σχόλια απο το εξωτερικό
KinKy_DLL Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2003 @Triton: o piosmexeri anaferete san patata sto "the unbreakable"
skiabox Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2003 I pio megali apati se trailer an thimaste kiolas giati einai ligo palia itan oi 12 pithikoi.proti fora pou koimithika sto cinema.
KaizerSoze Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2003 Plaka mou kaneis?Den sou aresan oi 12 pithikoi?Kai estw den sou aresan,alla oxi kai na se parei o ypnos
wraeththu Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2003 19/9 βγαίνει και UK οπότε κάπου εκεί θα σας πω γνώμη ;-) Επίσης ενδιαφέρον φαίνεται και το League of extraordinary men που βγαίνει 17/10 (UK) αν θυμάμαι καλά....
privateer Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2003 Underworld 2?? http://www.joblo.com/index.php?id=2429
Sonam Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2003 Underworld 2??http://www.joblo.com/index.php?id=2429 Τώρα με έστειλες!!!! UnPisteutable! Καλά καλά δεν βγήκε το 1 και πάνε να βγάλουν και 2??? Τόσο σίγουρη την έχουν την επιτυχία??? Για να δούμε, για να δούμε...
KWSN_Men Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2003 lol:P pantos h tainia eksakolouthei na einai anoisia:D Εντάξει, νομίζω υπερβάλεις λιγάκι... Good clean fun μου φαίνεται εμένα...
wraeththu Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2003 Λοιπόν επαναφέρω ψηλά το topic γιατί μόλις το είδα... Καλό αν και η υπόθεση θύμιζε με άλλες ταινίες με παρόμοια θεματολογία, να δεις πως τις έλεγαν... Α ναι Blade και Queen of the Damned... Η Kate λίγο αδύνατη και ίσως πιο πολύ manga cartoon από ότι θα έπρεπε. Επίσης το νούμερο 2 είναι σίγουρο αφού....(δεν μπορώ να πω το τέλος της ταινίας...) Γυρισμένο σε μια goth-πόλη της Ουγγαρίας, μου φάνηκε λίγο πιο σκοτεινό από ό,τι έπρεπε αν και για αυτό μπορεί να έφταιγε και η μηχανή του σινεμά. Πάντως ήταν έντονη η δράση και δε μου φάνηκε να κάνει κοιλιά το έργο, είχε και κάποιες ανατροπές που έκανε δυσδιάκριτα τα όρια καλών και κακών και σίγουρα μα σίγουρα θα το ξεσκίσουν οι Έλληνες μεταφραστές όταν έρθει η ώρα να κάνουν τους υπότιτλους. Αυτό που μου άρεσε πάντως ήταν η σκιαγράφηση των 2 κόσμων που δικαιολογείται κάποια στιγμή μέσα στην ταινία από έναν απ'τους πρωταγωνιστές. Τελειώνοντας, να αναφέρω ότι τα τερατάκια είναι σχεδιασμένα από τον Patrick Tatopoulos οπότε αν σας φέρνουν σε Gotzilla αυτός είναι ο λόγος. Το OST δε με ενθουσίασε πάντως... Άντε να έρθει και στην Ελλάδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.