Προς το περιεχόμενο

The UnderWorld

Sonam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το trailer το είχα δει πριν από αρκετό καιρό σε Ελληνική αίθουσα (νομίζω στο Village Park) οπότε η ταινία θα "παίξει" σίγουρα στην Ελλάδα.

Γενικά, δεν τρελλαίνομαι γιά ταινίες με βαμπίρ (αν και κατά ένα παράξενο τρόπο τις βλέπω σχεδόν όλες :lol:), αλλά με την Kate Beckinsale γιά πρωταγωνίστρια νομίζω ότι αυτή θα είναι ενδιαφέρουσα ;)

Δεν ξέρω όμως αν της πηγαίνει ο ρόλος...

Δημοσ.

Εχετε δει πολλα trailer(χωρις κοτσαδορο ομως)που να μην σου αφηνουν την εντυπωση οτι προκειτε για "ταινιαρα"?

Εγω θυμαμαι μονο ενα παντως...

Δημοσ.
Εχετε δει πολλα trailer(χωρις κοτσαδορο ομως)που να μην σου αφηνουν την εντυπωση οτι προκειτε για "ταινιαρα"?

Εγω θυμαμαι μονο ενα παντως...

LOL exeis dikio pantws. Alla mono kai mono gia ta effe kata thn gnwmh mou aksizei na to deis. Deuteros logos einai h k*l*r* ths prwtagwnistrias... :D :D :D :D

Δημοσ.

..pados i megaliteri apati trailer pou exo dei mexri stigmis ine to "UNBREAKABLE" !!!milame gia poli patata tainia eno to trailer se prodiathetei poli na tin deis!

Gia na minoume ke sto topic, eno to undeworld vgainei mia evdomada meta to "Pirates tis Karaivikis" den to ida outa sto prosexws tou Village oute sto prooptiki.gr :?

Δημοσ.

egw pantws to eida otan phga na dw to 2Fast2Furious (to evolution mamaei!!! :D ) Katebaste to trailer kai den tha xasete (mexri na bgei kai na klaite ta lefta pou dwsate na to deite :D ).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...