mao Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Κατεβασα απο τον θειο κ υπαρχει προβλημα με το exe. kaμμια λυση?
Demon Lord Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Ναι. Αγόρασε το. ό,τι να'ναι... γιατί να το αγοράσει; Τι πρόβλημα έχεις φίλε μου; Τι ακριβώς σου βγάζει γιατί πολλές φορές μπορεί να φταίει μόνο το κρακ και όσι όλο το αρχείο του παιχνιδιού...
Parapas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 ό,τι να'ναι... γιατί να το αγοράσει; Μήπως για να στηρίξει αυτούς που το έφτιαξαν και αν μη τι άλλο το έκαναν αρκετά καλύτερο από το προηγούμενο? Λέω εγώ τώρα... Χώρια που νομίζω είναι και αντίθετα στους κανόνες του forum. Ας κρατάμε κάποια προσχήματα αν μη τι άλλο...
Demon Lord Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Μήπως για να στηρίξει αυτούς που το έφτιαξαν και αν μη τι άλλο το έκαναν αρκετά καλύτερο από το προηγούμενο? Λέω εγώ τώρα... Χώρια που νομίζω είναι και αντίθετα στους κανόνες του forum. Ας κρατάμε κάποια προσχήματα αν μη τι άλλο... Δεν είναι αντίθετα στους κανονες φίλε μου. Δεν του είπα ούτε να το κατεβάσει ούτε τίποτα. Άλλο πράγμα το να θέλω να τον βοηθήσω όμως, και ας το έχει κατεβάσει. Αυτό δεν απαγορεύεται από τους κανόνες του φόρουμ.
Parapas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δεν είπα ότι το να τον βοηθήσεις είναι ενάντια στους κανόνες. Αναφέρομαι σε αυτό που ρώτησε και με τον τρόπο που ρώτησε. Anyway δεν υπάρχει λόγος να συνεχιστεί το offtopic άλλωστε μια υποτυπώδη απάντηση την πήρε.
Moderators Praetorian Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Κι εδώ τελειώνει το θέμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις