Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θέλω εξωτερικό 1ΤΒ με εσωτερική εννοείται παροχή. Έχω ακούσει και για εσωτερικούς σε θήκες... Είναι το ίδιο σε ταχύτητα; Δίνω μέχρι 100€

Δημοσ.

Εννοεί να μην έχει επιπλέον παροχή ρεύματος, κοινώς θέλει εξωτερικό σκληρό 2.5 ιντσών.

Καλύτερα να πάρεις έναν εσωτερικό 2.5αρι όποιον θέλεις και να πάρεις μια εξωτερική θήκη 2,5 ίντσες και έτσι ξέρεις τι έχεις πάρει και συνάμα έχεις την εγγύηση και των 2.

Από εμένα αυτά και έχεις σκληρό με 5 χρόνια εγγύηση και θήκη αλουμινίου με usb3 για ταχύτητα σύνδεσης και φωτάκια για power & hdd access. 87 ευρώ συν περίπου 7 για τα μεταφορικά.

post-166174-0-78820200-1382815721_thumb.jpg

Δημοσ.

Οι scorpio black βγαινουν μεχρι 750 GB. Αν θελεις σε 1 TB τοτε θα πρεπει να παρεις  scorpio blue που θα εχει χειροτερες επιδοσεις και 2 χρονια εγγυηση αντι 5 χρονια που εχει ο scorpio black.

Οσο για την θηκη καλυτερα να παρεις την ιδια σε αλλο χρωμα που ειναι ποιο φθηνη.

Δημοσ.

πηγαινε σε blue τοτε μια χαρα ειναι οι επιδοσεις τους μονο στην εγγυηση χανουν !

υστερουν ελαχιστα σε επιδοσεις απο τους black  υπερτερουν ομως σε καταναλωση , κ ησυχια ! πολυ πιο αθορυβοι και οικονομικοι ..

Δημοσ.

Το ότι έχει 2 χρόνια εγγύηση αντί για 3 δεν λέει τίποτα?

Πόση διαφορά στην ταχύτητα νομίζεις θα έχει?

Ορίστε και ένα review http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=6234&p=3 για να τους συγκρίνει ο ts συν του ότι θα δώσει και 9 ευρώ παραπάνω για τον Blue(btw και αυτός 5400 στροφές έχει, μόνο ο black έχει 7200)!

Δημοσ.

Προσωπική άποψη για 2,5" δίσκους: Δεν αξίζει το (δίσκος + θήκη), ίσως να πήγαινες σε κάτι έτοιμο. Οι 2.5" εσωτερικοί είναι σχετικά ακριβοί. 

αν δεις μια τέτοια λύση θα σου πρότεινα:

http://www.skroutz.gr/s/2082850/Western-Digital-My-Passport-1TB-USB-3-0-USB-2-0-Black.html

Δημοσ.

Όχι γιατί δεν ξέρεις ποιόν σκληρό έχει μέσα και έχει και μόνο 1 χρόνο συνολική εγγύηση δηλαδή όσο της θήκης που σου έχω βάλει! Αν πάθει κάτι μετά τον 1 χρόνο πάπα λα η εγγύηση! Ενώ ο σκληρός που σου πρότεινα ο Samsung έχει ξεχωριστή εγγύηση 3 χρόνια! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...