Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι. Αγόρασε το.

ό,τι να'ναι... γιατί να το αγοράσει; Τι πρόβλημα έχεις φίλε μου; Τι ακριβώς σου βγάζει γιατί πολλές φορές μπορεί να φταίει μόνο το κρακ και όσι όλο το αρχείο του παιχνιδιού...

Δημοσ.

ό,τι να'ναι... γιατί να το αγοράσει; 

Μήπως για να στηρίξει αυτούς που το έφτιαξαν και αν μη τι άλλο το έκαναν αρκετά καλύτερο από το προηγούμενο? Λέω εγώ τώρα... Χώρια που νομίζω είναι και αντίθετα στους κανόνες του forum. Ας κρατάμε κάποια προσχήματα αν μη τι άλλο...

Δημοσ.

Μήπως για να στηρίξει αυτούς που το έφτιαξαν και αν μη τι άλλο το έκαναν αρκετά καλύτερο από το προηγούμενο? Λέω εγώ τώρα... Χώρια που νομίζω είναι και αντίθετα στους κανόνες του forum. Ας κρατάμε κάποια προσχήματα αν μη τι άλλο...

Δεν είναι αντίθετα στους κανονες φίλε μου. Δεν του είπα ούτε να το κατεβάσει ούτε τίποτα. Άλλο πράγμα το να θέλω να τον βοηθήσω όμως, και ας το έχει κατεβάσει. Αυτό δεν απαγορεύεται από τους κανόνες του φόρουμ.

Δημοσ.

Δεν είπα ότι το να τον βοηθήσεις είναι ενάντια στους κανόνες. Αναφέρομαι σε αυτό που ρώτησε και με τον τρόπο που ρώτησε. Anyway δεν υπάρχει λόγος να συνεχιστεί το offtopic άλλωστε μια υποτυπώδη απάντηση την πήρε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...